Gość: Olivia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:10 Bralyscie kiedys chrom? Skutkowal? zmniejszal apetyt? napady wilczego glodu? zmniejszal ochote na slodycze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska Re: Chrom IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.05, 13:11 ja kiedys pozerałam chrom.Chyba zmniejszał apetyt ale pewniego dnia przeczytałam jakis straszny artykuł na ten temat,jak strasznie grozny jest dla zdrowia i przestałam brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: Chrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:24 Chcialam lykac chrom plus firmy Naturell, zaiwera on jod, blonnik i 200 miligramow chromu, czyli dzienna dawke chromu jaka potrzebuje nasz organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D2_CallYa :) Re: Chrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:13 Hejka! Ja też słyszałam o chromie, że zmniejsza apetyt, więc chyba go sobie kupię :) Jestem ciekawa ile trzeba czekać na rezultaty :/ Bo nie dość, że pożeram słodycze to na zwykłe żarcie też mam apetyt a to "dzięki" cudownym tabletkom anty:/ NO ale coś za coś..... pozdrawiam :) I życzę powodzenia w braniu chromu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: Chrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:44 Dzieki. Ja zaczynam jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
hesjja Re: Chrom 16.08.05, 22:35 a ja nie spodziewałabym się jakis rewelacyjnych skutków. jeżeli komus chromu brakuje to apetyt po tabletkach może sie zmniejszyc ale jeżeli wam nie brakuje to nic się nie zmieni. Może lepiej wzbogacić dietę? Chrom jest w drożdżach, pieczywie pełnoziarnistym, kaszach, chudym mięsie i serach, a więc nie jest problemem sprostac zapotrzebowaniu. Może trochę silnej woli w niejedzeniu słodyczy wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pris Re: Chrom IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 17.08.05, 04:31 organizm się przywyczaja, na początku faktycznie się nie chce słodyczy, potem jakoś wraca się do punktu wyjścia... ponoć trzeba łykać nie codziennie tylko raz na 2-3 dni to wtedy jest lepiej, ale nie sądzę. no i jeśli ma się bardziej nawyk jedzenia słodyczy a nie fizyczny głód cukru to nic to nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
hesjja Re: Chrom 17.08.05, 09:27 dokładnie tak! jesli to nawyk, przyzwyczajenie jedzenia słodyczy to szkoda kasy. To nie jest chemiczny srodek, który spowoduje, że zaczniecie wymiotować na sam dźwięk słowa "słodycze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinka_czikulinka Re: Chrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:20 Chrom naprawdę działa, choć nie na wszystkich. Ja byłam wręcz uzależniona od słodyczy, a po ok. dwóch tygodniach łykania chromu przestałam mieć na nie ochotę. Zaczęłam go zażywac chyba w marcu i jak na razie nie mam ochoty na słodycze i na mój wczesniejszy nałóg-chipsy. a co ogólnego zmniejszenia apetytu, to nic takiego nie zauważyłam. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś