Gość: Misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:07 Niedawno zakupiłam zwykły biały kryjący lakier tej firmy. Cena 11,90- jakość uważam bardzo dobra jak za ta cenę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annan_ Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:18 moim zdaniem sa super. wczesniej sceptycznie patrzylam na ta marke (jakos nie wierze, ze cos dobre moze byc tanie, a jednak). kupilam czerwony lakier i jestem bardzo zadowolona. swietnie kryje, nie zostawia smug, trwalosc godna podziwu. wstyd sie przyznac, ale lakier z paznokciu stop zmywam dopiero, kiedy widac, ze paznokcie zaczely odrastac. wczesniej nie ma takiej potrzeby: nie blednie, nie matowieje, nie odpryskuje. a przeciez na super czerwonej (wrecz krwista czwerwien) emalii bardzo widac wszeslkie niedoskonalosci. ja polecam. maybelline (do tej pory moj faworyt) czy rimmel (kiedys mialam ekstra lakier tej firmy, kupilam druga buletke i byl do bani) odpadaja - drozsze i duzo gorsze. innych lakierow nie probowalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:17 a mozesz podac jaki masz numer tej krwistej czerwieni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:43 bodajze 311. wybacz, nie chce siegnac mi sie do szafki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.07.05, 15:25 Ja uzywam lakierow tylko z inglota.Jak dla mnie najlepsze. Kiedys uzywalam z avonu,ale bylam zawiedziona,natomiast te sa rewelacyjne. Tak samo cienie z inglota sa bardzo dobrej jakosci no i sa bardzo tanie pozdrawiaqm papa Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie 31.07.05, 15:48 Te lakiery sa najlepsze, odkrylam je przed kilku laty. Sa tak dobre, ze rozwoze je po swiecie w prezetach, moja bratowa z USA przyznala mi ostatnio, ze miala bardzo duzo przyjemnosci z ich uzywania. Moja szwagierka i tesciowa we Francji uzywaja tez tych lakierow. Bardzo mnie cieszy, ze moge Polske zareklamowac takimi produktami. Moj faworyt to lakier nr 82. Ale mam jeszcze inne kolory, tyle, ze nie uzywam za czesto. Cena jest naprawde przystepna, a jakosc bardzo dobra. Mam tez lakiery zachodnich marek i moge z powodzeniem stwierdzic, ze nie sa warte tych pieniedzy. Podbnie cienie do powiek, Inglot ma bardzo bogata game i jakosciowo odpowiadaja mi najbardziej. Osobiscie ostrzegam przed cieniami luksusowej marki Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:45 Uwielbiam i te normalne i te do zdobienie. Jakosc po prostu switna. Bardzo ładnie sie rozprowadzaja, nie pozostawiaja smug. Mnóstwo kolorów do wyboru, no i cena tez swietna, przy tym sa bardzo trwałe zarówno na paznokciu jak u w 'buteleczce < niektóre mam 2-3 lata i nadal sa swieze>. Poza tym uwielbiam tez odzywki do paznoci. Szczególnie ta na porost paznokci - rosną jak na drożdżach, no i Silk Wrap do paznokci słabych , łamliwych. Szczerze POLECAM. To najlepsze lakiery na rynku. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.07.05, 16:36 a mnie sie nie podoba tylko jedno: że jak jest ich mniej niż połowa, to już ciezko mi je wydobyć z buteleczki :/ mogliby robić nieco dłuższe te pędzelki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.chello.pl 31.07.05, 17:09 sa naprawde dobre,ale rzeczywiscie pedzelek moglby byc dluzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:12 Dla mnie najlepszy stosunek jakości do ceny. Nie to co lakiery Sally Hansen - po dwóch tygodniach lakier robi się taki "gumowaty" i ciężko go rozprowadzić bez smug. Inglota polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola212 Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 31.07.05, 18:50 Po jednym dniu już schodzi z paznokci...Chyba,że pomaluję dwa razy to trzyma się ok.3 dni.Zawsze go kupowałam, teraz postanowiłam zmienić na Astora z Lycrą.Zobaczymy czy jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:13 cos krecisz. jestes pewna, ze masz odtluszczone paznokcie (np jakis kremik do rak lub balsam, ktory wczesniej nakladalas)? jakos wszystkim sie trzyma, a tobie odpada. sadze, ze zle malujesz (co do ilosci warstw, producent sam mowi, ze nakladac dwie warstwy, min 4 min przerwy miedz jedna a druga) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.acn.waw.pl 31.07.05, 20:57 Też mam i chwalę Inglota, nr 128 - blady fiolet. Kupiłam go 3 lata temu, a nadal "zachowuje parametry", że tak powiem :) Doskonale się trzyma, a po pokryciu utrwalaczem (dla odmiany firmy Bell) to już w ogóle prędzej mi paznokcie odrosną, niż coś odpryśnie... Kusi mnie taki intensywnie niebieskozielony lakier Inglota, ale nie wiem, jak to wygląda na stopach (ja głównie paznokcie u stóp maluję). Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie 31.07.05, 22:27 Moja opinia jest taka że są do niczego. Beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: 212.122.214.* 31.07.05, 22:30 Bardzo dobre są lakiery Inglot. Lubię przezroczysty, szybko schnie. Nie są drogie, a i jakość przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:56 To najlepsze lakiery dostepne na rynku, uzywam duzo lakierow i przetestowalam wiele marek z praktycznie wszystkimi luksusuwymi wlacznie. I podobnie jak ktos wczesniej przestrzegam przed cieniami Chanel (za suche i zostawiaja za malo koloru, bardzos ie osypuja - uzywalam nie jednego zestawu) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie 01.08.05, 09:59 lepszych nie znajdziesz... bardzo dlugo zachowuja swoja naturalna konsystencje, bardzo duzy wyobor kolorow, a co najwazniejsze, to to, ze sa bardzo trwale i nie odpryskuja, ale przedtem trzeba dobrze odtluscic paznokcie dla porownania: lakiery Sally Hansen opdpryskuja po 2 godzinach, Rimmel strasznie sie "walkuje" przy malowaniu a Dior ekspresowo gestnieje Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie 01.08.05, 10:03 jak dla mnie straszny badziew. odpadają tego samego dnia co pomaluje. nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Lakiery Inglot-Wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:21 Możecie podawać numery tych" najgorszych " albo tych " najlepszych" i może gdzie były kupione: kiosk, sklep kosmetyczny, bazarek, supermarket itd.? Odpowiedz Link Zgłoś