Dodaj do ulubionych

dziury w uszach

IP: *.acn.waw.pl 07.08.05, 14:54
takie na kolczyki

zrobilam sobie kiedys, teraz wolalbym ich nie miec

czy sa na to sposoby?

gdzie kupic najmniejsze kolczyki świata, kt tylko zatkaja dziurki?/warszawa/
Obserwuj wątek
    • kragmel Re: dziury w uszach 07.08.05, 15:00
      najmniejsze kolczyki świata kupisz w każdym sklepie jubilerskim, w takim kruku
      czy aparcie są na pewno i wcale nie kosztują dużo.
      btw mnie dziurki w uszach po prostu zarosły, kiedy nie nosiłam kolczyków przez
      dłuższy czas (to nie były świeże dziurki, tylko kilkuletnie).
      • Gość: gosia Re: dziury w uszach IP: *.acn.waw.pl 07.08.05, 15:29
        ad1 ogladalam i zawsze sa za duze..
        ad2 nie lubie chodzic bez kolczykow z dziurami na wierzchu i moje maja ok
        25lat...
        • Gość: nitka Re: dziury w uszach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:59
          Miałam kiedyś fazę zniechęcenia kolczykami i przestałam je nosić, ale dziurki
          zaczęły mi zarastać i szkoda mi się zrobiło. Coby wilk był syty i owca cała
          poszłam do złotnika i poprosiłam, żeby mi zrobił takie srebrne kropki wielkości
          główki od szpilki. Dziwnie się popatrzył, ale zrobił. Kwestia tylko jak duże
          masz swoje dziurki, bo mogą ci takie kolczyki "przelatywać" czy chować w środku.
          • Gość: gosia Re: dziury w uszach IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 22:06
            niby dziurki male ale kupowalam taki kolczyczki za 2,5 zl z malenka cyrkonia i
            zawszewpadaly mi w dziurke a ja po kilka razy dziennie musialam je wyskupywac..
            teraz mam kuleczki srebrne srednicy 2 mm i sa ZA DUZE!

ale dzieki!
    • Gość: Lenka Re: dziury w uszach IP: *.chello.pl 08.08.05, 22:28
      Zabawna jesteś.Przecież jak nie będziesz nosić kolczyków przez długi okres to
      dziurki ci zarosną i nie będzie ich wcale widać.
      Jak ci aż tak bardzo przeszkadzają to chyba lepiej nic nie wkładać i poczekać
      aż zarosną niż zatykać je "najmniejszymi kolczykami świata".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka