Gość: Masia IP: *.dtcentrum.pl 28.08.02, 09:52 Czy używałyscie tego preparatu? Jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: Wyszczuplacz XL firmy ATW IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.08.02, 10:02 Ja kiedyś dostałam całą serię XL ATW i ze zdziwieniem przyznaję, że są bardzo fajne. PRzede wszystkim - balsam niesamowicie wygładza skórę, no i podobno też wyszczupla, może nie jakoś radykalnie, ale zawsze. Piszę podobno, bo ja już jakoś dużo nie mam do chudnięcia a poza tym jestem dość krytyczna w stosunku do siebie;-)) ale mój narzeczony upierał się, że schudły mi od tego nogi i mam natychmiast przestać tego używać, bo zniknę:-)) Więc może trochę wyszczuplająco działa. Balsam jest bardzo wydajny, dobrze się wchłania i ogólnie bardzo go polubiłam i jak mi sie skończy vichy, to sobie znowu kupię ATW. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rauser Re: Wyszczuplacz XL firmy ATW 28.08.02, 10:21 A co to za firma, jeśli można? Jakie ceny? Mnie Vichy podziałał, to i ten ATW może będzie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Wyszczuplacz XL firmy ATW 28.08.02, 10:24 To jest polska firma, ale skupia się właśnie na takich wyszczuplających i przeciwcellulitowych preparatach, opartych na wyciągach homeopatycznych. Jedna tuba XL kosztuje chyba około 50 zł, ale nie jestem pewna (200ml) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabe do Agul IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 28.08.02, 10:26 a czy używałaś też może koncentratu do kompieli 100proc ziół? bardzo jestem ciekawa czy są jakieś efekty jego stosowania Jestem w ogółe zszokowana jego ceną (290zł), bo zawsze wydawało mi sie, że to bardzo tanie i zresztą nie najlepsze kosmetyki. Dostałam kiedyś jakiś krem i mleczko antystresowe - bardzo kiepskie. No, ale może pod Waszym wpływem się przekonam i spróuję tej serii XL :) Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Do Diabe 28.08.02, 10:30 Tak, ten koncentrat też dostałam, cena mnie zszokowała niewiarygodnie:-)) No i faktycznie, po tej kąpieli zniknął mi centymetr z ud i coś tam z brzucha, ale zaznaczam raz jeszcze - jestem szczupła i to nie do takich osób kierowany jest ten płyn:) Ale podobno takie grubsze babki traciły z kąpieli na kąpiel po 3 centymetry w talii i nogach! Moja koleżanka, taka przy kości, też troche zrzuciła, więc jednak coś w tym jest:-)) Tylko ta cena... brrr.. Te antystresowe preparaty mają faktycznie nie najlepszą opinię, ale XL są bardzo w porządku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Do Diabe IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 28.08.02, 10:57 seria XL jest bardzo fajna, krem jest świetny do masażu (zdaniem zawodowych masażystów jedenz lepszych), w domu oczywiscie też jak najbardziej można go stooswać. wygładza skórę, a działanie na cellu jest porównywalne z preparatami selektywnymi typu clarisn czy vichy. natomiast co do tej kąpieli za 290 zł to na mnie zupełnie nie podziałała, co prawda jestem szczupła, ale jednak np. po guamie chudne w udach, a tutaj zero. poza tym zalecane przez producenta siedzenie w wannie po 2 godziny (sic!) to jakiś absurd, można na serce wykitowac albo z nudów zasnąć:) ps.w warszawie produkty atw (które normalnie jest sprzedawane w sprzedaży bezposredniej jak avon) można podobno kupić w ich biurze czy siedzibie w alejach jero, przy pl. zawiszy, ale dokładnych namiarów nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Do Diabe IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 28.08.02, 10:59 inne produkty atw, a ma ich naprawde imponująco dużo, nie pasowały mi w ogóle, więc chyba ta jedna seria jest przebojem:) agul, a może atw bedzie na tych targach w połowie września? czy juz wiadomo, jakie firmy będą się wystawiały (np. inter biomedika?) Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Do Diabe 28.08.02, 11:08 ATW będzie na pewno, bo mają mieć jakiś wykład o odchudzaniu:-)) Inter biomedika podobno się zastanawia, ale na pewno będą: grieger, dermika, femi, matis, cosmomed, bandi, eris, babor, Germaine de capuccini, environ. Więcej na razie nie kojarzę, bo firmy jeszcze rozpatrują:-) Ale fajnie że atw będzie, kupię sobie serię na cellu i wyszczuplającą:) Może się jakoś spotkamy na targach?:) Na jakąś kawkę 'obgadującą' targi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Do Diabe IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 28.08.02, 11:16 agul1 napisała: > ATW będzie na pewno, bo mają mieć jakiś wykład o odchudzaniu:-)) > Inter biomedika podobno się zastanawia, ale na pewno będą: grieger, dermika, > femi, matis, cosmomed, bandi, eris, babor, Germaine de capuccini, environ. > Więcej na razie nie kojarzę, bo firmy jeszcze rozpatrują:-) > Ale fajnie że atw będzie, kupię sobie serię na cellu i wyszczuplającą:) > Może się jakoś spotkamy na targach?:) Na jakąś kawkę 'obgadującą' targi?:) dzięęęęki:)))ja pewnie tam polecę już na tą konferencję w sobotę 14 o 10 rano, wiec jeśli być była, to bardzo chetnie:))), możemy też razem pobuszowac po stoiskach. do grecji (albo egiptu, bo się koncepcje zmieniają:) pojadę dopiero ok. 20 września, troche byłam zła, ale dzięki targom przebolałam, bo sobie nakupuję taniej fajnych rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Targi 28.08.02, 11:19 Ja też będę pewnie w sobotę, bo w niedzielę to juz mi się nie będzie chciało, więc na pewno się jakoś złapiemy:) A zakupki na targach fajna rzecz:-))) Te wszystkie guamy, żele, balsamy, płyny... mmm.. I te ceny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Targi IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 28.08.02, 11:21 agul1 napisała: > Ja też będę pewnie w sobotę, bo w niedzielę to juz mi się nie będzie chciało, > więc na pewno się jakoś złapiemy:) > A zakupki na targach fajna rzecz:-))) Te wszystkie guamy, żele, balsamy, > płyny... mmm.. I te ceny:) niom:)))) no to fajnie, wymienimy sie na privie nr komórek, to na pewno się złapiemy:) ja bardzo się napalam na guam, bo faktycznie mi pomagał na cellu, a na targach jest jednak taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
diabe Re: Targi 28.08.02, 11:22 czy możecie napisać gdzie i kiedy (w ten weekend) odbywają się targi? dzięki, Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Targi 28.08.02, 11:28 14-15 września w centrum wystawienniczym Expo XXI na ul. prądzyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
diabe Re: Do Diabe 28.08.02, 11:04 o, super!!! dzięki za info, poszukam ich siedziby a co do chudnięcia to na szczęście nie waże 100kg ;), ale nie obraziłabym się za zmniejszenie obwodu chociaż o 1cm i taki efekt zupełnie mi wystarczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Do Diabe IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 28.08.02, 11:09 jak tam juz będziesz to kup sobie cały set: krem, żel pod prysznic, no i ewentualnie tą kąpiel, powinni ci dac taką fajną ulotkę, a raczej miniksiążeczkę z dokładnie rozpisaną kuracją - co po kolei stosować, jakies owijania folią, cuda niewidy:))) a siedziba jest po tej stronie co reform plaza, w miejscu gdzie był/jest taki pawilon z mapami. może poszukaj na ich stronce, www.atw.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Do Diabe IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 28.08.02, 11:11 sama tam wlazłam:))) Warszawa Al. Jerozolimskie 91 tel. (022) 626-80-69 Punkty zamówień i odbioru towaru Warszawa Jelonki ul. Klemensiewicza 7 tel. (022) 665-92-23, 0-501-131-073 Warszawa Ursynów ul. Herbsta 1 tel./fax (022) 644-88-10 Warszawa Tarchomin Centrum Handlowe ul. Światowida róg Ćmielowskej, paw. 74 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś