Gość: judyta IP: *.pentor.com.pl 25.08.05, 14:34 czy znacie i spokojnie możecie polecić balsam o zapachu migdałowym oprócz kosmetyków z Avon-u? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: migdałowy balsam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:41 Widziałam balsam o takim zapachu w ofercie Bielendy, ale działania nie znam, gdyz nie uzywałam. Ale balsam kosztuje grosze, więc nie ma ryzyka i można bez naruszania kieszeni wypróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta Re: migdałowy balsam IP: *.pentor.com.pl 25.08.05, 14:42 dzięki, na pewno wypróbuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: migdałowy balsam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:05 Szczerze mówiąc ja nie polecam balsamu z Bielendy, ja go używałam i po kilku razach oddałam koleżance, która też chciała wypróbować. Słabo nawilża i myślałam,że uduszę się zapachem, taki był ostry, chyba że lubisz takie słodkie zapach, to rzecz jasna wypróbuj, może akurat dla ciebie będzie ok, bo mojej koleżance się spodbał. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta Re: migdałowy balsam IP: *.pentor.com.pl 25.08.05, 15:29 no tak , nie ma złotego środka...ale skoro kosztuje grosze to chyba wypróbuję, dzięki za ostrzeżenie :) Odpowiedz Link Zgłoś