Dodaj do ulubionych

do kręcących HULA HOP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:00
Czytajac wątki o tym "urządzeniu do pozbywania się boczków" postanowiłam
kupić hula hop. Nie mogłam dostać 90cm więc wybrałam 80 i napełniłam wodą.
Nie miałAm Żadnych problemów z kręcenieM tyle, że po dwóch dniach.... mam
straszliwe siniaki na biodrach! Co innego zakwasy, które znikaja jak się
znowu poćwiczy a co innego te siniaki! Strasznie mnie boli i robie sobie
przerwe.... czy któraś z was też ma coś takiego? Czy ja coś źle robie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamyk Re: do kręcących HULA HOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:16
      No co jest dziewczyny? :(
      • Gość: malaga Re: do kręcących HULA HOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:42
        cześć Kamyk, ja też kiedys wpadłam na pomysł z hula hop. Przez pierwsze 2
        tygodnie miałam potwornie poobijane nogi, szczególnie w okolicach kolan i
        łydek, bo przecież nie mogłam utrzymać tego cholerstwa dłużej niż 2 sekundy.
        Brakowało mi cierpliwości, ale po tygodniu doszłam do 15 sekund!, choć byłam
        dość obolała. ale już po 2 tygodniach szło mi coraz lepiej. Jednak żeby
        poprawić talię, musisz ćwiczyć przynajmniej 20 min. dziennie i na efekty musisz
        poczekać parę tygodni. Jednak warto, bo później hula hop samo śmiga i nie mowy
        o siniakach. Powodzenia!
    • Gość: sunny Re: do kręcących HULA HOP IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 30.08.05, 23:16
      Ja też tak miałam... Bolało strasznie przez 3 dni jak zaczełam kręcić ciężkim
      hula hopem. Ale teraz po 7 dniach jest juz spoko, nic nie boli, no i czuje, że
      nie mam juz tak sflaczałych boczków.Wytrzymaj więc a potem będzie już z
      górki.Pozdrawiam i miłego kręcenia
    • Gość: Nessie Re: do kręcących HULA HOP IP: *.acn.waw.pl 31.08.05, 01:00
      Hę? O napełnianiu wodą jakoś nie doczytałam. I nie wycieka toto? Nie trzeba
      szybko kręcić, tak jak pełnym cebrem ;) żeby nie wyciekła?? W moim kółku latają
      jakieś brzęczące ziarenka, dość wkurzające to jest. Chyba sobie nasypię piasku...

Aha, ja siniaków nie miałam żadnych. Może to z powodu braku wody :) A flak
      jestem straszny, po 10 minutach kręcenia mam dość.
      • Gość: bortula Re: do kręcących HULA HOP IP: 195.116.43.* 31.08.05, 01:20
        hmmm... jakoś nie mam zaufania do nalewania wody do srodka bo nie mam ochoty
        tracić kilogramów scierając parkiet na kolanach(choc z pewnoscia daje to
        efekty). wole hulać:) tak więc czy napelnione musi byc koniecznie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka