Dodaj do ulubionych

biale krostki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:59
czy takie biale , twarde krotki pod skora, ktorych ni jak nie da sie wycisnac
to kaszaki? co z tym poczac?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: biale krostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:22
      mam ten sam problem od lat i w dodatku na twarzy!niewienm co mam z tym zrobic
      bo to wogóle nie schodzi!
      • Gość: pika Re: biale krostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:39
        no wlasnie ja tez mam na twarzy
    • Gość: m Re: biale krostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:45
      moim zdaniem to wyglada dopiero okropnie jak czlowiek sie opali a tu takie
      białe widac!ja wiem chyba od czego to sie robi przynajmniej u mnie!kiedy nie
      objadam sie bardzo i zdrowo sie odzywiam nie mam nic i znikaja mi te krostki a
      kiedy zaczne sie opbzerac i tłusto jesc od razu wychodza wiec ma to napewno
      zwiazek z dieta -na 100% tak mysle !
    • Gość: Agutek Re: biale krostki IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 30.07.05, 17:49
      Moja kolezanka chodziła z kaszakami do kosmetyczki.
      • Gość: ... Re: biale krostki IP: 193.151.48.* 31.07.05, 02:01
        trzeba isc do kosmetyczki lub samodzielnie przeprowadzic "operacje" (ale w
        OSTATECZNOSCI!!!). trzeba zdezynfekorac skore i cieniutka jednorazowa igla
        DELIKATNIE przebic/podwazyc (ale tak bezkrwawo!) naskorek na tej krostce i
        wycisnac. jesli nie macie pewnej reki, badz boicie sie, ze uszkodzicie skore,
        lepiej wybierzcie sie do kosmetyczki. lepiej troszke wydac niz chodzic kilka
        tygodni ze strupkami i zainfekowanymi krostami.
    • Gość: justy Re: biale krostki IP: 213.241.34.* 31.07.05, 02:32
      prosaki lub zaskórniki zamknięte
      można usuwać u kosmetyczki lub spróbować samemu.
      wczoraj był wątek na ten temat.
    • Gość: ,, Re: biale krostki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 03:08
      do dermatologa a nie do kosmetyczki!!!to juz sie powinno wiedziec od
      dawna,minely czasy tradzik=kosmetyczka ktora jeszcze uzywa jakis narzedzi na
      twarz
      • Gość: ... Re: biale krostki IP: 193.151.48.* 31.07.05, 10:49
        no tak, racja, ze trzeba chodzic do dermatologa jak tylko cos nas zaniepokoi.
        ale prosaki to nie zawsze tradzik, bo moga sie rowniez pojawic na zdrowej
        skorze. ja je czasami miewam, a tradziku nigdy. i niestety jesli sie juz
        pojawia to trzeba je usunac mechanicznie, bo to sie raczej nie wchlonie jak
        zwykly pryszcz. ale lepiej to zrobic u kosmetyczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka