Dodaj do ulubionych

estee lauder-fluidy

IP: *.asta-net.com.pl 17.08.05, 18:52
czy ktoras z pan miala fliud ideal matt z estee lauder?albo jakis inny fluid
matujacy?jestem ciekawa czy sa naprawde warte swej ceny i dobre?czy dobrze
matuja i nie tworza maski na twarzy.?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: estee lauder-fluidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:10
      ja mam double wear... i to najlepszy podklad, jaki kiedykolwiek mialam. Kupilam
      go pod wplywem komentarzy z www.wizaz.pl . Jest swietny - trwały, niebrudzacy,
      a przede wszystkim doskonale tuszuje wszelkie niedoskonalosci, matuje i
      wyrownuje cere. Moze konsekwencja tak dobrego efektu krycia jest to, ze nie
      jest to podklad lekki, ale cos za cos. Ja sie w nim czuje doskonale. Zadne
      podklady loreal, maybelline, max factor nie maja startu do tego.
      Ale nie uzywam go na codzien poniewaz:
      1. jest za drogi
      2. na efekcie tak doskonalej cery zalezy mi zazwyczaj na specjalne okazje i
      wieksze wyjscia.
      Polecam
    • wino_porzeczkowe Re: estee lauder-fluidy 17.08.05, 19:26
      Używałam Estee Lauder Ideal Matte i nie polecam. Mam jasną cerę, a
      najjaśniejszy odcień (01 Fresco) jest już bardzo ciemny :/ Jest w formie
      pianki, rozprowadza się nieźle, kryje w porządku,ale żeby jakoś specjalnie
      matował, to w ogóle nie zauważyłam. A przede wszystkim dlatego kupiłam ten
      podkład, żeby zmatowić cerę. Cena go do końca przekreśla - 130 zł :( Wróciłam
      do Max Factor Colour Adapt i jestem zadowolona:)

----------
      Cicha woda
    • e_katt Re: estee lauder-fluidy 17.08.05, 19:28
      wolę Kanebo.
      EL - zbyt ciemne jednak.
      • Gość: kama Re: estee lauder-fluidy IP: *.asta-net.com.pl 18.08.05, 09:30
        kanebo?nigdy nie mialam nic z tej firmy?czy moglabys polecic mi jakis fluid
        matujacy z tej firmy?gdzie mozna kupic te kosmetyki w warszawie?czy w jakis
        wiekszych perfumeriach sa dostepne?
        • Gość: ewa Re: estee lauder-fluidy IP: 194.63.132.* 18.08.05, 10:07
          a ja uzywam estee lauder - equalizer i jestem zadowolona. moja skora szybko sie
          przetluszcza a ten podklad matuje ja na dlugo. polecam.

e.
          • Gość: kama Re: estee lauder-fluidy IP: *.asta-net.com.pl 18.08.05, 12:46
            czy ten fluid el equalizer jest dostepny u nas w polsce?bo nigdzie sie z nim
            nie spotkalam?jesli tak to gdzie?
        • e_katt Kamo, 18.08.05, 10:44
          ja mam ten, Liquid Finish

jestem zadowolona (lekki, baardzo wydajny, trwały, ładnie stapia się ze skórą,
          fajnie rozświetla twarz, choć drobinek złota w nim nie uświadczysz), ale jest
          raczej średnio kryjący i właściwości matujących też raczej nie ma ;-( (tzn. nie
          wiem, jak zachowywałby się na skórze wymagającej zmatowienia, ponieważ ja sama
          ma cerę normalną, bez tendencji do świecenia itp.)

mógłby być co prawda bardziej kryjący, ale z drugiej strony - raczej trudno
          uzyskać dzięki niemu efekt maski (no i dlatego jest taki dobry)
          poza tym - mógłby mieć lepsze op. (nie ma żadnego dozownika, pompki ani nawet
          szpatułki - po prostu podkład wylewa się przez otwór buteleczki)

kupowałam w Douglasie 30ml/168zł/

spytaj się w drogerii, może Cream Finish
          będzie dla Ciebie..
          pozdr.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka