Gość: aksiak IP: *.acn.waw.pl 14.08.05, 18:48 czy ktos uzywal tego kosmetyku? prosze o opinie bo krem jest stosunkowo drogi i nie wiem czy warto kupic.dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: noviderm-isoteliale IP: 213.241.34.* 14.08.05, 20:08 ogólnie- noviderm to niezłe kosmetyki. seria boreade jest OK, ceracuta też wyglada dobrze. coś więcej będzie mozna powiedzieć, jeśli podasz skład (dokładniejszy niż zielony pigment, pentapeptydy łubinu, genistein) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: noviderm-isoteliale IP: *.acn.waw.pl 14.08.05, 22:43 niestety nie znam skladu...mam widoczne popekane naczynka na twarzy wiec pozwol ze sie zapytam jaki krem Moglabyś polecic... czy np. iwostin na naczynka jest skuteczny w maskowaniu ? dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: noviderm-isoteliale IP: 213.241.34.* 14.08.05, 23:28 z maskowaniem to i podkłady sobie radzą średnio, a zielone (np.rosaliac, diroseal) kremy pielęgnacyjne nie dają satysfakcjonującego efektu kamuflującego. proponuję dobrać osobny krem pielęgnacyjny i osobny produkt do maskowania. sensownie wygląda Diroseal Avene (na noc). na dzień pamiętaj o porządnym kremie z filtrem (np. bioderma photoderm max flush spf50- krem koloryzyjacy na naczynka z spf50) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: noviderm-isoteliale IP: *.acn.waw.pl 15.08.05, 00:32 bardzo dziekuje za rade, ale co zamiast kremu Bioderma Moglabyś zaproponowac bo ten mam i nie jestem z niego zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: noviderm-isoteliale IP: 213.241.34.* 15.08.05, 00:34 a ma zastępować podkład czy chronić przed UV? bo 2w1 nie jest idealnym rozwiazaniem. z podkładów można wziać pod uwagę np. unifiance LRP, a z filtrów np. emulsja avene spf50+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: noviderm-isoteliale IP: *.acn.waw.pl 15.08.05, 01:21 hej:) niespodziewalam sie odpowiedzi o tak poznej porze... to jeszcze Poradz mi kiedy najlepiej isc do kosmetyczki i pozamykac naczynka? wiem ze najlepiej okolo jesieni czyli w miesiacu.... dzieki i najbardziej zalezaloby mi na dobrze kryjacym podkladzie, ale na taki nie trafilam. Odpowiedz Link Zgłoś