Gość: Melania IP: 212.87.3.* 03.08.05, 16:16 Poleccie mi dobry balsam do pielegnacji i ujedrniania biustu, ktory daje rzeczywiste efekty a nie jedynie takie bedace wynikiem autosugestii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moniś Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.xtra.pl 03.08.05, 17:05 ja od niechcenia kupiłam sobie ten z avonu bo był w promocji, nie liczyłam na wiele a miło się zaskoczyłam, mam mały biust ale generalnie ładny nie był... po tygodniu zauważyłam zadziwiający efekt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:21 jaki to był efekt? Możesz być bardziej precyzyjna? I czy mówisz o tym balsamie w fioletowym pudełeczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.xtra.pl 04.08.05, 16:26 wiesz ja mam mały biust i był taki "rozlazły" na boki, opadły, sutki zaczęły mieć nieciekawy wygląd zaczęły się troche marszczyć, a teraz mam dosłownie okrągły biuścik, jest podniesiony, naprężony, trudno to opisać, zdecydowanie wygląda lepiej i przez to nawet wygląda na ociupinke wiekszy, a to za sprawa tego kremu z fioletowa zakrętką, nie wiem jak działa na większe biusty, ale moge się dopytać siostry bo od razu jej poleciłam i teraz też stosuje Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Polecam: 03.08.05, 17:39 Eris- Body Art. "Modelujący balsam do pielęgnacji biustu" lub "Intensywnie ujędrniający balsam do pielęgnacji biustu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrynko! Re: Polecam: IP: *.autocom.pl 03.08.05, 22:37 eris body-art-który z tych dwóch bardziej polecasz,bo nie mogę się zdecydować...:) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Polecam: 04.08.05, 09:45 Z czystym sumieniem polecam oba. Świetnie napiniają skórę, nawilżają, wchłaniają się-skóra staje sie gładsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melba Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:44 Bikini top Diora jest fantastyczny, bardzo napina i ujędrnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci 03.08.05, 23:49 a moze mnie ktos uswiadomi co szczegolnego robi balsam do biustu i czym sie rozni od kazdego innego balsamu do ciala? Czy to nie przypadkiem kolejny wymysl kosmetyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:44 Ja natomiast odradzam ten z Avonu, szczególnie do większego biustu (80B lub C).Nie zauważyłam spoektakularnych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci 04.08.05, 08:57 no więc który...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:09 A co myślicie o ujędrniającym kremie do pielęgnacji biustu Kolastyny z serii Special Body? Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:42 Całkiem dobry był Vichy tylko kosztował ok.60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
verhextekw Eveline 04.08.05, 12:15 Polecam wszystkie produkty tej firmy do pielęgnacji ciała, a balsam do pielęgnacji bisutu w szczególności. Kosztuje niewiele ponad 10zł, rewelacyjnie wygładza i napina skórę, ma przyjemny zapach. W Warszawie najwiekszy wybór kosmetyków tej firmy oferuje galeria centrum przy Marszałkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś