IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:10
Bralyscie kiedys chrom? Skutkowal? zmniejszal apetyt? napady wilczego glodu?
zmniejszal ochote na slodycze?
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: Chrom IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.05, 13:11
      ja kiedys pozerałam chrom.Chyba zmniejszał apetyt ale pewniego dnia przeczytałam
      jakis straszny artykuł na ten temat,jak strasznie grozny jest dla zdrowia i
      przestałam brać.
    • Gość: Olivia Re: Chrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:24
      Chcialam lykac chrom plus firmy Naturell, zaiwera on jod, blonnik i 200
      miligramow chromu, czyli dzienna dawke chromu jaka potrzebuje nasz organizm.
      • Gość: D2_CallYa :) Re: Chrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:13
        Hejka! Ja też słyszałam o chromie, że zmniejsza apetyt, więc chyba go sobie
        kupię :) Jestem ciekawa ile trzeba czekać na rezultaty :/ Bo nie dość, że
        pożeram słodycze to na zwykłe żarcie też mam apetyt a to "dzięki" cudownym
        tabletkom anty:/ NO ale coś za coś..... pozdrawiam :) I życzę powodzenia w
        braniu chromu :)
    • Gość: Olivka Re: Chrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:44
      Dzieki. Ja zaczynam jutro :)
      • hesjja Re: Chrom 16.08.05, 22:35
        a ja nie spodziewałabym się jakis rewelacyjnych skutków. jeżeli komus chromu
        brakuje to apetyt po tabletkach może sie zmniejszyc ale jeżeli wam nie brakuje
        to nic się nie zmieni. Może lepiej wzbogacić dietę? Chrom jest w drożdżach,
        pieczywie pełnoziarnistym, kaszach, chudym mięsie i serach, a więc nie jest
        problemem sprostac zapotrzebowaniu. Może trochę silnej woli w niejedzeniu
        słodyczy wystarczy.
    • Gość: pris Re: Chrom IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 17.08.05, 04:31
      organizm się przywyczaja, na początku faktycznie się nie chce słodyczy, potem
      jakoś wraca się do punktu wyjścia... ponoć trzeba łykać nie codziennie tylko raz
      na 2-3 dni to wtedy jest lepiej, ale nie sądzę. no i jeśli ma się bardziej nawyk
      jedzenia słodyczy a nie fizyczny głód cukru to nic to nie pomoże.
      • hesjja Re: Chrom 17.08.05, 09:27
        dokładnie tak! jesli to nawyk, przyzwyczajenie jedzenia słodyczy to szkoda
        kasy. To nie jest chemiczny srodek, który spowoduje, że zaczniecie wymiotować
        na sam dźwięk słowa "słodycze".
    • Gość: chinka_czikulinka Re: Chrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:20
      Chrom naprawdę działa, choć nie na wszystkich. Ja byłam wręcz uzależniona od
      słodyczy, a po ok. dwóch tygodniach łykania chromu przestałam mieć na nie
      ochotę. Zaczęłam go zażywac chyba w marcu i jak na razie nie mam ochoty na
      słodycze i na mój wczesniejszy nałóg-chipsy.
      a co ogólnego zmniejszenia apetytu, to nic takiego nie zauważyłam.
      pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka