b3tti 02.04.07, 19:26 Witam wszystkich ! Chcę założyć synowi stały aparat i szukam dobrego ortodonty (w rozsądnej cenie) najlepiej w Markach lub okolicach. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jniesluchowska Re: ortodonta 02.04.07, 21:45 b3tti napisała: > Witam wszystkich ! > Chcę założyć synowi stały aparat i szukam dobrego ortodonty (w rozsądnej > cenie) najlepiej w Markach lub okolicach. > Będę wdzięczna za pomoc. > Pozdrawiam > B. witam, nie jestem pewna czy ten problem da się tam rozwiązać, ale z czystym sumieniem mogę polecić świetną stomatolog, ul. mała w markach, a może zalicza się to do strugi? rozwiązala mój problem z zębem, z którym nikt nie mógl sobie poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
eichhorn5 Re: ortodonta 03.04.07, 11:28 Ja natomiast chodzę z dziecmi do ortodonty na ul. Fabryczną - tel. 022 / 781 29 70. Na razie mialam pierwszą wizyte, więc trudno ocenić mi fachowość tej pani, ale na pewno jest bardzo miła, młodą panią, majacą dobry kontakt z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnus284 Re: ortodonta 03.04.07, 17:59 Proponuję przed wykonaniem aparatu skonsultować się z innym Ortodontą. To nic nie kosztuje a na kasę chorych można zrobić tylko jeden aparat na dziecko. Nie wiem jaka jest obecnie ortodonta w Markach ale ja tam już z córką nigdy nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
agnus284 Re: ortodonta 03.04.07, 17:50 Na temat opini przynajmniej 1 Ortodontki z Marek mam wyrobioną. Wyłudziła ode mnie 450 za aparat gdy do 12 roku zycia przysługuje aparat refundowany z kasy chorych. Apatat ten nadawał się tylko jako pamiątka głupoty. Kompletnie nie był odpowiedni do wady jaką miłą moja córka. Przez rok męczyła się chodząc w aparacie i nie było poprawy. Co do pretensji i poprawienia go to nie było możliwości skontaktowania się z Panią ponieważ wyniosła się szybciutko z Marek. Przychodnia gdzie pracowała również nie chciała dać telefonu do tej Pani ponieważ jak twierdziła tam gdzie poszła miała za dużo pacjentów. Uzyskałam natomiast telefon (chyba ze skróchy) do Pani Ortodonty która leczy w prywatnej klinice na Ursynowie i która przeniosła mnie do państwowej przychodni na Żoliborzu, zrobiła aparat na kasę chorych, naprawiła poważną ( naprawdę ) wadę zgryzu mojej córki. Poleciłam tą panią mim koleżanką i wszystkie są zadowolone. A na dokładkę za wizyty nie zapłaciłam nic. Nie wiem ile syn ma lat ale warto się tam przejechać. Jeżeli nie wymienił jeszcze mleczaków na stałe to nie może jeszcze mieć stałego aparatu. To starsza Pani ale jest świetna.W tej chwili chodzimy na wizyty kntrolne. Odpowiedz Link Zgłoś
agnus284 Re: ortodonta 03.04.07, 17:54 Tą Paną zatrudniała przychodnia właśnie na Fabrycznej. Podaję telefon na Żoliborz. 022835217. Polecam doktor Zygadło.z Marek bardzo łatwo tam dojechać. Samochodem - Trasa Toruńska i Wjazd do PKS Marymont i już prawie jest się na miejscu lub do Wileniaka i w tramwaj nr 6. Wysiada się w tym samym miejscu - PKS Marymont. Odpowiedz Link Zgłoś
b3tti Re: ortodonta 03.04.07, 23:36 Witam Dziękuję za informacje, są bardzo interesujące ale zapomniałam dodać, że chodzi o stały aparat. W podanym numerze telefonu jest błąd (za krótki numer) - będę wdzięczna za pełny kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
eichhorn5 Re: ortodonta 04.04.07, 17:18 Gwoli wyjasnienia-podając powyżej adres i telefon do ortodonty na ul.Fabryczną, miałamna mysli gabinet prywatny - nie przychodnie "państwową" na tej samej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś