Dodaj do ulubionych

Truskawa - Eureka!!!

IP: 212.160.146.* 30.08.02, 09:28
Witam,
Przed chwilą dokonałam zakupów w truskawie - z tym przeczuciem, że nijaki
Chan zaraz bedzie do mnie faksował jakieś bzdety i w ogóle... a tu nic!
Zamówienie zostało przyjete - o czym sam Cham mnie poinformował! Nie
wysyłałam żadnych numerów, nie kserowałam karty. Czyżby skończyła sie ta
udręka z zakupami przez Polki?
Pozdrawiam
Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: elve Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.netland.gda.pl 30.08.02, 10:20
      poczekaj do jutra. ja tez dostalam taki mail... i niestety na tym sie nie
      skonczylo.
    • miriam_73 Re: Truskawa - Eureka!!! 30.08.02, 10:22
      Nie ciesz się jeszcze. Czasem jest tak że najpierw przychodzi potwierdzenie
      zamówienia (oczywiście sygnowane przez mr Chana) a niedługo potem następny
      mailik że sorry, ale...
      • Gość: agul Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 30.08.02, 10:34
        No jasne, zawsze tak jest - najpierw potwierdzenie zamówienia, a potem
        mailologia:-)
        Nie chwal dnia...:>
        • Gość: thira Re: Truskawa - Eureka!!! IP: 212.160.146.* 30.08.02, 12:45
          wiem, wiem... już zostałam wyprowadzona z tej złudnej radości... a myślałam, że
          nareszcie jest OK.
          Co oni teraz bedą chcieli ode mnie? Ten 3 cyfrowy numer na karcie? Tak sie
          składa, że mam e-kartę z m-banku i tego numeru nie mam na karcie. Został
          dosłany pocztą - tak jak poufny pin do karty. I co teraz? Mam im podac ten pin?
          Cały czas będę musiała przelewać niewykorzystaną kwotę na konto, żeby za
          przeproszeniem jakiś pacan nie zrobił sobie zakupów!
          Boże, jak ja nie znoszę takich upierdliwych ludzi!!! Dam znac jaki bedzie ciąg
          dalszy tej historii.
          Pozdr
          Ola
          • Gość: elve Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.netland.gda.pl 30.08.02, 12:49
            a mi właśnie anulowali zamówienie (w co zresztą nie wierzę - czytałam wątek o
            perypetiach, więc poczekam jeszcze parę dni i sprawdzę, czy p. Chan przez
            przypadek nie postanowił go jednak zrealizować). Ale mnie wkurzyli!!!
            AAAAAA!!!!!!
            • agul1 Re: Truskawa - Eureka!!! 30.08.02, 12:54
              Ale co Ci napisali?? Dlaczego anulowali?
              • Gość: elve Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.netland.gda.pl 30.08.02, 13:05
                Ha! Sama chciałabym wiedzieć, o co chodzi!
                cytuję: "(...)We have attempted to resubmit your credit card details again but
                unfortunately they were declined by the bank. <pierdu-pierdu, to czemu on-line
                było ok???>
                The best option now would be for you to place another order through our
                website and double-check that all your billing details are correct.
                Meanwhile we will cancel order no. ********* to ensure you are not
                double-charged."

A niech się ugryzą. Jak mi się nie zachce spróbować jeszcze raz to kupię to co
                chciałam w wolnocłówce. Nie lubię, jak ktoś tak ściemnia.

• Gość: Masia Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.dtcentrum.pl 30.08.02, 13:13
                  Mnie napisali dokładnie to samo. Więc odpisałam, że nie chcę nic ponawiać,
                  tylko niech anulują. A co było dalej, to już pisałam w wątku o perypetiach
                  • Gość: gAndzia Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 30.08.02, 13:18
                    lepiej nie ponawiaj bo ten gupek chan (juz pisałam w innym watku, ze nie wierze
                    w jego istnienie:) gotów ci przysłac dwa razy to samo:)
                  • Gość: gAndzia Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 30.08.02, 13:18
                    lepiej nie ponawiaj bo ten gupek chan (juz pisałam w innym watku, ze nie wierze
                    w jego istnienie:) gotów ci przysłac dwa razy to samo:)
                    • Gość: Acha Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.helion.pl 30.08.02, 13:30
                      A ile dni to wszystko trwa dziewczyny?Ja zamówiłam w środę ,wczoraj podałam 3
                      cyfry a dzisiaj cisza.I jak dociera ta przesyłka,jakieś awizo?
                      • agul1 Re: Truskawa - Eureka!!! 30.08.02, 13:35
                        Jak trzy cyferki podałaś wczoraj, to jutro lub pojutrze ściągną kasę i za około
                        7 dni dostaniesz awizo, jedziesz na pocztę, odbierasz, wracasz do domu i się
                        smarujesz cudami z truskawy:-)
                      • miriam_73 Re: Truskawa - Eureka!!! 30.08.02, 13:35
                        Dostaniesz zawiadomienie e-mailowe że przesyłka została wysłana. Ja ostatnio
                        dostałam zamówienie jakoś tak po 9 czy 10 dniach. Ponieważ był ktoś w domu to
                        listonosz raczył się wczołgać na górę. Normalnie zostawiają avizo.
                        • Gość: gAndzia Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 30.08.02, 13:37
                          nie wiem, jak jest teraz, bo chwilowo olałam truskawe, ale kiedyś zamówienie
                          można było sprawdzić w takim małym okienku na stronie głównej, wpisując tam
                          jego numer, czy jest processing i co się aktualnie z nim dzieje:)
                          • Gość: thira Re: Truskawa - Eureka!!! IP: 212.160.146.* 30.08.02, 13:50
                            Właśnie sprawdziłam, jest do tej pory - takie malutkie okienko po prawej
                            stronie. Nie wiem co im odbiło, wielokrotnie robiłam zakupy w Amazon.com - i
                            wszystko było OK...
                            Pozdr
                            • Gość: thira Re: Truskawa - Eureka!!! IP: 212.160.146.* 02.09.02, 09:55
                              Witam!
                              No i dostałam ten słynny mail od równie słynnego Chana. Z tym, że teraz to już
                              nawet nie proszą o ten 3 cyfrowy kod - a o przelanie kasy w USD na konto
                              strawberry.net!!!!!????
                              Wysłałam mu swój komentarz na ten temat - jestem ciekawa co odpisze.
                              Kompletnie tego nie rozumiem - skoro centrum autoryzacji akceptuje karte i
                              obciąża konto - to co mu się nie podoba???
                              Przypuszczam, że sprawa skończy sie anulownaiem zamówienia. Dziewczyny, czy
                              wiecie, gdzie jeszcze w necie moge kupić ten rozświetlający puder Shiseido?
                              Pozdr
                              Ola
                              • anexxa Re: Truskawa - Eureka!!! 02.09.02, 10:23
                                sprobuj na ebayu. nawiasem mowiac, panowie ze
                                strawberrynet tez tam handluja, ale maja tak niedorzeczne
                                ceny, ze chyba tylko przez przypadek ktos cos u nich kupuje.

xx.
                                • presens Re: Truskawa - Eureka!!! 02.09.02, 11:39
                                  Gdzie jest to okienko,chyba ślepa jestem.Nie widzę nic takiego na str.głównej
                                  ani w całym customer service.
                                  • agul1 Re: Truskawa - Eureka!!! 02.09.02, 11:47
                                    Na stronie głównej po prawej stronie, bardzo malutkie, ja musiałam założyć
                                    okulary:-)))))
                                  • Gość: gAndzia Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 02.09.02, 11:52
                                    z prawej strony u góry, pod "new products" jest taka zielona strzałka z napisem
                                    shipment status, a pod nia okienko i przycisk "go!". w okienko trzeba wpisać
                                    numer zamówienia.
                              • Gość: elve Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.netland.gda.pl 02.09.02, 11:52
                                boszsz... co za banda.
                                • presens Re: Truskawa - Eureka!!! 02.09.02, 14:47
                                  Na mojej stronie pod new products nie ma nic absolutnie nic.Może ja jakąś małą
                                  rozdzielczość mam,bo żadnej ramki ani strzałki ani go.Nic!!!
                                  • Gość: gAndzia Re: Truskawa - Eureka!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 02.09.02, 15:20
                                    u mnie jest ze 2 cm pod new produkts i z centymetr w prawo od choose language:)
                                    jesli faktycznie tego nie masz, to po prostu bombarduj chana mailami, co z
                                    twoim towarem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka