Dodaj do ulubionych

samoopalacz u kosmetyczki

IP: *.cable.ubr02.perr.blueyonder.co.uk 11.08.05, 20:38
sama nie wiem jak to sie dokladnie nazywa, ale chodzi mi o takie opalanie
takim smiesznym pistoletem.. :-) jakie sa efekty ( ja potrzebuje tylko na
jeden wieczor), jak to wyglada i czy macie jakies doswiadczenia.
dzieki.
airbrush tan?
Obserwuj wątek
    • Gość: jupi Re: samoopalacz u kosmetyczki IP: *.cable.ubr02.perr.blueyonder.co.uk 11.08.05, 21:25
      no dziewczyny na pewno ktoras cos wie na ten temat
      • mikams75 Re: samoopalacz u kosmetyczki 11.08.05, 21:46
        wpisz w wyszukiwarke, o tym bylo duzo postow
    • Gość: justy Re: samoopalacz u kosmetyczki IP: 213.241.34.* 11.08.05, 23:10
      jedna z nazw to ni opalanie air-brush
      • Gość: dona Re: samoopalacz u kosmetyczki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.08.05, 23:53
        znam dzieczyny które przed turniejami tanecznymi robia sobie ten zabieg, na
        jeden wieczór jest o.k.
    • edavenpo Re: samoopalacz u kosmetyczki 11.08.05, 23:58
      Tu masz watek

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=25125937&a=25174263
      Z twojego IP widze ze jestes w Anglii. Polecam Spray Tan. Powinni to miec w kazdym Tanning Shop. Do
      tego wez sobie balsam Tan Extender z California Tan i opalenizne bedziesz miala ladna.
      • Gość: jupi Re: samoopalacz u kosmetyczki IP: *.cable.ubr02.perr.blueyonder.co.uk 12.08.05, 00:03
        wlosy mi deba stanely, prawie... jak poczytalam te wszystkie wczesniejsze
        watki. moje spotkania z samoopalaczem byly sporadyczne, niezbyt udane z reszta.
        mam jasna karnacje i trudno mi sie jest opalic, ostatnio zrezygnowalam ze
        solarium chyba juz na zawsze, wzgledy zdrowotne. moze sprobuje tego o czym
        napisalas ale sama sobie nie ufam, jak tego wogole uzyc, naprawde jestem blada
        i pamicznie boje sie plam, a nie chce wygladac nienaturalnie. jeszcze zapytam
        zaprzyjazniona kosmetyczke co o tym sadzi.
        dzieki:-)
        • edavenpo Re: samoopalacz u kosmetyczki 12.08.05, 00:25
          Idz idz... Najpierw idz na level 1, bedziesz miala ladny zlocisty kolorek. Zrob sobie peeling nim pojdziesz,
          ale dokladny zebys nie miala plan. ja z samoopalaczem tez experymentowalam nieudanie zreszta ale
          Sprfay Tan to inna bajka. Od dwoch lat chodze i jestem zadowolona. pamietaj, naloz duzo tego kremu
          blokujacego na paznokcie!
          • edavenpo Re: samoopalacz u kosmetyczki 12.08.05, 00:36
            P.S. Ty niczego nie uzwyasz... Wchodzisz do kabiny, spryskuje cie ta maszyna, wychodzisz, wycierasz sie
            recznkiem jak po kapieli i po krzyku. W salonie pokaza ci filmik instruktazowy nim wejdziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka