Dodaj do ulubionych

tipsy żelowe

IP: 62.134.128.* 25.08.05, 16:09
Dziewczyny,
czy macie może tipsy żelowe ? Mam zamiar sobie zafundować takie cudo ale
troszkę się obawiam. Czy warto wydac jednorazowo ok 80 zl i pozniej co
miesiac 60zl... ? Mam strasznie lamliwe i slabe paznokcie a chcialabym
przyozdobic moje dlonie...

dzieki za pomoc

pozdrawiam

marzena
Obserwuj wątek
    • Gość: mariposa Re: tipsy żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:15
      tylko wybierz dobry gabinet bo nie ma nic gorszego jak zle zrobione tipsy!swoja
      droga moze lepiej zainwestowac w bardzo dobra odzywke ktora wzmocni Twoje
      paznokcie!bo po tipsach beda jeszcze slabsze i beda sie bardzej lamaly!wiec
      zastanow sie dobrze czy lepiej miec piekne paznokcie na kilka miesiecy a poniej
      meczyc sie jeszcze bardziej!ja bym wybrala odzywke(poszukaj takiej do slabych
      paznokci marki OPI cos ok 80 zl!rewelacyjna!mi pomogla wyprowadzic paznokcie ze
      strasznego stanu wlasnie po tipsach!)
      • Gość: gvkjhgujgvfjgvkujl Re: tipsy żelowe IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.08.05, 16:59
        ja mam tips,jak masz kase to rób tips
        • Gość: Asienka Re: tipsy żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:46
          ja mam tipsy zelowe, ale szczerze mowiac, nie wiem, czy drugi raz bym sie na
          nie zdecydowala, po moich przejsciach z pseudo stylistkami paznokci wyc mi sie
          chcialo, na szczescie teraz poki co jest ok, wiec jesli juz, to idz do naprawde
          dobrego salonu, najlepiej bylobyc wczesniej obejrzec ich dziela;-) pozdrawiam
          • Gość: niuniaaa Re: tipsy żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:50
            80 zl za zrobienie zelowych paznokci? hmmm, jak dla mnie wydaje sie byc to
            troche podejrzane i watpliwe cz beda one dobrze wykonane.
            • Gość: murzynka.bambo Re: tipsy żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:52
              a ja polecam ci jednak zainwestowanie w odżywke lub dobre witaminy anizeli w
              tipsy - mialam, pozbyłam sie ich a teraz walcze o tro, by moje paznokcie były
              takie jak kiedys, mocne, zadbane, by sie nie łamały:(
              • Gość: Asienka Re: tipsy żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:32
                zgadzam sie z murzynka w 100%, pewnie, ze co naturalne, to naturalne, ale ja
                niestety z moimi paznokciami nie bylam w stanie NIC zrobic, wiec tipsy byly dla
                mnie ratunkiem, pozdrawiam;-)
    • Gość: gosia z bravo Re: tipsy żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:00
      Witam
      Ja o moich perypetiach z paznokciami zelowymi pisalam juz w innych watkach,
      kiedys takie paznokcie to bylo takie moje malutkie marzenie, zrobilam (u pani
      stylistki oglaszajacej sie w sieci), i to byl S T R A SZ N Y blad...
      Po 1. paznokcie juz na drugi dzien wygladaly fatalnie
      Po. 2. nie wytrzymaly nawet okresu gwarancyjnego - czyli 1 tygodnia mimo iz pani
      ktora je robila zajmowala sie tym 7 lat !!!
      Po 3. paznokcie po zdjeciu byly w fatalnym stanie - mimo iz tipsy mialam 5 dni,
      slabe i cienkie jak papier

Nie polecam tych paznokci, choc mnie tez inne osoby odradzaly musilam sie
      przekonac na wlasnej skorze ze to byl blad, strata pieniedzy - bo pani stylistka
      nie zwrocila mi pieniedzy i musialam kupic odzywke...
      Jesli jednak sie zdecydujesz to radze Ci:
      *zerknij na paznokcie wykonujacej je pani - jesli nie podobaja ci sie zwiewaj
      gdzie pieprz rosnie :))
      *zobacz koniecznie paznokcie wykonane przez ta pania na innej osobie - ale nie
      takie na swiezo zaraz po zalozeniu ale na takie juz jakis czas noszone, a jesli
      pani ci pokaze tylko zdjecia to tez lepiej zrezygnuj bo fotka moze byc nie jej
      wlasnoscia albo zrobiona zaraz po wykonaniu (tak robila ta moja pani stylistka
      wiec paznokcie wygladaly ladnie)
      Zycze rozsadnej decyzji i pozdrawiam
      • Gość: justyna Re: tipsy żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:26
        Ja swoje paznokcie mam fatalne i nie pomogały mi żadne odżywki, dość nisko odkleja mi się płytka od palca więc jak się łamał to na wyskości 3/4palaca. Zrobiłam sobie żel na swoje paznokcie(bez tipsów bo lubię dość krótkie paznokcie tak 2-3mm nad palec) i jestem b.zadowlona. Skończyło się ciągłe piłowanie i inne problemy. NBiestety znależć dobrą minicurzystkę jest b. trudno, dopiero 4 pani do której trafiłam robi tak,że nie podchodzą mi powietrzem.
        • Gość: pati Re: tipsy żelowe IP: *.zax.pl / *.zax.pl 04.09.05, 20:00
          Mam wiele klientek ktorym wszelkiego rodzaju odzywki wogole nie pomagaja wiec w
          ostatecznosci zdecydowaly sie na tipsy...i sa bardzo zadowolone!! Nie bardzo
          rozumiem czemu ma to byc komfort tylko na kilka miesiecy jak to pisza
          dziewczyny. Ja nosze tipsy juz ponad 3 lata, sciagam je i zakladam nowe jak
          tylko mam ochote cos w nich zmienic i na stan plytki nie narzekam. Oczywiscie
          zgadzam sie, ze wybor stylistki jest sprawa najwazniejszą- nie wydjae mi sie
          jednak zeby sugerowanie sie cena bylo najlepszym wyjsciem. Ja pracuje w domu
          wiec ceny zaczynaja sie u mnie od 65 zł a sama kiedys trafilam do salonu gdzie
          zaplacilam 150 zl za istne szkaradzienstwo...
          • Gość: sgs1 Re: tipsy żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 08:50
            to ile kosztuja u Ciebie tipsy zelowe ze zdobieniem i jak sie mozna umowic?
            Jestes z Warszawy?
    • ann2 Re: tipsy żelowe 07.09.05, 11:00
      Mam tipsy zelowe od kilku miesiecy i jestem baaaardzo zadowolona!!! Rece
      wygladaja tak jak zawsze mi sie marzylo! I koniec z łamaniem, rozdwajaniem,
      pilowaniem itp itd!!!
      Polecam tylko wybierz sprawdzony gabinet!
      pozdrawiam
      • Gość: sgs1 Re: tipsy żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:19
        mozesz mi polecic swoja stylistke? Jesli jestes z W-wy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka