Dodaj do ulubionych

Heja Łódź

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 20:19
Witam!
Od kilku dni przyglądam się Forum, i bardzo ucieszyłam się gdy zobaczyłam
Silię bo już myślałam że nie ma tu nikogo z Łodzi. W związku z tym mam
pytanie do łodzianek na forum. Czy w naszym mieście jest
gdzieś "aquaaerobik"? Marze o tym ale slyszałam że najbliżej to w Wa-wie???
Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki, a szczególnie Łodzianki
Obserwuj wątek
    • silie Re: Heja Łódź 12.08.02, 23:05
      Chyba jest w klubie SuperLinia na Starcie.
      Jest to wprawdzie klub dla puszystych, no i nie wiem na pewno, czy jest to
      stricte aquaaerobic.Klub szeroko reklamuje się w dodatku Na zdrowie w sobotnim
      DŁ.Tam tez znajdziesz kontakt do nich.
      Na pewno będzie kiedyś w Nowej Gdyni, jak wybudują tam basen...;)

A wogóle to faktycznie ubogie nasze Forum w Łodzianki...Szkoda;(
      pzdr, s.
      • lylith Re: Heja Łódź 13.08.02, 08:25
        no to jeszcze ja:)
        tez lodzianka:)

pozdrawiam!
        • Gość: Helena Re: Heja Łódź IP: 213.134.140.* 13.08.02, 09:00
          Rossa jest z Lodzi, ale zabiegana jakos ostatnio, wiec ja wyreczam, zeby nie
          bylo Wam smutno :-)))
          Ja co prawda nie z Lodzi, ale czasem bywam weekendowo i szalenie mi sie
          podoba... tylko (wyjdzie ze mnie parchata Warszawianka:-)))) szkoda ze sklepy w
          sobote tylko do 14-nastej a w niedziele wogole nie czynne :-))))
          Kiedys widzialam w sklepie absolutnie boska torebke i mialam chec sie wlamac,
          bo kupic mozna bylo dopiero w poniedzialek a wtedy to ja w Wawie pracuje :-)))
          Lodz dla mnie jest swietna, tansza, ale poziomem nie odbiega od Warszawy.
          Uczciwie przyznam, ze kraze wokol Piotrkowskiej, ale naprawde o Lodzi w samych
          superlatywach. I taka pyszna pizza w InCentro i cale jedzonko w takiej szklano-
          metalowej kostrukcji kolo salonu Ery i winko na takim wielkim tarasie krytym
          matami bambusowymi nieopodal i ulica brukowana cegielkami z nazwiskami
          darczycow i mase innych swietnych miejsc :-)))))
          Pozdrawiam Lodzianki, bo ludzie tez przemili :-))))
          H.
          • silie Re: Heja Łódź 13.08.02, 09:22
            No to się bardzo cieszę Helenko;)))
            Na pocieszenie powiem, że niebawem większość sklepów na Pietrynie będzie w
            tygodniu czynna do 20-tej, a w sobotę do 16-17-tej.Jak w niedzielę to jeszcze
            nie wiem.
            Zawiązało się stowarzyszenie Kupców z Piotrkowskiej, mające takimi własnie
            zmianami przyciągnąć klientów na deptak, a nie do Galerii Łódzkiej, budowanej
            na Piłsudskiego (prostopadle do Pietryny, po tej stronie co hotel Ibis).
            Będzie to coś w stylu Waszych dużych galerii, których w Łodzi do tej pory nie
            było.Pietryna musi się zreformować, bo nawet wszystkie butiki w np. M1, Tesco,
            Karfurze są czynne do 21-22.
            pzdr, s.
            • Gość: Helena Re: Heja Łódź IP: 213.134.140.* 13.08.02, 09:32
              silie napisała:

> No to się bardzo cieszę Helenko;)))
              > Na pocieszenie powiem, że niebawem większość sklepów na Pietrynie będzie w
              > tygodniu czynna do 20-tej, a w sobotę do 16-17-tej.Jak w niedzielę to jeszcze
              > nie wiem.

No i calkiem slusznie, bo naprawde mysle ze znajdzie sie duzo chetnych na
              zakupy dluzej niz do 14-nastej w sobote a Galerie w budowie widzialam, bo
              mieszkalam niedaleczko. Znajomi Lodzianie tez nam z duma pozkazali i
              uswiadmili, co i jak. Zreszta InCentro jest nieopodal (pyyycha pizza, serio :-
              )))
              A mieszkalam ostatnio w uroczutkim hoteliku Deja vu urzadzonym w ciezkim,
              mocznym ale urokliwym stylu secesyjnym. Bardzo mi sie podobalo :-)))
              Pozdrawiam
              H.
            • Gość: Helena Re: Heja Łódź IP: 213.134.140.* 13.08.02, 09:32
              silie napisała:

> No to się bardzo cieszę Helenko;)))
              > Na pocieszenie powiem, że niebawem większość sklepów na Pietrynie będzie w
              > tygodniu czynna do 20-tej, a w sobotę do 16-17-tej.Jak w niedzielę to jeszcze
              > nie wiem.
              > Zawiązało się stowarzyszenie Kupców z Piotrkowskiej, mające takimi własnie
              > zmianami przyciągnąć klientów na deptak, a nie do Galerii Łódzkiej, budowanej
              > na Piłsudskiego (prostopadle do Pietryny, po tej stronie co hotel Ibis).
              > Będzie to coś w stylu Waszych dużych galerii, których w Łodzi do tej pory nie
              > było.Pietryna musi się zreformować, bo nawet wszystkie butiki w np. M1,
              Tesco,
              > Karfurze są czynne do 21-22.
              > pzdr, s.
              • silie Re: Heja Łódź 13.08.02, 09:39
                No cóż Helenko; nie mam pojęcia gdzie ten hotelik Deja vu...Możesz mnie
                oświecić??
                Zawstydzona Łodzianka, s,
                • effa Re: Heja Łódź 13.08.02, 09:50
                  nie Helenka ale ...;) hotel Deja Vu miesci sie przy ulicy Wigury 4/6 ;)
                  E
                  jest tez Restauracja ale zarcie podobno wstretne;(
                  E
                  • silie Re: Heja Łódź 13.08.02, 09:52
                    A bywam na Wigury, ale hotelu nie widziałam.Zaćma jakaś;)))
                    pzdr, s.
                  • Gość: Helena Re: Heja Łódź IP: 213.134.140.* 13.08.02, 10:20
                    effa napisał:

> nie Helenka ale ...;) hotel Deja Vu miesci sie przy ulicy Wigury 4/6 ;)
                    Hotelik milutki :-)))

> jest tez Restauracja ale zarcie podobno wstretne;(
                    > E
                    A w restauracji nie jadlam, wiec nie wiem, ale nazywa sie Ziemia Obiecana :-))
    • Gość: Kaśka Re: Heja Łódź IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 13.08.02, 10:42
      Hej Łodzianki!
      Miło Was widzieć, zwłaszcza że do Łodzi mam chyba najbliżej z mojego nieznanego
      nikomu Bełchatowa :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki
      K.
      • silie Re: Heja Łódź 13.08.02, 11:25
        Bełchatów nieznany?! No wiesz...;)))
        Pozdrawiam Cię, s.
    • Gość: Mała Re: Heja Łódź IP: *.bremultibank.com.pl 13.08.02, 12:30
      Hej, Dziewczyny - jestem rodowitą Łodzianką i miło mi, że Was poznałam.
      Pozdr Mała
      • silie Re: Heja Łódź-Mała 13.08.02, 12:35
        chyba dawno Cię nie było??
        Widzę, że pracujesz w Bre?
        Miałabym kilka pytań, mogę na priva?
        s.
        • sengal Re: Heja Łódź-Mała 13.08.02, 13:47
          Jasne, przesłałam Ci na Twój adres sillie@NOSPAM.gazeta.pl adres swojej poczty,
          ale nie wiem czy dotarł, bo akurat siadł mi komputer. Pozdr Mała.
          PS. Widzę, że jest na forum mala, ale Mała i mala to dwie różne osoby.
          • silie Re: Heja Łódź-Mała 13.08.02, 14:27
            Mała, nic nie doszło, bo mój nick to silie, przez jedno L...
            Wyslij raz jeszcze;)
            s.
      • Gość: Mada Re: Heja Łódź IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 12:30
        Witam wszystkie dziewczyny, Łodzianki rodowite, Łodzianki napływowe (tak jak
        ja) i wszystkie inne ...-anki. Wielkie dzieki za odzew, sorki nie odezwalam sie
        wczoraj ale bywalam we Wroclawiu (baaaardzo piekny ten Wrocław, ale gdyby Łódź
        miała rzekę i piękne mosty to by nikt nie podskoczył :)) Fajnie że troche jest
        nas na forum, fajnie że wogóle jest takie forum !!! A na ten aquaaerobik
        faktycznie trzeba bedzie pewnie poczekac na Nową Gdynię :(
    • Gość: mala Re: Heja Łódź-Tuszyn IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.08.02, 13:44
      przepraszam ze nie na temat bedzie,ale moze Wy Lodzianki mi pomozecie:),czy
      warto wybrac sie do Tuszyna i w jakie dni,godziny otwarcia:)dziekuje i
      pozdrawiam!
      • silie Re: Heja Łódź-Tuszyn 13.08.02, 13:54
        Targowiska są 3 podstawowe: Tuszyn, Rzgów i Ptak.
        Najlepiej wybrac się do Ptaka; największy wybór, najprzyzwoitsze warunki
        kupowania i przymierzania (bo wszystko pod dachem + dwie naprawdę nowe, duuże
        hale), czynne cały tydzień.
        Najlepiej pojechać z samiuteńkiwego rana, gdzieś koło 8, bo hal jest kilka, są
        ogromne i żeby obejść wszystkie spokojnie potrzeba kilka godzin.
        Na większych zakupach byłam tam w maju, zeszło mi 6h...;)
        Ja jeźdźę tylko do Ptaka; do Tuszyna naprawdę nie ma po co; TOTALNE badziewie.
        W Ptaku oczywiście też badziewia mnóstwo, ale jest np. kilka sklepów
        importujących z Niemiec koszulki i bluzy, spodnie.Letnią bluzeczke kupiłam tam
        za 35 PLN, a na Pietrynie identyczna kosztuje 80-90 PLN, więc...
        Udanych zakupów!
        s.
        • Gość: gAndzia Re: Heja Łódź-Tuszyn IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 13.08.02, 14:34
          uwielbiam jeździć na zakupy do łodzi, bo na piotrkowskiej jest wszystko,
          łacznie z moją ukochaną olą styl studio, i fajne knajpki, i puby, tuwim i
          kamienice secesyjne pięknie odnowione:) aha, a buty są tańsze niż u nas, nawet
          uwzględniwszy cenę biletu:)))
        • Gość: mala Re: Heja Łódź-Tuszyn IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.08.02, 23:05
          dziekuje Ci bardzo,pytalam tylko o tuszyn bo o tym tylko tutaj u mnie sie
          slyszy,ale skorzystam z Twojej propozycji:)dziekuje bardzo i pozdrawiam!
          • silie Re: Heja Łódź-Tuszyn...Mala 13.08.02, 23:12
            W całej Polsce ogólnie mówi się "Tuszyn".
            Jadąc z Łodzi pierwszy jest Ptak (rzucaja się o oczy wielkie półokrągłe
            blaszane hale), potem Tuszyn (prawie pod gołym niebem) i trzeci jest Rzgów.
            Wszystkie targowiska oddalone sa od siebie o jakieś...5 min samochodem...
            Ale naprawdę tylko w Ptaku kupisz coś sensownego.
            Pzdr, s.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka