Dodaj do ulubionych

Obcięłam włosy

23.07.05, 18:22
Od pięciu lat miałam blond włosy do ramion (czasem nieco krótsze) z
przedziałkiem na bok i grzywką również na bok przez czoło. Od jakiegoś czasu
nosiłam się z zamiarem zmiany koloru, a później obcięcia. W końcu stanęło na
wrześniu, bo latem blond jest ok. W miniony czwartek cały dzień padało, więc
jak tylko wróciłam z pracy nikomu nic nie mówiąc poszłam do fryzjera. Teraz
mam krótkie (ok 6-7 cm) włosy koloru cynamonowego! Świtna, luźna, roztrzepana
fryzurka. Zupełnie inna buzia, ludzie mnie na ulicy nie poznają, cera nabrała
ładniejszego odcienia a ja czuję się rewelacyjnie, najbliżsi są zasoczeni, mój
Pan chyba najbardziej, bo jakiś czas temu kategorycznie zabronił mi ścinać i
farbować włosy! Moja teściowa powiedziała, że wyglądam teraz jak laleczka ;)
Świetne uczucie - widzieć całkiem inną osobę w lustrze! POLECAM niezdecydowanym!!!
Obserwuj wątek
    • dziewczynazbagien Re: Obcięłam włosy 23.07.05, 18:34
      ja nosiłam przez kilka lat krotkie włosy i mam taka refleksję nie kazdemu one
      jednak pasują...jak juz swoich nigdy nie obetne ! never! jak zapuściłam okazało
      się ze zaczęły sie kręcić. chcociaz wcześniej mialam wlosy proste jak druty. i
      teraz mam burzę lokow znajomi dawno nie widziani nie poznaja mnie na ulicy
      myslą ze trwała zrobiłam.... atu mi natura taki prezent ofiarowała...wiec sie
      tym ciesze jak mogę pozdrawiam!
    • Gość: pris Re: Obcięłam włosy IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 23.07.05, 18:47
      dokładnie - nie każdemu pasują...

mi włosy się pokręciły też odkąd ścięłam (kilka lat temu) ale po systematycznym
      niszczeniu ich przez farbowanie, prostowanie, itp itd są proste, ale cieniutkie
      i kiepskie :/ po prostu nie mogłam znieść że mam burzę loków jak 20 lat temu
      było na topie :/
      • Gość: Monika Re: Obcięłam włosy IP: *.crowley.pl 23.07.05, 21:07
        a ja ścielam jakies 2 lata temu i bardzo żalowałam. Nie mam koleżanki która by
        po jakims czasie od scięcia nie zalowala. Wedlug mnie długie wlosy, oczywiscie
        zadbane, to atrybut kobiecości, i bardzije podobaja mi sie kobiety z długimi,
        ładnymi wlosami niż krótkimi. A długie blond włosy to moje marzenie.
    • pietnacha40 Re: Obcięłam włosy 23.07.05, 21:35
      Za każdym razem jak ścinałam czułam się tak samo super.Uwielbiam takie
      radykalne zmiany,uwielbiam krótkie roztrzepane włosy,teraz mam dość długie,a to
      znak,że ścięcie blisko :)
      • madai Re: Obcięłam włosy 23.07.05, 22:46
        ja nie lubie radykalnych zmian, a raczej... moze i bym polubila, gdyby nie
        doswiadczenia z przeszlosci, kiedy to chcialam obciac fajnie wlosy, a kobioeta
        tak mi spieprzyla fryzure, ze caly czas w czapce chodzilam. Bardzo chcialam
        zmienic styl czesania i w ogole, ale sie balam. Az w koncu, kilka dni temu
        poszlam do Fryzjera, powiedzialam pani o co mi chodzi o dostalam dokladnie to,
        o co prosilam. jestem zachwycona!! wszystkim sie podobam z tymi wlosami,
        wszyscy mowia, ze odmlodniala, mimo ze jestem mloda ;) i ogolnie zmiana na
        lepsze. Wiec polecam ;)
        • pietnacha40 Re: Obcięłam włosy 24.07.05, 11:22
          Ja mojej nie mówię.Idę a ona robi.I zawsze rewelacyjnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka