Gość: pika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:59 czy takie biale , twarde krotki pod skora, ktorych ni jak nie da sie wycisnac to kaszaki? co z tym poczac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: biale krostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:22 mam ten sam problem od lat i w dodatku na twarzy!niewienm co mam z tym zrobic bo to wogóle nie schodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika Re: biale krostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:39 no wlasnie ja tez mam na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: biale krostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:45 moim zdaniem to wyglada dopiero okropnie jak czlowiek sie opali a tu takie białe widac!ja wiem chyba od czego to sie robi przynajmniej u mnie!kiedy nie objadam sie bardzo i zdrowo sie odzywiam nie mam nic i znikaja mi te krostki a kiedy zaczne sie opbzerac i tłusto jesc od razu wychodza wiec ma to napewno zwiazek z dieta -na 100% tak mysle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agutek Re: biale krostki IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 30.07.05, 17:49 Moja kolezanka chodziła z kaszakami do kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: biale krostki IP: 193.151.48.* 31.07.05, 02:01 trzeba isc do kosmetyczki lub samodzielnie przeprowadzic "operacje" (ale w OSTATECZNOSCI!!!). trzeba zdezynfekorac skore i cieniutka jednorazowa igla DELIKATNIE przebic/podwazyc (ale tak bezkrwawo!) naskorek na tej krostce i wycisnac. jesli nie macie pewnej reki, badz boicie sie, ze uszkodzicie skore, lepiej wybierzcie sie do kosmetyczki. lepiej troszke wydac niz chodzic kilka tygodni ze strupkami i zainfekowanymi krostami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: biale krostki IP: 213.241.34.* 31.07.05, 02:32 prosaki lub zaskórniki zamknięte można usuwać u kosmetyczki lub spróbować samemu. wczoraj był wątek na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: biale krostki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 03:08 do dermatologa a nie do kosmetyczki!!!to juz sie powinno wiedziec od dawna,minely czasy tradzik=kosmetyczka ktora jeszcze uzywa jakis narzedzi na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: biale krostki IP: 193.151.48.* 31.07.05, 10:49 no tak, racja, ze trzeba chodzic do dermatologa jak tylko cos nas zaniepokoi. ale prosaki to nie zawsze tradzik, bo moga sie rowniez pojawic na zdrowej skorze. ja je czasami miewam, a tradziku nigdy. i niestety jesli sie juz pojawia to trzeba je usunac mechanicznie, bo to sie raczej nie wchlonie jak zwykly pryszcz. ale lepiej to zrobic u kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś