Dodaj do ulubionych

Tusz Clinieque

17.08.05, 15:16
Zastanwiam się nad kupnem owego tuszu,czy ktoś ma jakieś opinie na jego
temat?;)ktoś używał albo używa?;)
Obserwuj wątek
    • babunowa no pięknie to napisałam;)miałam na myśli Clinique 17.08.05, 15:16
      • Gość: nosek Re: no pięknie to napisałam;)miałam na myśli Clin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 15:25
        Ale którego kokretnie?
        • babunowa Re: no pięknie to napisałam;)miałam na myśli Clin 17.08.05, 15:43
          Już nie pamiętam dokładnie,ale wydaje mi się,że polecano mi Lash Curling
          Mascara.Jestem generalnie ciekawa,czy użytkownicy są zadowoleni?:)Zastanwiam się
          czy Clinique czy Shiseido.
          • Gość: Iza Lash Curling - to mój ulubiony :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:53
            Ale nie wiem czy to o ten chodzi, bo to żadna nowośc ;)
            Lash Curling to jedyny tusz, któremu udało sie podkręcic moje sztywne rzęsy,
            przy tym ładnie rozdziela i nie skleja. Jak dla mnie rewelacja!!! Polecam z
            czystym sumieniem!!!! :D
    • Gość: malaga Re: Tusz Clinieque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:16
      używam High Impact Mascara ,jestem zadowolona.Nie kruszy się przede
      wszystkim,rzęsy cały dzień wyglądają ok.Wieczorem zmywasz bez problemu no i
      b.ważne- nie uczula.Pozdrawiam.
      • Gość: basiek13 Re: Tusz Clinieque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:37
        Mnie uczula, co za ironia - to jedyny tusz jaki małam w życiu, który mnie
        uczula.Jednak bardzo ładnie pokrywał i podkręcał rzęsy, naprawdę podobały mi
        się. No cóż po godzinie oczy były czerwone i łzy leciały ciurkiem, tak więc nie
        mogę go polecić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka