karo.8 05.12.21, 14:21 Kobiety mam 49l. Skóra twarzy jest szara. Czy pomysł bazy pod fluid do dobry pomysł? Chciałabym zachować naturalny wygląd z lekom blaskiem. Skore mam suchą. Może coś polecicie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Baza pod fluid 05.12.21, 14:45 karo.8 napisała: > Skóra twarzy jest szara. > Chciałabym zachować naturalny wygląd Ekmh.. chcesz mieć naturalnie szarą? Bo jeśli nie, to wystarczy użyć podkładu o lekko różowym tonie, przypudrować go pudrem o takim samym odcieniu oraz nałożyć jasny róż na policzki. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Baza pod fluid 05.12.21, 21:14 Ekhm... A jak autorka nie nie ma chłodnego, różowego odcienia cery? Jak nałoży wtedy polecane przez ciebie produkty, to będzie wyglądała sto razy gorzej niż przed. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Baza pod fluid 05.12.21, 23:09 snakelilith napisała: > A jak autorka nie nie ma chłodnego, różowego odcienia cery? No skoro pisze że ma szary, to pewnością nie ma różowego. Ma szary. A taki najłatwiej zmienić na chłodny róż odpowiednimi kosmetykami kryjącymi niż bazą pod podkład. Mogłaby zmienić na cieplejszy żółtawy, ale skoro bazowa jest ta szarość to dopiero wyglądałaby kuriozalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Baza pod fluid 05.12.21, 17:44 Ja używam bazy rozświetlającej z Yves Rocher, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Baza pod fluid 05.12.21, 21:08 Polecam ci pozbyć się szarości. Zima to świetny czas na retinol. Rozświetlająco działają też kwasy i witamina C. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Baza pod fluid 05.12.21, 21:33 Baza nie sluzy do rozswietlania bo na nia idzie fluid/ podklad ktory to przykryje. Bazy rozswietlajace to kit. Kup sobie odpowiedni fluid i puder, bronzer, roz i na to rozswietlacz. A w ogole to zacznij od odzywiania, kwasy jakies na noc na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś