Dodaj do ulubionych

Le Male i Black Code-męskie wody

IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.08.05, 22:23
Mam zamiar kupić mężowi wodę na prezent i chciałam zapytać może któreś z Was
znają te dwa zapachy,czy Black Code Armaniego jest podobny do Le Male JPG(ten
znam)?Dziękuję z góry i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: Le Male i Black Code-męskie wody IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.08.05, 10:35
      Proszę może ktoś wie :)Byłam juz nastawiona,że kupię Le Male ale niedawno
      znajoma powiedziała mi,że jak ta się podoba to Black Code na pewno też się
      będzie podobać bo są podobne a ta druga podobno ładniejsza.Niedaleko obok mnie
      w małej perfumerii nie mają Black Code i nie wiem czy jechac i sprawdzić w
      np.Sephorze czy rzeczywiscie są podobne bo nie za bardzo mam kiedy :)
      • Gość: Adas Re: Le Male i Black Code-męskie wody IP: *.uz.zgora.pl 08.08.05, 11:15
        W obu tych zapachach jest nuta wanilii w JPG znacznie więcej, ja bym polecał Ci
        znacznie bardziej „samczy zapach” Lacosta (red) lub Chanell Allure Soprt.
        Pozdrawiam
        • Gość: S. Re: Le Male i Black Code-męskie wody IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.08.05, 12:33
          Dziekuję Ci bardzo za odpowiedź :)Mąż miał tą Lacoste,zapach jest rzeczywiście
          super,Allure Sport znam również bardzo mi się podoba.Mąż lubi też takie
          korzenne,mocniejsze zapachy(kiedyś używał Hugo Bossa szarego) i dlatego teraz
          dla odmiany chciał coś innego.Dlatego pytałam czy Black Code też jest podobny,
          taki słodkawy jak Le Male.Pozdrawiam :)
    • Gość: ol Re: Le Male i Black Code-męskie wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:52
      Jeśli znasz Sensi Armaniego, to Black Code pachnie prawie tak samo. Byłam tym
      zszokowana - przecież jedno to zapach damski a drugi męski. Psiknęłam w
      perfumerii nadgarstek mojego faceta BC i myślałam, że mam omamy - pachniało
      moim Sensi. Jak wróciliśmy do domu, moja mama powiedziała dokładnie to samo,
      więc to nie tylko moja opinia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka