Dodaj do ulubionych

szampon oczyszczający

IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 31.08.02, 13:17
Po lekturze wątku o silikonowym szrocie już wiemy, że oprócz normalnego
szamponu trzeba też używac szamponu oczyszczającego. Zatem jakiego najlepiej
i jak często?
Ja używam raz w tygodniu, supermarketowych (kiedyś Sanarę, teraz Pantene),
ale nie jestem jakos specjalnie przekonana o ich skuteczności.
Obserwuj wątek
    • Gość: agat_ka Re: szampon oczyszczający IP: *.biochem.mpg.de 31.08.02, 14:41
      dolaczam sie do pytania
      kiedys slyszalam o szamponie oczyszczajacym Matrix (ponoc mial usuwac osady
      pochodzace od twardej wody), ale na strpnie M. jakos nie moglam nic takowego
      znalezc
      moze Wy cos wiecie!!
      • Gość: katrina Re: szampon oczyszczający IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 14:45
        O! Ktoś używał Sanary! I co, dobre te szampony?
        • silie Re: szampon oczyszczający 31.08.02, 17:21
          Własnie miałam założyć taki wątek;)
          Podpowiedzcie jakis zampon, który skutecznie usuwa resztki wszelkich
          specyfików do włosów.
          s.
        • Gość: rossa Re: szampon oczyszczający IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 31.08.02, 18:18
          Używałam tylko tego oczyszczającego z Sanary- bez rewelacji, choć i bez jakiejś
          wpadki.
        • Gość: julienne Re: szampon oczyszczający IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.08.02, 19:37
          Gość portalu: katrina napisał(a):

> O! Ktoś używał Sanary! I co, dobre te szampony?

Używałam i nie zauważyłam jakiegokolwiek efektu - żadnej zmiany - ani nie
          pomógł, ani nie zaszkodził
          • Gość: Xena Re: szampon oczyszczający IP: *.acn.waw.pl 31.08.02, 21:21
            Ale przecież Sanary już od dobrych dwóch lat nie ma na rynku. Ktoś na forum
            (chyba okęciak) pisał, że została wycofana i zastąpiona przez dużo gorszą -
            moim zdaniem - serię Vivality. Vivality nie ma szamponu oczyszczającego (z
            tego, co sie orientuję), a ten Sanary był całkiem przyjemny. W każdym razie
            miał fantastyczny zapach - jak zresztą cała seria.

Pozdr.
            • Gość: rossa Re: szampon oczyszczający IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 31.08.02, 21:23
              Ja pisałam, że używałam, nie że używam :))
              Ale Sanary pachniały cudnie, prawda...
    • Gość: Maruda Re: szampon oczyszczaja˛cy IP: 66.65.53.* 31.08.02, 19:48
      Ja uzywam szamponu oczyszczajacego Neutrogeny w tubce - wczoraj akurat zrobilam
      moim wlosietom kuracje oczyszczajaco-regenerujaca - najpierw zrobilam sobie
      seans delikatnie rozjasniajacy (moje blond wlosy jakos ostatnio byly zmatowiale
      i przygaszone), potem umylam wlosy szamponem oczyszczajacym, a na koniec
      walnelam odzywke-maske do wlosow Intensive Conditioner moisture treatment (tez
      Neutrogeny) i moje wloski sa jak nowo narodzone - super mieciutkie, gladkie,
      blyszczace, poprostu suuuuper :))))
      • g_andzia Re: szampon oczyszczaja˛cy 31.08.02, 21:02
        ja kupiłam clairola herbal essences, z ciekawości, bo na wizazu cała ta linia
        szamponów bije rekordy popularności:)) efekt jest OK, tzn. widzę go gołym
        okiem:)
    • Gość: mk Re: szampon oczyszczający IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 16:55
      polecam szampon oczyszczający kerastase (loreal) ale tylko do kupienia w
      salonach fryzjerskich - np ja chodzę do lucyny na mokotowskiej (wwa). tak
      ładnie ściąga wszystkie resztki innych produktów, potem trzeba koniecznie
      nałożyć odżywkę najlepiej z tej samej serii
      teraz po wakacjach, po słońcu itd to genialna kuracja dla włosów - są jak
      odnowione i z nową dawką energii
      pozdrawiam
      • Gość: katrina Re: szampon oczyszczający IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 01.09.02, 17:16
        gdzie niegdzie jeszzcze się Sanara trafia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka