Dodaj do ulubionych

depilacja pach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:15
boli strasznie powiedzcie????
dzisiaj wybieram sie pierwszy raz do kosmetyczki zeby mi to coś zrobiła i się
normalnnie boję
jak to wygląda juz tam w gabinecie
rozbieram sie ??i co dalej ??
jak to przebiega ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Re: depilacja pach IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:06
      Rzadko robię (ze dwa razy w roku, raczej golę samodzielnie) ale nic prawie nie
      boli, czuć to oczywiście, ale z bólu raczej nie zemdlejesz ;-).
      Technicznie - ściągasz bluzkę, podnosisz ramię siedząć (często kosmetyczka
      układa Cię na leżance), przemywa pachy jakimś spirytem. Raz ciach, płacisz i do
      widzenia :-). Tylko raz mi się zdarzyło, że kilka dni mialam ślady, ale to było
      wiele lat temu jak ta usługa jeszcze nie była zbyt popularna i kosmetyczki
      uczyły się dopiero na klientach jej stosowania ;-).
      • Gość: jo-asiunka Re: depilacja pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:13
        Ile to kosztuje w wawie?
        • Gość: Kamila Re: depilacja pach IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:29
          Wiosną przed wyjazdem robiłam w małym przyosiedlowym gabinecie i zapłaciłam 25
          zł.
          • Gość: lilou@vp.pl Re: depilacja pach IP: 213.25.34.* 28.07.05, 12:45
            nie idz do przypadkowej kosmetyczki bo zerwie ci naskorek, zostawi male wloski
            itd. Lepiej wybierz sie do sprawdzonej-zaplacisz wiecej ale za to efekt uczyma
            sie dluzej, u mnie wloski nie odrastaja ok 2tyg. mam swietna kosmetyczke kyora
            robi to bezbolesnie-30zl, jak jestes z krakowa moge podac ci adres...
            • Gość: ella Re: depilacja pach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:22
              Efekt "uczyma" się dłużej? O kurczę.
            • Gość: musli jestem z rzeszowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:23
              cholerka może polecicie kogoś w rzeszowie ???
              • Gość: Agata z Wawy Re: jestem z rzeszowa IP: *.foo.org / *.centercorporation.pl 28.07.05, 15:06
                Mieszkałam w Rzeszowie kilka lat i cała odpowiedzialnością polecam Ci gabinet
                Fresco, na ulicy Kopernika , na balkonie był zawieszony kiedyś baner
                reklamujący usuwanie owłosienia taki żółty, a moją ulubiona kosmetyczką była
                Ania śliczna brunetka którad depilowała mnie jak mało kto-rewelacyjnie!!!Nie
                wiem czy jeszcze tam pracuje ale gabinet kiedyś juz polecałam na Urodzie.Jeśli
                tam bedziesz pozdrów ją ode mnie ;)
    • Gość: Jess Re: depilacja pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:39
      a mozecie mi polecic jakas dobra kosmetyczke w warszawie?
      • Gość: Aga Re: depilacja pach IP: *.litnet.osi.pl 28.07.05, 18:45
        za tydzien ide na depilacje pach lydek bikini i ud.Jewdnym slowem calosc:)
        powiem wam jak bylo grr...o zgrozo
      • Gość: mika Re: depilacja pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:09
        polecam p. Marzenkęz salonu Iza na Belgradzkiej zaraz obok wypozyczalni Beverly
        Hills
        z całe nogi i pachy płacę 95 zł - czyli nogi 70 zł a pachy 25 zł
    • Gość: monika Re: depilacja pach IP: *.acn.waw.pl 28.07.05, 18:49
      ja depiluję sama depilatorem, za pierwszym razem bolało jak jasna cholera;
      teraz robie to mniej wiecej raz na tydzien i jest nieprzyjemnie, ale nie boli;
      zaluje ze sie wczesniej na to nie zdecydowalam, tyle lat golilam codziennie
      pachy zupelnie bez sensu skoro mozna depilowac
    • mikams75 Re: depilacja pach 29.07.05, 00:42
      a czy wlosy nie wrastaja po depilacji pod pachami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka