Dodaj do ulubionych

rozszerzone pory - pomocy!!

27.07.05, 15:48
Witam:)
Błagam o pomoc - walczę z tym czortostwem, ale raczej bezskutecznie.. Jakie
kosmetyki, zabiegi, zamkną na zawsze te ohydne dziury? Co jest na to
najlepsze? Dodam tylko, że mam cerę mieszaną, z 'porami' w części środkowej
twarzy.

Dziękuję za porady.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pocahontass Re: rozszerzone pory - pomocy!! 27.07.05, 16:13
      Poproś w jakiejś perfumerii próbkę "Pore Genius" Heleny Rubinstein (chyba tak
      się to pisze). Ja dostałam - próbki są dostępne w małych tubkach.

pzdr,
      pc
    • Gość: Kulka Re: rozszerzone pory - pomocy!! IP: *.acn.waw.pl 27.07.05, 16:15
      mam to samo -> nos, czoło i broda -> jakis koszmar! próbuję od dłuższego czasu
      Brevoxylem na noc. Na razie nie widze spektakularnych efektów :( chyba wróce do
      płatków owsianych :) Co dodajecie, żeby się skóra po nich nie przesuszała? miód?
      • Gość: looxie Re: rozszerzone pory - pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:47
        No właśnie - jak to z tymi płatkami jest? Używa się ich jako maseczki czy do
        mycia?

I ile kosztuje ten Pore Genius?
        • Gość: ella Re: rozszerzone pory - pomocy!! IP: 157.25.152.* 27.07.05, 20:39
          Najwyższa półka. Jakieś 150-200 zł.
          • Gość: lala Re: rozszerzone pory - pomocy!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 27.07.05, 22:36
            up
            • Gość: roma Re: rozszerzone pory - pomocy!! IP: *.chello.pl 28.07.05, 20:28
              w empiku na rondzie de gauulee'a w wawie 190 pln.
              • Gość: roma Re: rozszerzone pory - pomocy!! IP: *.chello.pl 28.07.05, 20:29
                heh, sorry, wylałam kawe na klawiature i trzyma litery.
                de gaulle'a.
              • Gość: ziyi Re: rozszerzone pory - pomocy!! IP: *.resetnet.pl 28.07.05, 20:30
                pytanie za 100 punktow - czy to dziala?
                • Gość: roma Re: rozszerzone pory - pomocy!! IP: *.chello.pl 28.07.05, 20:33
                  jeszcze nie wiem. wzięłam próbkę.
                  minimalnie do słoiczka, tak dają. ale jak działa, trudno, najwyżej nie będe
                  jeść:) rzut na taśmę. nie pomogło mi nawet TC w melitusie. to dopiero strata
                  kasy. i czasu.
                  • Gość: Trinity Do Romy IP: *.kaptech.net 01.08.05, 15:53
                    ????Co to jest "TC w melitusie"???
                    Tez jestem zainteresowana cudownym specyfikiem na rozszerzone pory. Dodam ze
                    "Pore Minimizer" Clinique mi absolutnie nie pomogl. Jedynie co mi minimalnie
                    pomaga to Effaclar K, ale jak ktos juz kiedys tu slusznie stwierdzil na forum,
                    do Effaclara skora sie przyzwyczaja, na poczatku wprawdzie efekt jest
                    powalajacy, po 2 miesiacach uzywania juz mniej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka