Gość: joasia_23 IP: 217.98.71.* 07.08.05, 15:08 Czy któraś z Was uzywała feromonów ? Czy znacie jakiegoś zaufanego sprzedawce na Allegro u którego można je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annan_ Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:21 z tego co wykazaly najnowsze badania, czlowiek produkuje feromony w sladowych ilosciach, czego nie jest sie w stanie wyczuc. ktorko mowiac, dzialaja tylko na osobe, ktora ich uzyje (albo produktu reklamowanego jako feromony) - ma wieksza pewnosc siebie. i juz. nikt z otoczenia nie jest tego w stanie wyczuc. krotko mowiac, kasa w bloto. az tak z toba zle, ze muszisz sobie tak poprawiac samoocene? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashant Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:19 Nie kupuj na allegro,poszukaj w sklepach internetowych,wystukaj na wyszukiwarce np google "feremony" i znajdziesz jakieś sklepy Ja kupiłem właśnie tam efekt jest nie ziemski dodajesz troche do swoich perfum- nie mieszasz tylo kropisz delikatnie częsci ciała gdzie są ich ośrodki np koło ust pod pachami idziesz na miasto do jakiegoś klubu i wszystkie laski i faceci twoi próbowałem i przez to zdradziłem swoją laske 3 razy w tygodniu z innymi kobietami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:46 no to masz powod do dumy. szkoda mi tylko twojej dziewczyny. taka naiwna panna, gdzie ja znalazles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: april Re: Feromony IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.05, 09:25 a twoja laska ile razy ciebie zdradzila?:))pewnie myslisz, ze tylko ty taki obrotny jestes?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Joasiu 07.08.05, 19:41 przecież masz naturalne feromony, po co Ci syntetyczne które niewiadomo czy wogóle działają (żadnych statystyk nikt nie prowadzi)? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: Joasiu 08.08.05, 12:17 Nie jest ze mną źle :) ale są mi one potrzebne do osiągnięcia pewnego celu. Znalazłam sklep internetu specjalizujący się w sprzedaży feromonów i chyba zaryzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Joasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:45 Na allegro jest tego sporo. A niektórzy oferują nawet sprzedaż tajemnicy "jak produkować feromony i na tym dobrze zarobić". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Joasiu IP: 213.17.128.* 08.08.05, 13:52 Pewnie wystarczy się pocić ;) Podobnie jak moje przedmówczynie nie rozumiem, po co w celach innych, niż - powiedzmy - naukowe, kupować coś, co ludzki organizm i tak produkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
margolcia05 Re: Joasiu 11.08.05, 16:27 no tak głupich nie sieją .....;-)))) Spróbuj , od razu kup parę flakoników.Co będziesz sobie żałować ..Efekt MUROWANY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśkaa Re: Joasiu IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.08.05, 11:58 A możesz mi napisać proszę jaki to jest sklep? Też jestem żywo zainteresowana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Feromony 08.08.05, 13:58 Ja uzywam... do bluzy narzeczonego... dostawcy - dwa szczuny w domu obojga plci :) kocura i kotke... mam gwarancjie ze od mojego narezczonego kolezanki z pracy beda sie trzymaly z daleka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunrise Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:35 Jeśli nie stosowaliście nigdy dobrego produktu z feromonami (oparte są one na Androsteronie, Androstenolu i Androsternonie) to się nie wypowiadajcie negatywnie na ten temat !!!Niektóre składają sie z Androstenonu-te dla panów a te dla pań z Androstenolu , są jeszcze wymieszane wszystkie 3 w/w składniki - bardzo skuteczne ;zaręczam... Ja miałem okazję wypróbować jak to działa, choć przyznam, że na początku sceptycznie na to wszystko patrzyłem. No ale skusiłem się i dało bardzo wymierne rezultaty. Do dzisiaj stosuję feromony u sprawdzonej firmy, gdzie wiem, że zawsze otrzymam produkt sprawdzony i pewny. Nazyw firmy nie podam bo to będzie reklama.Jeszcze mnie zamkną heheh. Jak uda Wam się trafić na dobry produkt to możecie być pewni że feromony zadziałają. Chociaż aż głowa boli ilu oszustów stara się przedawać perfumy, w których nie ma nawet odrobiny tych związków. BA!! Są i takie agenty co szukają głupków co im kupią feromony o stężeniu 0,5% - totalna bzdura-to jest technicznie niemożliwe. No wiec życze udanych poszukiwań i testów:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad do sunrise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:44 Ależ tu bez problemu możesz podać nazwę firmy- na tej zasadzie dyskutujemy na tym forum. Zobacz- od nazw producentów, firm i kosmetyków tu się roi. Krytykujemy, ostrzegamy, zachwalamy i podziwiamy. Masz ciekawą wiedzę. Podziel się swoją tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: do sunrise IP: *.pub1.ino.tvknet.pl 09.08.05, 19:54 Czy masz na myśli Alchemy i Relationship Magic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel ? 10.08.05, 07:50 Gość portalu: sunrise napisał(a): >Ja miałem okazję wypróbować jak to działa, choć > przyznam, że na początku sceptycznie na to wszystko patrzyłem. No ale skusiłem > się i dało bardzo wymierne rezultaty. i jakie to były rezultaty? tak konkretnie, poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunrise Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:39 no i zapomniałem dodać. Ludzie bójcie się Boga!!! Sami nigdy nie wyprodukujecie feromonów. Produkcja Androsteronu ,-nonu,-nolu jest bajecznie droga (chodzi o wyprodukowanie 1 grama tej substancji) no i wymaga nie lada laboratorium. Hheheheh Wy możecie jedynie pobawić się w overclockerów w domku na kompach heheeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milutek.pl Re: Feromony to BUJDA!!!!!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.08.05, 15:23 Naukowcy jeszcze nie potrafia wyodrebnic feromonow z czlowieka!!! Moj jeden znajomy ktorym pochwalic sie nie moge, sprzedawal wode w ladnych buteleczkach i ludzie zachwyceni ze dziala, a to tylko placebo, ktore stanowi w 30% o skutecznosci. NIE KUPUJCIE !!! to oszustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: Feromony to BUJDA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:53 przykro powic, ale ci ludzie nie uwierza...oni sa tak zdesperowani, ze zaplaca za kranowke w butelce z napisem feromony i beda zachwyceni efektami... az mi ich szkoda. a tacy, jak twoj kolega doskonale to wiedza i zarabiaja na ich naiwnosci. no coz, jak ktos sie daje nabrac, to dlaczego go nie oskubac z kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Feromony 10.08.05, 15:32 Ja się nad jeszcze jedną oczywistą rzeczą zastanawiam, bo nikt nie napisał o tym... Dlaczego chcecie je kupić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Feromony IP: *.makolab.pl / 195.116.185.* 10.08.05, 16:47 Bo wierzę że działają.... to moja ostatnia deska ratunku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Feromony 10.08.05, 17:09 Gość portalu: aska napisał(a): > Bo wierzę że działają.... to moja ostatnia deska ratunku ;) a co chesz uzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:28 O boszszsz ...co Wy takie wścibskie jesteście??? Najpewniej chce wyrwać faceta swojego życia ;)) Kiedys moje droga przeżyłam to samo. Z tym, że facet puścił mnie kantem w najbardziej okrutny sposób i zniknął. Znałam dokładną datę kiedy spotkamy się znowu (po roku od chwili rozstania- więc miałam duuużo czasu). Zrobiłam wszystko żeby zobaczył co stracił..a gdy zobaczył mnie po roku wrócił jak zbity pies (tak jak planowałam) - tylko tym razem ja już się z niego wyleczyłam (moze nie do końca)...ale poczułam co znaczy siła dominacji pięknej i zmysłowej kobiety, moja siła.... Zrobiłąm to bez feromonów, ale innymi sztuczkami. Zyczę więc powodzenia i Tobie- o cokolwiek byś walczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Feromony IP: *.makolab.pl / 195.116.185.* 10.08.05, 18:24 Dziekuję bardzo, znakomicie ogadłaś sedno problemu :))) Chwytam się po prostu wszelkich sposób, czy to jest dobry sposób - nie wiem, ale chce spróbować, ciekawa jestem Twoich sztuczek:)) Znalazłam ciekawą stronkę o fermonach, może komuś przyda się: www.mocneferomony.pl/ Będę wdzięczna za inne linki jeśli ktoś zna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:07 Moje sztuczki to żadne sztuczki. Wymyśliłam po prostu majbardziej odjazdową kieckę jaka może być. Full sexapil z dużym szykiem. Czyli nie odsłaniać ale kusić. Podkreśliłam to co mam najlepszego czyli figurę. Schudłam parę kilo i popracowałam nad mięśniami brzucha żeby był super napięty. Miałam piękną fryzurę od najlepszego fryzjera w mieście: nowoczesną, awangardową, kobiecą. Super nabłyszczone włosy. Lekko opalone ciało i nabłyszczone. Makijaż zrobiony najlepszymi kosmetykami (tu bez przygotowań- bo zawsze lubuję się w dobrych markach)ale dużą uwagę zwróciłam na to by moje usta były fajnie podkreślone, błyszczące i wydęte;)). Ładne , nowe buty na szpilce. No i oczywiście perfumy, które zawsze uwielbiał. Najważniejsze jest jak będziesz się zachowywała. Pewne siebie ruchy, kobieca (udawana) niepewność, bądź dziewczęca skromność. W każdym razie wszystko wyreżyserowane i zależne od sytuacji (musiałabym znać szczegóły). Ale uwież mi jestem dobrym psychologiem- odpowiednim prowadzeniem sytuacji złamiesz każdego faceta. Moja sytuacja była strasznie zakręcona a po prostu widziałam jak można manipulować facetem jezeli umiejętnie kierujesz okolicznościami. To co jest Ci potrzebne to dzień, godzina w jego towarzystwie i trochę sprytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:21 A czemu Twoja sytuacja była taka zkręcona powiedz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Feromony IP: *.makolab.pl / 195.116.185.* 10.08.05, 20:34 O dziękuję, to bardzo cenne rady. Mam spotkanie z facetem w koncu m-ca, którego kiedyś znałam i teraz w trakcie spotkania chce po prostu olśnić... choć wiem że nie będzie to łatwe. Wyczuwa manipulację na km. Wiem że lubi odkryte nogi, ale zastanawiam się czy krótka spódniczka nie będzie zbyt dużą prowokacją ? Może lepiej coś dłuższego ale za to z duzym rozporkiem? Na pomysł ciała nabłyszczonego już wpadłam, kupiłam nawet odpowiedni balsam. Szpilki i ponczochy oczywiście obowiązkowo :))) Kupiłam nawet odpowiednie kropelki do oczu aby spojowki były ładne a oczy błyszczące, uwierzysz? :))) Pomyślałam ze dobrym dopełnieniem byłyby fermony... wiem że to manipulacja, ale przecież taka niewinna ;)) Nad zachowaniem też sie zastanawiałam - czy lepsza udawana skromność i niby pełen zażenowania uśmiech czy szelmowski błysk w oku i zalotna minka? Doprawdy nie wiem, nie chcę przesadzić w żadną ze stron, mam nadzieję ze intuicja mi podpowie coś odpowiedniego. Tak chciałabym zrobić odpowiednie wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:04 Do oczu najlepszy mibalin ;)) Mini to może nie, bo jak on taki czujny to będzie myślał, że zastosowałaś najprostszą sztuczkę na uwiedzenie go (faceci uważają sie za detektywów:), ale coś w kolanko, dopasowane i ładnie podkreślające pupę.. Dobrze by było jakby było ciepło i jakbyś mogła mieć gołe nogi. Nie ma nic bardziej sexi niż opalone łydki, elegancki pedikiur i klapki z odkrytymi palcami na wysokim obcasie mmmiodziooo..Strasznie mi się też podobają bluzki bez ramiączek. Niby wszystko "intymne" zakrywają ale masz na wierzchu ramiona, do tego lekkie nabłyszczenie skóry dekoldu..- klasa! Możesz też niby niechcący podciągnąć "opadający" topik i przechylić głowę na bok wydymając usta z miną zawstydzonej dziewuszki.. Włosy albo upięte do góry albo rozpuszczone (ja miałam mega wyprostowane- wyglądało zabójczo jak tafla wody bo mam długie). Ja bym Ci doradzała raczej styl kobiety z klasą a nie małolatki. Niech Twoja mina zdradza "niby zagubienie", onieśmielenie ale wypowiedzi będą przemyślane i intrygujące. Udawaj, że nie zwracasz na niego uwagi, ale Twoje gesty niech mówią co innego wprowadzając go w niepewność. Tzn np. niby przypadkiem otrzyj się o niego, muśnij, potknij i przeproś za to mimochodem tak jakby to naprawde nie miało znaczenia. Niech to wygląda tak jakby on Cię zdobywał musisz obudzić w nim instynkt łowcy. A co do feromonów- nie wiem czy to działa ale mam nadzieję ze jeżeli spróbujesz podzielisz się opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunrise Re: Feromony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:35 Przyłaczam się do tych, którzy chwalą sobie feromony. Kupiłem ze strony www.mocneferomony.pl relationship magic i się nie zawiodłem. Może miałem szczęście że na mnie działają. Będę stosował je dalej bo bardzo pomagają. A co do Allegrowiczów to hmm sprzedają zazwyczaj Ph parfumes wątpliwej jakości (stosowałem je i nic). Syntetyczne feromony nie muszą działać u każdego.Po pierwsze same feromony np. nie znajdą Ci dziewczyny, konieczny jest miły gest, uśmiech itp. Prawdą jest że zwiększają samoocenę i niektórzy zamykają na tym tylko działanie syntetycznych feromonów(czyli na niczym innym jak na efekcie placebo działającym na ludzką podświadomość). Feromony w moim mniemaniu działają i wbrew opiniomu wielu sceptyków na tym forum sądzę że naprawdę warto spróbować, przekonać się chociaż jak zadziałają właśnie na Ciebie. Niedawno się spotkałem z wypowiedzią pewnego "mądrego" psychologa w internecie, który sądził, że feromony to bujda i zadziałają tylko na wsi, gdyż wywołuja pływ tylko na zwierzęta. Powiedział ironicznie że świnie na nas będą lecieć. Zastanowiłem się czy czasem on nie potrzebuje porady psychologa. Na koniec, trzeba pamiętać, że feromony potrafią bardzo przyciągać, jednak te same feromony mogą mieć odwrotny skutek-moga odpychać. Podsumowując, trzeba natrafić na partnerkę właściwą, której genotyp znacznie różni się od naszego.Dlaczego ? Wiadomo powszechnie , że z kazirodczego związku rzadko kiedy rodzi się zdrowe dziecko (ponieważ to samo pokolenie ma zbliżony do siebie genotyp) i dlatego przyciągają się osobniki o różniących się genotypach. Inaczej sprawa ma się jeśli kobieta zażywa środki antykoncepcyjne - to zupełnie zaburza całą gospodarkę odpowiedzialną za odbiór przez ośrodki lemieszowo-nosowe feromonów. W tym przypadku z kolei kobiety dążą do osobników o podobnych genotypach. To co napisali na www.mocneferomony.pl to prawda, jestem w temacie więc wie się takie rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafałek Re: Feromony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:22 Ostatnio kupiłem niedrogie feromony na www.feromonki.pl i powiem szczerze że jestem zadowolony. Dość często kupuję tego rodzaju specyfiki w różnych miejscach, eksperymentuję troszeczkę :) Oczywiście kilka razy spotkałem się z oszustami, ale cóż nieuniknione :) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Asiu 11.08.05, 14:48 Kobieta powinna być uroczą kokietką ale przede wszytkim bądż sobą dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Asiu IP: 213.17.128.* 11.08.05, 15:01 Efekt placebo. Równie dobrze mogliby tam wodę wlewać. Nie przeczę - sugestia, że to działa, może komuś faktycznie przydać pewności siebie. Cała reszta to niestety kwestia przyswojenia sobie pewnych mechanizmów. Uwodzenia się człowiek uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Asiu 11.08.05, 15:21 Uwodzenia się człowiek > > uczy. Dokładnie tak (bardzo przyjemna nauka)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Komplementy to prawdziwe Feromony IP: *.mci.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:37 Dzisiaj postanowilem sprawdzic jak dzialaja Feromony, przeszukalem internet... chcialem zamowic niewielki flakonik 3 - 5 ml potem trafilem na ten temat. Osoba ktora napisala wyklad o Feromonach to prawdopodobnie sprzedawca ze strony wczesniej podanej... podobny styl wypowiedzi (sprawa normalna MARKETING)jednak Panie napisaly cos co na mnie podzialalo: uwodzenie to sztuka, a Feromon to jedynie substytut dziala jak koksy na mezczyzn ktorzy szybko chca miec ladna sylwetke - w koncu staja sie grubasami z wydetymi brzuchami. Najlepszym przepisem na atrakcyjnosc jest Wysilek - poprawa sylwetki, odpowiedni dobor koloru wlosow, fryzury, ubran, gestow, poprawa slownictwa. Jest to roznoznaczne z nabraniem pewnosci siebie, chemia tez dziala, ale wydaje mi sie iz jeszcze za malo o niej wiemy, aby powiedziec ze to Feromony odwalily za nas Wysilek. Na 100% dodaja pewnosci siebie, dodaje go tez komplement od osoby ktora uwazamy za atrakcyjna, "Ładnie dziś wygladasz" i jestesmy podbudowani na reszte dnia :) polecam zamiast Feromonow - Komplementy. Feromonow nie kupie, popracuje nad soba, podobno jestem atrakcyjnym facetem, ale niestety zbyt rzadko to slysze, teraz czas na Wysilek. Serdecznie pozdrawiam, i dziekuje za to co przeczytalem, jestescie wyjatkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia01 Re:Komplementy to prawdziwe Feromony 17.08.05, 12:50 Dokładnie. Najważniejsza jest umiejętność uwodzenia! A na radkę nie można się za nadto wystroić bo facet od razu się kapnie , że dziewczyna się wystroiła jak Maryna na odpust - dla niego :) Ja obstawiam seksowny luz np. obcisłe dzinsy, klapki na lekkim obcasiku (staranny pedicure i manicure) jakaś fajna bluzeczka z dekoltem w kształcie V (bardzo sexi) jakiś drobiazg połyskujący na szyi (broń cię Panie Boże pożyczać rodową biżuterię babuni ;)))) najważniejsze to zdrowa skóra, nie za mocny makijaż i dobrze zrobione włosy- najlepiej długie, puszyste i lekko wijące się + perfumy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq Do Joasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:42 I co udało się z TYM facetem?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś