wunia83 12.08.05, 16:15 Dziewczyny, wiecie może, gdzie można kupić kosmetyki ATW w Lublinie? Bo napaliłam się na ten zachwalany żel do biustu i nie chcę czekać na przesyłkę ;) Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie lublinianka Re: Do lublinianek :) IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 12.08.05, 20:21 Niestety nie możesz liczyć na odpowiedz bo jak znam Lublin nawiasem mówiąc duża wiocha-te kosmetyki są tu poprostu nieosiągalne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wunia83 Re: Do lublinianek :) 12.08.05, 21:48 Taaak? Bo ja czytałam że na Zielonej mają swoje przedstwicielstwo, ale to chyba tak jak z Avonem - tylko dla konsultantów :( Będę musiała zamówić przez Internet :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka2 Re: Do lublinianek :) IP: 212.182.62.* 13.08.05, 19:47 Owszem, jest przedstawicielstwo na Zielonej. Niczego tam dotąd nie kupowałam ale myślę że gdyby to był tylko punkt zaopatrzenia dla konsultantów to nie byłoby takich reklam na witrynach, przecież konsultanci sami by tam trafili bez problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Do lublinianek :) IP: *.nat.renicom.pl 14.08.05, 13:02 Zawsze możesz pójść i sprawdzić, jeżeli rzeczywiście jest to punkt tylko dla konsultantek, to możesz poprosić jedną z tych, co tam będą zeby ci kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naxalite Re: Do lublinianek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:06 Na Zielonej jest sklep firmowy, który prowadzi też sprzedaż dla klientów indywidualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Do lublinianek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:10 Ale ten krem to pewnie duża kiszka tak jak inne kosmetyki atw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATW-zielona Re: Do lublinianek :) IP: *.umcs.lublin.pl 16.08.05, 11:04 Lublin-może i wiocha ale ... na zielonej w wyżej wymienionym sklepiku mozesz za 5 zł zostać konsultantką i od tej pory sama zaopatrywać się w kosmetyki. Z tego co wiem maja bardzo dobrą opinię-zwłaszcza taki kremik modelujący sylwetkę XXl... nie pamietam pełnej nazwy. Teraz jest w promocji wiem ze uzywany jest w gabinetach przy wykonywaniu masaży wyszczuplających... Odpowiedz Link Zgłoś