babunowa 17.08.05, 15:16 Zastanwiam się nad kupnem owego tuszu,czy ktoś ma jakieś opinie na jego temat?;)ktoś używał albo używa?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nosek Re: no pięknie to napisałam;)miałam na myśli Clin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 15:25 Ale którego kokretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: no pięknie to napisałam;)miałam na myśli Clin 17.08.05, 15:43 Już nie pamiętam dokładnie,ale wydaje mi się,że polecano mi Lash Curling Mascara.Jestem generalnie ciekawa,czy użytkownicy są zadowoleni?:)Zastanwiam się czy Clinique czy Shiseido. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Lash Curling - to mój ulubiony :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:53 Ale nie wiem czy to o ten chodzi, bo to żadna nowośc ;) Lash Curling to jedyny tusz, któremu udało sie podkręcic moje sztywne rzęsy, przy tym ładnie rozdziela i nie skleja. Jak dla mnie rewelacja!!! Polecam z czystym sumieniem!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga Re: Tusz Clinieque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:16 używam High Impact Mascara ,jestem zadowolona.Nie kruszy się przede wszystkim,rzęsy cały dzień wyglądają ok.Wieczorem zmywasz bez problemu no i b.ważne- nie uczula.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek13 Re: Tusz Clinieque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:37 Mnie uczula, co za ironia - to jedyny tusz jaki małam w życiu, który mnie uczula.Jednak bardzo ładnie pokrywał i podkręcał rzęsy, naprawdę podobały mi się. No cóż po godzinie oczy były czerwone i łzy leciały ciurkiem, tak więc nie mogę go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś