Dodaj do ulubionych

Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/pytanie

19.06.18, 21:50
Molecule 01 bardzo lubię jako upgrade do moich zapachów. Super je podkreślają, nadają im specyficzną nutkę, wg mnie utrwalają zapach i ogólnie same w sobie są fajne.
Działania feromonów nie odnotowałam, ale ja mało uważna jestem wink

Robię właśnie zakupy w empiku i widzę, że oprócz 01, electric molecules ma też zapachy 02. 03 i 04.
Ten 04 najbardziej przypadł mi do gustu z opisu, ale... na stronie empiku są jego dwa rodzaje:
www.empik.com/escentric-molecules-molecule-04-woda-toaletowa-100-ml-escentric-molecules,p1185403167,perfumy-p
oraz
www.empik.com/escentric-molecules-escentric-04-woda-toaletowa-100-ml-escentric-molecules,p1185403149,perfumy-p
Zapachy różnią się kolorem opakowania, minimalnie ceną i opisem...
Co ja mam sobie myśleć... oraz gdzie dostanę ich próbki?
Obserwuj wątek
    • kasiamat00 Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 19.06.18, 22:10
      Chyba w kazdej wersji "molekul" byly dwa zapachy: "czysta" substancja ("molecule") i jakas wariacja na temat ("escentric"). Tu masz wszystkie: www.fragrantica.com/designers/Escentric-Molecules.html

Probki pewnie w kazdej perfumerii, ktora je sprzedaje...
    • taje Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 19.06.18, 22:23
      Electric? Chyba Escentric. Linkowane 04 niczym się nie różnią oprócz opakowania.
      • luvyana Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 20.06.18, 06:29
        Fakt. A ja cały czas widzę electric smile
        Te dwa linkowane różnią się też opisem składu zapachu.
    • chicarica Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 19.06.18, 22:31
      Mam Molecule 01 i działanie feromonów jest zauważalne. Nie jestem specjalnie piękna ani powabna, w każdym razie nie bardziej niż zwykle, a użyłam ich i zaczęły się dziać dziwne rzeczy. wink
      Escentric to wersja z wieloma składnikami, a Molecule - po prostu jeden czysty składnik.
      Fajne są, bardzo zmysłowe.
      • feiticeira Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 19.06.18, 22:41
        Jakie dziwne rzeczy? 😊
      • milka_milka Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 19.06.18, 22:45
        Zainteresowałaś mnie. Co się działo?
        • chicarica Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 19.06.18, 22:53
          Podsumowując, nadmiar męskiej uwagi nagle i nie wiadomo skąd po tym, jak ktoś kto zna mnie od dość dawna i nigdy nie robiłam nic w kierunku nawet flirtu, nie mówiąc już o uwodzeniu, miał okazję przesiedzieć blisko mnie parę godzin w warunkach stosunkowej bliskości i od tego czasu nie mogę się od niego opędzić. I akurat tak się złożyło, że miałam na sobie te perfumy, zupełnie przypadkiem, bo wypróbowałam na lotnisku na bezcłówce. I nie chodzi o jednego ktosia, więc to nie może być przypadek.
          • milka_milka Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 19.06.18, 23:11
            A to nie Ty ostatnio tak pięknie schudłaś? Może to dlatego? wink
            • chicarica Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 20.06.18, 07:16
              Nie, to nie ja. Akurat aktualnie trochę chudnę ale to było jeszcze wcześniej, a więc jestem antyprzykładem na „nikt nie spojrzy na grubaskę” big_grin
              • milka_milka Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 20.06.18, 08:54
                To przepraszam, pomyliłam osoby. Czyli te perfumy?wink
                • chicarica Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 20.06.18, 13:19
                  Może urok osobisty wink Ale nie byłam ani specjalnie urocza, ani nic specjalnego nie zrobiłam, a zbiegło się z perfumami więc podejrzewam że tak. Siedzieliśmy blisko siebie w podróży i akurat te osoby trafiło. Obstawiam perfumy.
    • catroux Re: Zapachy Electric molecules - gorąca prośba/py 20.06.18, 19:22
      Up.
      Zaintrygowałyście mnie. Czy dobrze rozumiem, że Molekuł można używać jako 'utrwalacza-podbijacza' innych zapachów? Mam perfumy, które BARDZO mi się podobają, ale są strasznie nietrwałe - czy po molekułach 01 zapach zostałby ze mną na dłużej? Czy jednak by się zmienił? Helpunku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka