Gość: gosia IP: *.acn.waw.pl 07.08.05, 14:54 takie na kolczyki zrobilam sobie kiedys, teraz wolalbym ich nie miec czy sa na to sposoby? gdzie kupic najmniejsze kolczyki świata, kt tylko zatkaja dziurki?/warszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: dziury w uszach 07.08.05, 15:00 najmniejsze kolczyki świata kupisz w każdym sklepie jubilerskim, w takim kruku czy aparcie są na pewno i wcale nie kosztują dużo. btw mnie dziurki w uszach po prostu zarosły, kiedy nie nosiłam kolczyków przez dłuższy czas (to nie były świeże dziurki, tylko kilkuletnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dziury w uszach IP: *.acn.waw.pl 07.08.05, 15:29 ad1 ogladalam i zawsze sa za duze.. ad2 nie lubie chodzic bez kolczykow z dziurami na wierzchu i moje maja ok 25lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: dziury w uszach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:59 Miałam kiedyś fazę zniechęcenia kolczykami i przestałam je nosić, ale dziurki zaczęły mi zarastać i szkoda mi się zrobiło. Coby wilk był syty i owca cała poszłam do złotnika i poprosiłam, żeby mi zrobił takie srebrne kropki wielkości główki od szpilki. Dziwnie się popatrzył, ale zrobił. Kwestia tylko jak duże masz swoje dziurki, bo mogą ci takie kolczyki "przelatywać" czy chować w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dziury w uszach IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 22:06 niby dziurki male ale kupowalam taki kolczyczki za 2,5 zl z malenka cyrkonia i zawszewpadaly mi w dziurke a ja po kilka razy dziennie musialam je wyskupywac.. teraz mam kuleczki srebrne srednicy 2 mm i sa ZA DUZE! ale dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: dziury w uszach IP: *.chello.pl 08.08.05, 22:28 Zabawna jesteś.Przecież jak nie będziesz nosić kolczyków przez długi okres to dziurki ci zarosną i nie będzie ich wcale widać. Jak ci aż tak bardzo przeszkadzają to chyba lepiej nic nie wkładać i poczekać aż zarosną niż zatykać je "najmniejszymi kolczykami świata". Odpowiedz Link Zgłoś