Dodaj do ulubionych

płaski brzuch w 5 dni

IP: *.chello.pl 07.08.05, 18:24
Czy to możliwe? Właśnie dowiedziałam się o imprezie w następną sobotę, muszę
schudnąć do swojej kiecki, czy są jakieś ćwiczenia - mogą być bardzo
intensywne - które umożliwiałyby jakąś widoczną poprawę w 5 dni? Błagam o
pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Emi Re: płaski brzuch w 5 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:52
      spore ilości wody mineralnej z cytrynką,zero słodyczy i troszeczkę ograniczyć
      ilość spożywanych kalorii, bieganie,brzuszki..i będziesz wyglądała ślicznie
      • Gość: paulinka Re: płaski brzuch w 5 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:20
        racja, ale w 5 dni to niemozliwe chocby nie wiem co.
        • Gość: roma Re: płaski brzuch w 5 dni IP: *.chello.pl 07.08.05, 19:35
          możliwe.
          jeść tylko pieczywo. chrupkie, czarne. + herbaty ziołowe.
          pieczywo oporowo. jest cięzko, ale efekt gwarantowany.
          w zalezności od nadwagi brzucha - 3 - 5 dni.
    • ra_cha Re: płaski brzuch w 5 dni 08.08.05, 12:48
      też jestem ciekawa czy coś takiego jest możliwe
      • troijnis Re: płaski brzuch w 5 dni 08.08.05, 12:58
        schudnięcie jako takie to nie jest możliwe ale brzuch znacznie się spłaszczy i
        poczujesz się lekka. Chleb, cebula i inne takie powpdują wzdęcia u niektórych
        osób. Jedz lekkie posiki i pij sporo a na pewno lekko się skurczysz przed
        imprezą ;-)
        • sessetka Re: płaski brzuch w 5 dni 08.08.05, 13:02
          to tylko tak od imprezy mozna robic czesciej nie polecam.

Dzien przed impreza wypij herbatke z senesem(dziala przeczyszczajaco i
          odwadniajaco) nie stracisz od niej tluszczu(niestety) ale bedziesz wygladac
          chudziej. Jeszcze kawa dziala moczopednie i nic nie jedz w sobaote od rana chyba
          ze jakies wazywa i pieczywo pelnoziarniste.

Po 2 dniach waga wroci do normy tylko musisz duzo pic
    • Gość: kasiaudarmozgu Re: płaski brzuch w 5 dni IP: *.76.classcom.pl 08.08.05, 13:13
      wypij sobie srodek na przeczyszczenie przesra Cie porzadnie i bedziesz miala
      brzuch jak marzenie a najlepiej polecam kuracje pieciodniowa efekt
      gwarantowany - brzuch wessany do srodka!!!!! pzdr i zycze udanej impprezki
    • Gość: she Re: płaski brzuch w 5 dni IP: *.devs.futuro.pl 08.08.05, 13:48
      Tak jak dziewczyny piszą, schudnąć tu się nie da (więc diety i ćwiczenia nie
      pomogą) - jedyna metoda to lekko się przegłodzić i przeczyścić.
      Nie rozumiem tylko dlaczego piszecie o pieczywie jako podstawie takiej
      głodówki. Co jak co, ale ten rodzaj węglowodanów (tak jak owoce) powoduje wcale
      nierzadko uczucie spęcznienia w brzuchu, a przecież nie o to chodzi w tym
      przyapdku. Na taką króciutką dietę wybrałabym inne produkty, jak np. kefir.
      • sessetka Re: płaski brzuch w 5 dni 08.08.05, 13:51
        zalezy jak dla kogo ja mam lekka nie tolerancje bialka krowiego i co? ty bys
        wybrala, ale ktos moze po tym miec zatrucie pokarmowe.
      • Gość: roma Re: płaski brzuch w 5 dni IP: *.aster.pl 08.08.05, 14:57
        to proste. węglowodany - same, inaczej się trawią. i własnie dlatego, ze
        pęcznieją i je sie oporowo - metabolizm nie przechodzi na tryb 'oszczędny' i
        może to byc początek trwałych zmian. przetestowałam, wiem, co pisze. pewnie w
        grę wchodzi tu tez zasada 'niełączenia'.
        co do owoców.... wiesz, to jest samo w sobie osłabiające. pewnie, ze można sie
        połozyć do łóżka na trzy dni i nie jeść nic, mnie chodziło o sposób, przy którym
        normalnie funkcjonujesz, pracujesz, zyjesz. a tu sie da i sie chudnie. brzuch
        płaski, w dłuższej perspektywie można tak robić co tydzień, dwa [po jednym
        dniu]. sprawdziłąm po prostu. najlepszy sposób [na mnie]
        • sessetka do romy 08.08.05, 15:01
          to napisz jeszcze mi ktore weglowodany powinnam wybierac bo jestem ciekawa
          • Gość: roma Re: do romy IP: *.aster.pl 08.08.05, 15:10
            ja zaczynałam od ciemnego pieczywa, ale 'zapychało' mnie okrrropnie. teraz jem
            chrupkie, tzw. fit. powodzenia:)
            • sessetka Re: do romy 08.08.05, 15:13
              mi zasmakowala woda z cytryna(debil ze mnie) i teraz mi chyba cos sie porobilo w
              brzusiu bo mnie wszystko zapycha:( dzisiaj sobie sprobuje jesc lekkostrawnie to
              mi moze przejdzie a potem na ta weglowodanowa
              • Gość: roma Re: do romy IP: *.aster.pl 08.08.05, 15:20
                dużo herbatki:)
        • Gość: bacha1979 Re: płaski brzuch w 5 dni IP: 193.25.222.* 08.08.05, 15:02
          mozesz cos wiecej napisalc o niełaczeniu, albo jakiegos linka rzucić???
          • Gość: roma Re: płaski brzuch w 5 dni IP: *.aster.pl 08.08.05, 15:19
            tak szybko to np:
            www.dobradieta.pl/forum/archiwa/tombak-8457.htm
            www.gotowanie.v9.pl/diety/13.php
            to przykłady. chodzi o to, zeby nie łaczyć białejk i węglowodanów i cukrów z
            tłuszczami, bo inne enzymy je trawią i to spowalnia proces trawienia.
            sprawa ma się tak, że nauka udowadnia, że to nie ma prawa działać [klub grubasów
            też sie powołuje na te badania], a jednak działa. ale widocznie nie u
            wszystkich. trzeba sprawdzić.
            nawet nie trzeba czekac do schudnięcia, wystarczy test: czy bardziej najesz się
            kanapką, niż pięcioma kromkami chleba? bo ja kanapką. dlatego chleb jem oporowo,
            zołąd mam pełny, metabolizm nie oszczędza, a waże 48kg. jem zazwyczaj mnóstwo.
            tylko od razu dodam: jem dość małe porcje, za to częst, tzn. kiedy jestem głodna.
            Waga i metabolizm przyzwyczauiły sie do tego po ok. 5 - 6 miesiacach, ale tak,
            ze nie ma sprawy żeby zjeśc tabliczke czekolady, albo pół litra lodów.
            A co tydzień - pieczywo.
    • Gość: . Re: płaski brzuch w 5 dni IP: *.chello.pl 09.08.05, 08:52
    • Gość: donna Re: płaski brzuch w 5 dni IP: 62.233.167.* 09.08.05, 09:36
      Rozumiem,że wcześniej Ci nie przeszkadzał
    • Gość: Joanna Re: płaski brzuch w 5 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:53
      Zapisać się na prawo jazdy :) Efekt gwarantowany!

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka