elleves 18.08.05, 15:34 witam. Od 3 miesiecy mam jasny balejaz na glowie i bardziej niz zazwyczaj wysuszone wlosy - czy mozecie mi polecic jakas dobra odzywke do wlosow????? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: ODZYWKA DO WLOSOW ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:09 Ja bardzo lubię produkty Gliss Kur, jest ich dośc duży wybór, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Oprócz tego dobra jest seria apteczna Radical Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: ODZYWKA DO WLOSOW ????????? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 18.08.05, 16:35 polecam z serii dove..albo L'oreal, taka czerwona seria-b.dobra!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: ODZYWKA DO WLOSOW ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:23 nie testowałam L'oreal, bo nie mam włosów farbowanych, ale Dove zdecydowanie nie polecam - przesuszyła mi strasznie włosy - a fuu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ODZYWKA DO WLOSOW ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:59 Maska i odzwyka do włosów farbowanych z serii Imunal firmy Kadus. Odpowiedz Link Zgłoś
polojama Re: ODZYWKA DO WLOSOW ????????? 18.08.05, 19:27 Odżywka do włosów farbowanych i z pasemkami Goldwella - color conditioning treatment: www.goldwellusa.com/products/haircare_defcolorhighlights.asp Odpowiedz Link Zgłoś