Dodaj do ulubionych

Do lublinianek :)

12.08.05, 16:15
Dziewczyny, wiecie może, gdzie można kupić kosmetyki ATW w Lublinie? Bo
napaliłam się na ten zachwalany żel do biustu i nie chcę czekać na przesyłkę ;)

Z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie lublinianka Re: Do lublinianek :) IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 12.08.05, 20:21
      Niestety nie możesz liczyć na odpowiedz bo jak znam Lublin nawiasem mówiąc duża
      wiocha-te kosmetyki są tu poprostu nieosiągalne!!!!
      • wunia83 Re: Do lublinianek :) 12.08.05, 21:48
        Taaak? Bo ja czytałam że na Zielonej mają swoje przedstwicielstwo, ale to chyba
        tak jak z Avonem - tylko dla konsultantów :( Będę musiała zamówić przez Internet :(
    • Gość: lublinianka2 Re: Do lublinianek :) IP: 212.182.62.* 13.08.05, 19:47
      Owszem, jest przedstawicielstwo na Zielonej. Niczego tam dotąd nie kupowałam
      ale myślę że gdyby to był tylko punkt zaopatrzenia dla konsultantów to nie
      byłoby takich reklam na witrynach, przecież konsultanci sami by tam trafili bez
      problemu...
    • Gość: Agnieszka Re: Do lublinianek :) IP: *.nat.renicom.pl 14.08.05, 13:02
      Zawsze możesz pójść i sprawdzić, jeżeli rzeczywiście jest to punkt tylko dla
      konsultantek, to możesz poprosić jedną z tych, co tam będą zeby ci kupiła.
      • wunia83 Re: Do lublinianek :) 14.08.05, 20:12
        dzięki :)
        • Gość: naxalite Re: Do lublinianek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:06
          Na Zielonej jest sklep firmowy, który prowadzi też sprzedaż dla klientów
          indywidualnych.
          • wunia83 Re: Do lublinianek :) 15.08.05, 21:25
            Dzięki wielkie :)
            • Gość: maxi Re: Do lublinianek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:10
              Ale ten krem to pewnie duża kiszka tak jak inne kosmetyki atw.
    • Gość: ATW-zielona Re: Do lublinianek :) IP: *.umcs.lublin.pl 16.08.05, 11:04
      Lublin-może i wiocha ale ... na zielonej w wyżej wymienionym sklepiku mozesz za
      5 zł zostać konsultantką i od tej pory sama zaopatrywać się w kosmetyki. Z tego
      co wiem maja bardzo dobrą opinię-zwłaszcza taki kremik modelujący sylwetkę
      XXl... nie pamietam pełnej nazwy. Teraz jest w promocji wiem ze uzywany jest w
      gabinetach przy wykonywaniu masaży wyszczuplających...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka