Gość: hana0 IP: 83.168.120.* 29.08.05, 12:51 jaki polecicie slyszalam ze dobry jest eris lirene, jakie sa wasze odkrycia?? zalezy mi na tym aby dobrze nawilzal (cere mam sucha) i wygladzal drobne pierwsze zmarczki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: venus Re: krem pod oczy dla 23latki IP: *.broker.com.pl 29.08.05, 23:51 Polecam żel nawilzajacy Oriflame. Ja jestem z niego bardzo zadowolona. Po wiecej informacji violetta_anita@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venus Re: krem pod oczy dla 23latki IP: *.broker.com.pl 30.08.05, 14:22 jest to żel bardzo dobrze, głęboko nawilzający okolice oczu, a tym samym bardzo delikatny i ich nie podraznia.Ponadto chroni i odzywia skóre.Zawiera w sobie witaminę E i olejek słonecznikowy. Jest bardzo delikatny i szybko sie wchłania. Daje uczucie orzeźwienia. Polecam ten żel gdyz sama go używam a jestem uczulona na wiekszosc kosmetyków. Po tym natomiast nic mi sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: krem pod oczy dla 23latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:15 ja uzywalam kremu eris lirene cera wrazliwa-kem pod oczy i na powieki,a raczej uzylam 3 razy...na poczatku pieklo mnie pod jednym okiem,ale pomyslalam ze to moze jakies otarcie,bo moze za mocno zmywalam oczy,no ale wczoraj to po nalozeniu myslalam ze spali mi skore.Strasznie szczypalo,wiec szybko"zmylam"krem.Br.....i to ma byc seria dla skory wrazliwej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: krem pod oczy dla 23latki IP: *.toya.net.pl 02.09.05, 14:25 ja smaruję się kremem pod oczy z serji "len" polleny evy. Taki w niebieskiej tubce. Jestem uczulona na mnóstwo kosmetyków a ten na szczęście mnie nie podrażnia Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: krem pod oczy dla 23latki 02.09.05, 14:38 Mam Dr.Hauschka.dziwna konsystencja,ale świetny jest. Odpowiedz Link Zgłoś