Dodaj do ulubionych

Regulacja brwi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:55
Hej, chciałabym się wybrać do kosmetyczki na regulację brwi. Ile to kosztuje?
I czy ona sama wg swojej koncepcji to robi czy ja jej mam powiedzieć, jaki
kształt brwi chcialabym ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anetka Re: Regulacja brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:41
      ja dalam 10 zl, powiedzialam ze chce tak naturalnie, zeby za duzo mi nie
      wyskubala, usmiechnela sie i wygladalam pozniej super:)
    • d_a_g_a1 Re: Regulacja brwi 24.07.05, 17:41
      Ja płaciłam 7 zł. Powiedziałam, że chce mieć kształt naturalny :). W trakcie
      kosmetyczka dawała mi lusterko i pytała: czy tak ma być, czy jeszcze cieńsze?
      czy kształ taki? No i zrobiła wspaniale :)
      • orissa Re: Regulacja brwi 24.07.05, 18:32
        Zapłaciłam 10zł, kosmetyczce powiedziałam, że zdaję się nią całkowicie i jestem
        bardzo zadowolona, i już wiem, że będę korzystała z usług tej kosmetyczki
        częściej, gdyż nic mnie nie bolało, w przeciwieństwie do poprzedniego razu u
        innej kosmetyczki, gdzie podczas regulacji brwii łzy dosłownie lały mi się
        strumieniem.:-/
    • zyczliwe_malenstwo Re: Regulacja brwi 24.07.05, 18:39
      Witam! Nie muszisz mówić kosmetyczce jaki chcesz kształt brwi, jest to
      niekonieczne. Kosmetyczka sama dobierze Tobie kształt brwi, który będzie
      pasował do twarzy i oczu. A koszt takiego zabiegu to 6-10 zł. Także warto :)
      • Gość: Justyna Re: Regulacja brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:47
        Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;) A ona to robi pęseta? Auu... to boli :(
        • edavenpo Re: Regulacja brwi 24.07.05, 18:50
          zazwyczaj penseta, bylam kilka razy u kosmetyczki ktora uzyla malutkich plastrow woskowych, mniej
          bolalo i efekt utrzymal sie dluzej...
          • orissa Re: Regulacja brwi 24.07.05, 19:27
            Ja na wosk nie trafiłam, ale i tak woskiem bym sobie nie dała brwi
            wyrywać...Pęsetą nie musi boleć, to zależy od umiejętności kosmetyczki.
            • Gość: guam Re: Regulacja brwi IP: *.idea.pl 24.07.05, 20:45
              polecie kokogos kto robi regulcje -komu mozna zaufac co do kształtu i nie
              płakać z bolu (w Warszawie)
              - moje "krzaki" raz próbowałam uporządkowac ale bolało dosyc mocno a efekt był
              kiepski (nie naturalny)
              • Gość: nocna dama Re: Regulacja brwi.....Salon w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:08
                bardzo dobrze reguluja w Matrixie to jest na ul. woloskiej rog odynca. Prosic
                Pania ewe, reguluje najlepiej....i slucha tez zyczen ewidentnych.
              • kragmel Re: Regulacja brwi 25.07.05, 06:30
                Gość portalu: guam napisał(a):

> polecie kokogos kto robi regulcje -komu mozna zaufac co do kształtu i nie
                > płakać z bolu (w Warszawie)

w jakiej dzielnicy? mnie osobiście nie chciałoby się np. na ursynów jeździć
                brwi regulować ;)
                • Gość: guam Re: Regulacja brwi IP: *.idea.pl 25.07.05, 19:20
                  mieszkam pod warszawa - preferowana praga, centrum, wola, bemowo, bielany
    • Gość: nokik Re: Regulacja brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:29
      salon Joico w Kdt........
      • medzi1 Re: Regulacja brwi-gdzie w Krakowie?? 25.07.05, 11:39
        mam pytanie gdzie w krakowie jest dobra kosmetyczka ktora dobierze fajny
        ksztalt brwi do twarzy??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka