Dodaj do ulubionych

ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT!

01.09.05, 07:00
Dziewczyny! Co myśłicie o tych bransoletkach, wg. was to fajna sprawa, czyli
solidaryzowanie sie z ofiarami tsunami, chorymi na raka itp. czy przejaw
czystego snobizmu?? Widziałam już urzędnika w starostwie z żółta bransoletką
od Lanca Armstronga "live strong" i prezenterke wydarzeń w tv też z taką..
aha ni i pełno dziewczyn, które kupiły sobie takie bransoletki z glamour (one
z kim sie solidaryzują?)..co wy o tym myśłicie? Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.orasoft.net.pl 01.09.05, 07:35
      Mnie osobiscie nie podoba sie to...Ludzie krorzy nosza takie bransoletki poprostu chca zaszpanowac i pokazac jacy to oni sa na czasie. W wiekszosci przypadkow nawet nie wiedza po co to nosza...Ale nie potepiam takich akcji.
      • anulkina Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! 01.09.05, 07:44
        Ja tez jestem przeciwniczka, ale nie potepiam pod warunkiem jednka, ze te
        bransoletki są cegiełkami, które wspomagają walke w słusznej sprawie a nie
        wspomagają budzet jaikejstam gazety, bo wiadomo, ze gazeta z dodatkiem kosztuje
        wiecej! Sama nosze srebną broszke z AVONU gdyż kilka kobiet z mojej rodziny i
        znajomych zmarlo na raka piersi, broszka ta przypomina mi ze powinnam sie
        badac.. i ze moglam choc 10 zl oddac na walke z ta straszna choroba!
        • Gość: magdzia Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.rzeszow.mm.pl 01.09.05, 11:30
          ja nie potepiam...jesli mowimy o tych ,ktore na seiro cos symbolizuja(walka z
          rasizmem,aids,rakiem.......itp.)wg. mnie fajny pomysl i juz mniej sie tutaj
          liczy czy nosi to pol miasta,czy pan/pani z telewizji,tylko to,ze jesli dzieki
          temu uda sie uratowac choc jednego czlowieka to warto!!
          ale faktycznie wkurzajace sa bransoletki gratisy z gazet,ktore sa juz
          przegieciem,albo podrobki z napisem"sexy body".......o zgrozo!!
    • cassis Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! 01.09.05, 11:33
      Dajcie jakiegoś linka ze zdjeciem, bo ja nie wiem o jakie bransoletki chodzi...
      • anulkina Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! 01.09.05, 11:37
        Hmm no ja zadnego linka nie mam ale jak bedziesz w sklepie z gazetami to rzuć
        okiem na nowe glamour to są właśnie podróbki tych "prawdziwych, w słusznej
        sprawie" :]
        • Gość: magdzia Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.rzeszow.mm.pl 01.09.05, 11:43
          www.opaska.pl
        • anulkina Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! 01.09.05, 11:48
          znalzałam zdjecie na tym blogu monia-k.blog.onet.pl/, patrz 2 post od
          góry :]
        • anulkina link do zdjęć 01.09.05, 11:51
          www.bwild.com/ligelbr.html a na tej stronie od koloru do wybru i zamowić
          sobie można...
          • Gość: Yubiri Re: www.wodapitna.pl IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 01.09.05, 14:12
            na tej stronie pisze gdzie można zakupić
    • Gość: Kika Stand Up Speak Up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:58
      Ja bardzo chciałam kupić sobie bransoletkę 'Stand Up, Speak Up', bo jestem
      wielką fanką piłki nożnej :P Ale w Polsce się jej dostać chyba nie da, można
      zamówić na Allegro... Ale tam jest strasznie drogo i nie mam 100% pewności, że
      to bedzie oryginał... :/
      Co proponujecie?
      Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: magda Re: Stand Up Speak Up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:11
        Sądzę że na allegro można kupić oryginały. prawdziwe są te które mają po
        wewnętrznej stronie znaczek nike i są oczywiście razem połączone. A niektórzy
        sprzedają dwie oddzielne ballery czarny i biały...no ale cóż ludzie się
        nabierają a może chcą tylko zaszpanować ;/
      • Gość: ja Re: Stand Up Speak Up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:21
        MOja siostra kupiła właśnie taką w Iralndii za 3 euro. Moze tam się wybierz:o).
        Ale poważnie to na allegro chyba nie będą podróbki bo 3 euro to chyba nie jes
        az tak bardzo duzo co? Pozdrawiam
    • Gość: Lenka Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.chello.pl 01.09.05, 17:32
      Nawet jeśli ktoś wspiera szczytny cel to chyba nie po to by się później tym
      chwalić nosząc tą bransoletkę.Jak dla mnie żałosne,niestety niektórzy to kupują
      i noszą.
    • Gość: jasna_79 Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:57
      www.wodapitna.pl/
      Cześć, polecam akcję "zbieram wodę" i taką bransoletkę żelową - do kupienia za jedyne 5 zł w Empikach, Relay, Inmedio, CroppTown.

Czy wiecie, że 5 zł wystarczy, aby jeden człowiek, któremu dotąd brakowało wody pitnej przez 1 miesiąc miał jej pod dostatkiem? A bransoletka jest żelowa, niebieska i w całości zasponsorowana przez BP.
      • Gość: Margo Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.stnet.pl 02.09.05, 09:40
        Mam i noszę- i przy okazji uświadamiam ludzi: dlaczego? Bo pytają. A jak ktoś nosi je olewając całą ideologię, dla której powstały, to jego sprawa.
        Ja noszę niebieską z PAH-u. Jeśli chcecie wspomóc szczytny cel, a nie lubicie nosić modnych gadżetów (tak, tak), to na stronie podanej przez Jasną_79 Jest numer konta.
    • Gość: mysza Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.05, 19:19
      U mnie w miescie sprzedaja takie bransoletki w kazdym kiosku. Za 1 euro. Z
      napisami np "madonna" lub "germany". Nigdy nie zaloze czegos takiego na siebie.
      Jesli pomagam w jakiejs sprawie, nie musze tego demonstrowac ani bronsoletka
      ani szyldem ani kapeluszem.
      • anulkina Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! 02.09.05, 06:39
        dzieki dziewczyny za Wasze opinie :]
        • schaetzchen Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! 02.09.05, 09:19
          Kupiłam wczoraj niebieską, PAH. Ale raczej nie będę jej nosić.
    • Gość: agent Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.09.05, 10:22
      wiesz z tymi bransoletkami to jest tak żeby kupywac je od tych którzy nisa
      pomoc np. jakies akcje pomagające dzieciom, a nie kupywać ja na straganach za
      pare groszy. trzeba z glową a nie bo moda,kupisz na straganie a i tak nie
      pomorzesz potrzebującym. niektóre miesieczniki dołaczaja do swoich gazet takie
      bransoletki, ale trzeba czytać czy przekazują część z tych dochodów na jakis
      cel.
      Ja osobiście nie mam żadnej bransoletki, bo nie jest to moja moda, ale jak mam
      komus pomóc to pomagam.
      pozdrawiam Agent.
      • Gość: stanisław z łodzi Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.vnet.pl 10.09.05, 11:16
        ale to wlasnie o to chodzi zeby kupic taka bransoletke i oprocz wsparcia
        fundacji nosic ja zeby pokazac jakas jednosc czy wspolnote!
        • Gość: Ania Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:29
          Jedność jednością, ale wydaje mi się, że w 90% chodzi tylko o modę i szpan.
          • Gość: stanisław z łodzi Re: ŻELOWE BRANSOLETKI PODBIJAJĄ ŚWIAT! IP: *.vnet.pl 10.09.05, 12:50
            zgadzam sie z toba.tylko ze mi chodzilo o te posty powyzej w ktorych ludzie
            pisali ze obciachem jest to kupic i nosic.no to po co kupowac?moze lepiej
            poprostu wplacic kase na konto?a jak juz kupisz bransoletke to co?w ramke i na
            sciane?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka