Dodaj do ulubionych

La roche posay - na naczynka

IP: *.cable.casema.nl 02.09.05, 20:52
Czy istnieje seria do cery z problemami naczynkowymi LRP? Czy uzywalyscie z
niej jakichs kosmetykow? Chcialabym kupic porzadny krem i cos do oczyszczania
twarzy, ale nie moge sie zdecydowac. Mozecie mi cos polecic? Dzieki :)
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: La roche posay - na naczynka 02.09.05, 21:15
      nie wiem, czy jest seria - ja miałam krem Rosaliac. może być, fajnie nawilża,
      niestety, wałkował się na mojej skórze (sam, bez podkładu), spektakularnych
      efektów brak (jak i po innych kremach tego typu).
    • Gość: justy Re: La roche posay - na naczynka IP: 213.241.34.* 02.09.05, 22:10
      jest Rosaliac krem na naczynka i Rosaliac żel micelarny. czy 2 produkty to już
      seria?

żel bardzo przyjemny, choć ja używam go inaczej niż zalecają (tzn. używam z
      wodą). krem jest OK, ale bez jakichś rewelacji.

i tak podstawą w przy naczynkach jest krem z filtrem (z LRP seria Anthelios)
    • Gość: wiki Re: La roche posay - na naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:19
      Mialam z tej serii rosaliac - bez jakichs rewelacji. Teraz mam krem z serii
      Eris'a pharmaceris do skory z problemami naczynkowymi. Tańszy i wydaje mi sie ze
      troszke lepszy.
    • Gość: Linka Re: La roche posay - na naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:36
      Ja próbowałam kilku kremów na naczynka - w końcu to niekończący się problem.
      Mam duże zaufanie do LRP, ale bardziej w kontekście pielęgnacji cery wrażliwej
      (seria Toleriane). Jeśli chodzi o moje tegoroczne odkrycie dla cery
      naczynkowej, mogę polecić Rilastil Intensive Deliskin (Instituto Ganassini) do
      kupienia w aptece, cena ok. 60 zł. Rilastil nie jest co prawda kremem z
      filtrem, więc w lato na dzień używam innego produktu, ale na noc i inne pory
      roku, można spróbować. Dobrze się wchłania i można spokojnie użyć pod makijaż.
      Pozdrawiam.
      • Gość: kasia do Linki IP: *.cable.casema.nl 03.09.05, 23:55
        Linka, wiesz moze gdzie moge dostac w Warszawie Rilastil? W kilku aptekach juz
        bylam i nic nie maja.... :(
        • Gość: justy Re: do Linki IP: 213.241.34.* 04.09.05, 09:50
          np. w wola parku.
          albo gdziekolwiek na zamówienie.
        • Gość: Linka Re: do Linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:12
          Tak, Wola Park (tam jest chyba tylko jedna apteka, na parterze)to najlepszy
          adres. Ja zawsze tam kupuję, bo faktycznie w innych aptekach są problemy.
          Pozdrawiam.
    • Gość: 30+ Re: La roche posay - na naczynka IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.05, 21:56
      Rosalic faktycznie strasznie wałkował mi się na twarzy zanim nałożyłam podkład,
      nie było mowy, żeby wykonać na nim makijaż
      obecnie używam Lieraca i jestem zadowolona (chociaż dla mnie móglby więcej
      nawilżać ,bo mam suchę cerę na policzkach)

używam także tonik kasztanowy z Bielendy i serum z tej serii ,jak dla mnie
      rewelacja przy cenie parę złotych za produkt ! mają też kremy nawilżający na
      dzień i chyba półtłusty na noc. Spróbuj mają dore recenzje na wizazu.
      • Gość: kasia Re: La roche posay - na naczynka IP: *.cable.casema.nl 03.09.05, 23:53
        Poltlusty krem mi odpada ze wzgledu na cere, ale reszty na pewno sprobuje,
        dzieki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka