Dodaj do ulubionych

Advanced Night Repair EL

IP: 217.153.77.* 28.08.02, 17:04
Mam pytanko,
przeczytalam o ANR do oczu , sama uzywam i jestem zdania, ze jest on
rewelacyjny. Czy uzywalyscie moze ANR do twarzy? Co o nim sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: monias1 Re: Advanced Night Repair EL IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 29.08.02, 10:05
      Czesc Just,
      Ja tez mam ten kremik pod oczka i jestem tego samego zdania co ty - dla mnie
      jest superrrr. Kremik do twarzy tez jest super - choc to nie tyle kremik co
      leciutka, plynna emulsja. Mialam duza probke (w sloiczku ok. 7 ml) i starczylo
      mi na ok. 10 razy. Wiec moge stwierdzic, ze doskonale nawilza, cera rankiem
      jest gladziutka. Ja mam cere mieszana i dla mnie jest ok. Tylko cena jest
      zabojcza.
      Pozdrawiam
      • Gość: Just Re: Advanced Night Repair EL IP: 217.153.77.* 29.08.02, 10:38
        Moze w takim razie skusze sie na ta emulsje...
        A czy jak uzywalas to po niej nakladalas na buzie kremik czy tylko sama emulsje?
        • Gość: monias Re: Advanced Night Repair EL IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 29.08.02, 12:30
          Nakładałam tylko samą emulsję. Dla mnie to było wystarczające. Najlepiej jakbys
          wydębiła próbkę.
          pozdrawiam
          • Gość: gAndzia Re: Advanced Night Repair EL IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 29.08.02, 12:53
            poczekaj jeszcze z miesiąc, w tradycyjnym gifcie EL (za zakup powyżej jakiejs
            tam sumy), który jest dawany dwa razy w roku, w 90% przypadków dosteje się
            miniaturkę ANR. Na mnie osobiscie to nie działało, nie widziałam żadnych oznak,
            że pomaga czy szkodzi mojej skórze - kompletnie NIC. Ale moja przyjaciółka jest
            zaczhwycoan i kupuje to na okrągło. Natomiast ANR po oczy jest genialny:)
            • Gość: Just Re: Advanced Night Repair EL IP: 217.153.77.* 29.08.02, 15:28
              Super,
              w takim razie zaczekam poniewaz skonczy mi sie juz pewnie ANR pod oczy i bede
              musiala kupic nowy
              dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka