Gość: kama IP: *.asta-net.com.pl 17.08.05, 18:52 czy ktoras z pan miala fliud ideal matt z estee lauder?albo jakis inny fluid matujacy?jestem ciekawa czy sa naprawde warte swej ceny i dobre?czy dobrze matuja i nie tworza maski na twarzy.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: estee lauder-fluidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:10 ja mam double wear... i to najlepszy podklad, jaki kiedykolwiek mialam. Kupilam go pod wplywem komentarzy z www.wizaz.pl . Jest swietny - trwały, niebrudzacy, a przede wszystkim doskonale tuszuje wszelkie niedoskonalosci, matuje i wyrownuje cere. Moze konsekwencja tak dobrego efektu krycia jest to, ze nie jest to podklad lekki, ale cos za cos. Ja sie w nim czuje doskonale. Zadne podklady loreal, maybelline, max factor nie maja startu do tego. Ale nie uzywam go na codzien poniewaz: 1. jest za drogi 2. na efekcie tak doskonalej cery zalezy mi zazwyczaj na specjalne okazje i wieksze wyjscia. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: estee lauder-fluidy 17.08.05, 19:26 Używałam Estee Lauder Ideal Matte i nie polecam. Mam jasną cerę, a najjaśniejszy odcień (01 Fresco) jest już bardzo ciemny :/ Jest w formie pianki, rozprowadza się nieźle, kryje w porządku,ale żeby jakoś specjalnie matował, to w ogóle nie zauważyłam. A przede wszystkim dlatego kupiłam ten podkład, żeby zmatowić cerę. Cena go do końca przekreśla - 130 zł :( Wróciłam do Max Factor Colour Adapt i jestem zadowolona:) ---------- Cicha woda Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: estee lauder-fluidy 17.08.05, 19:28 wolę Kanebo. EL - zbyt ciemne jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: estee lauder-fluidy IP: *.asta-net.com.pl 18.08.05, 09:30 kanebo?nigdy nie mialam nic z tej firmy?czy moglabys polecic mi jakis fluid matujacy z tej firmy?gdzie mozna kupic te kosmetyki w warszawie?czy w jakis wiekszych perfumeriach sa dostepne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: estee lauder-fluidy IP: 194.63.132.* 18.08.05, 10:07 a ja uzywam estee lauder - equalizer i jestem zadowolona. moja skora szybko sie przetluszcza a ten podklad matuje ja na dlugo. polecam. e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: estee lauder-fluidy IP: *.asta-net.com.pl 18.08.05, 12:46 czy ten fluid el equalizer jest dostepny u nas w polsce?bo nigdzie sie z nim nie spotkalam?jesli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Kamo, 18.08.05, 10:44 ja mam ten, Liquid Finish jestem zadowolona (lekki, baardzo wydajny, trwały, ładnie stapia się ze skórą, fajnie rozświetla twarz, choć drobinek złota w nim nie uświadczysz), ale jest raczej średnio kryjący i właściwości matujących też raczej nie ma ;-( (tzn. nie wiem, jak zachowywałby się na skórze wymagającej zmatowienia, ponieważ ja sama ma cerę normalną, bez tendencji do świecenia itp.) mógłby być co prawda bardziej kryjący, ale z drugiej strony - raczej trudno uzyskać dzięki niemu efekt maski (no i dlatego jest taki dobry) poza tym - mógłby mieć lepsze op. (nie ma żadnego dozownika, pompki ani nawet szpatułki - po prostu podkład wylewa się przez otwór buteleczki) kupowałam w Douglasie 30ml/168zł/ spytaj się w drogerii, może Cream Finish będzie dla Ciebie.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś