Dodaj do ulubionych

Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecacie?

IP: 212.87.3.* 03.08.05, 16:16
Poleccie mi dobry balsam do pielegnacji i ujedrniania biustu, ktory daje
rzeczywiste efekty a nie jedynie takie bedace wynikiem autosugestii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Moniś Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.xtra.pl 03.08.05, 17:05
      ja od niechcenia kupiłam sobie ten z avonu bo był w promocji, nie liczyłam na
      wiele a miło się zaskoczyłam, mam mały biust ale generalnie ładny nie był... po
      tygodniu zauważyłam zadziwiający efekt...
      • Gość: era Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:21
        jaki to był efekt? Możesz być bardziej precyzyjna? I czy mówisz o tym balsamie w
        fioletowym pudełeczku?
        • Gość: Moniś Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.xtra.pl 04.08.05, 16:26
          wiesz ja mam mały biust i był taki "rozlazły" na boki, opadły, sutki zaczęły
          mieć nieciekawy wygląd zaczęły się troche marszczyć, a teraz mam dosłownie
          okrągły biuścik, jest podniesiony, naprężony, trudno to opisać, zdecydowanie
          wygląda lepiej i przez to nawet wygląda na ociupinke wiekszy, a to za sprawa
          tego kremu z fioletowa zakrętką, nie wiem jak działa na większe biusty, ale
          moge się dopytać siostry bo od razu jej poleciłam i teraz też stosuje
    • landrynka8 Polecam: 03.08.05, 17:39
      Eris- Body Art. "Modelujący balsam do pielęgnacji biustu" lub "Intensywnie
      ujędrniający balsam do pielęgnacji biustu"
      • Gość: landrynko! Re: Polecam: IP: *.autocom.pl 03.08.05, 22:37
        eris body-art-który z tych dwóch bardziej polecasz,bo nie mogę się zdecydować...:)
        • landrynka8 Re: Polecam: 04.08.05, 09:45
          Z czystym sumieniem polecam oba. Świetnie napiniają skórę, nawilżają,
          wchłaniają się-skóra staje sie gładsza.
    • Gość: melba Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:44
      Bikini top Diora jest fantastyczny, bardzo napina i ujędrnia.
    • mikams75 Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci 03.08.05, 23:49
      a moze mnie ktos uswiadomi co szczegolnego robi balsam do biustu i czym sie
      rozni od kazdego innego balsamu do ciala? Czy to nie przypadkiem kolejny wymysl
      kosmetyczny?
    • Gość: Aga Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:44
      Ja natomiast odradzam ten z Avonu, szczególnie do większego biustu (80B lub
      C).Nie zauważyłam spoektakularnych efektów.
      • malawariatka1 Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci 04.08.05, 08:57
        no więc który...:)
    • Gość: lulu Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:09
      A co myślicie o ujędrniającym kremie do pielęgnacji biustu Kolastyny z serii
      Special Body? Czy warto?
    • Gość: Aga Re: Balsam do pielegnacji biustu - ktory polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:42
      Całkiem dobry był Vichy tylko kosztował ok.60 zł.
      • verhextekw Eveline 04.08.05, 12:15
        Polecam wszystkie produkty tej firmy do pielęgnacji ciała, a balsam do
        pielęgnacji bisutu w szczególności. Kosztuje niewiele ponad 10zł, rewelacyjnie
        wygładza i napina skórę, ma przyjemny zapach. W Warszawie najwiekszy wybór
        kosmetyków tej firmy oferuje galeria centrum przy Marszałkowskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka