Gość: aga IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:47 Czy powinnam już zacząć takiego kremu używać? Jeśli tak,to polećcie mi coś, prosze (najlepiej ze sredniej półki cenowej). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_kwiat Re: Krem pod oczy dla 20-latki 04.09.02, 19:57 polecam tekst znajdziesz tam kilka propozycji www.wizaz.pl/basia_kremy_pod_poczy_1.php oprocz tego dobre sa tez kremy z Dax Cosmetics z serii dla wrazliwej cery oraz mineraly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Krem pod oczy dla 20-latki IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 09:32 Ja już swój krem znalazłam. Nie radzę Ci używać kremu jakiegokolwiek jeżeli nie masz żadnych problemów ze skórą pod oczami. Bo łatwo przyzwyczaisz skórę do kremu (nie wiem czemu, ale mimo obalenia tej tezy, bardzo dużo kobiet tak ma). Ja mam strasznie suchą skórę pod oczami. Więc zaczęłam stosować krem Dermiki (49zł). Uważam że b. dobrze nawilża, i zniknęły mi zmarszczki, które robiły mi się jak się uśmiechałam (bo miałam strasznie wysuszoną skórę, pewnie od samoopalacza). Ten krem jest super. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
isia67 Re: Krem pod oczy dla 20-latki 05.09.02, 18:28 Magda, który krem Dermiki? Dermika ma kilka kremów pod oczy i nie wszystkie nadają się dla 20-latki. Czy to może z serii Spa? Jest (był?) jeszcze krem z serii Algamarina, ale chyba serię wycofują. Podobno dobrze nawilża i likwiduje opuchliznę serum z nowej serii aptecznej Dermicea, tylko nie wiem czy nie za "poważny" dla 20-stki. A tak na marginesie Dermika jest bardzo dobra, nie tylko kremy pod oczy. Podobno komponenty sprowadzają z Francji i z Japonii. No i mają próbki- to znaczy firma, bo bywa, że panie w sklepach mówią, że nie. No, ale to temat poruszany setki razy na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_kwiat Re: Krem pod oczy dla 20-latki 05.09.02, 18:34 Ja takze bardzo sobie cenie Dermike, wielka szkoda, ze ostatnio tyle dobrych serii zostalo wycofanych, teraz takze Algamarina:( Kilka moich ulubionych produktow przestalo byc produkowanych, ja sie akurat nei zgadzam z tym posunieciem firmy, ale nie mam przeciez na to zadnego wplywu:(( W zasadzie nie lubie firm ktore czesto zmieniaja swoj asortyment, sa takie produkty ktore moglabym uzywac juz stale, a tu po czasie okazuje sie ze przestaly byc produkowane. Moim zdaniem po serum z serii Dermicea moze siegnac takze 20-stka. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
isia67 Re: Krem pod oczy dla 20-latki 05.09.02, 20:56 Coś tam obiło mi się o uszy, że Spa ma być lepszą wersją Algamariny. Nie wiem czy to prawda? A za kupionych pięć produktów Dermicei dają krem pod oczy właśnie z serii Algamarina. Tak mi powiedziała pani w aptece. Mam już trzy produkty, jeszcze tylko 2 i kremik pod oczy będzie mój. Swoją drogą to ciekawe dlaczego rezygnują z pewnych linii? Przecież tracą w ten sposób jakąś część klienteli. Owszem przychodzą nowi, ale zamiast większej w sumie pozostaje ta sama ilość używający produkty danej firmy. No nic. Pewnie i tak nie dowiemy się dlaczego. Można tylko uronić łezkę ;) po starych dobrych seriach Dermiki. Pozdrawiam PS. Podobno salon SPA Dermiki jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Krem pod oczy dla 20-latki IP: 213.134.140.* 06.09.02, 13:04 Ja swego czasu nabylam Hydrafresh Yeux L'Oreala. Badzo przyjemny, leciutki, ladnie sie wchlania. To kremik podstawowy z tylko mineralami i witaminami. Teraz go wykanczam, bo juz mam cos nowego, ale to spokojnie moge polecic, polka srednia, jakosc fajna i dla 20. bedzie jak zloto. H. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna1 Re: do basi_kwiat:) 06.09.02, 11:26 Kwiatuszku:)a moze Ty mi pomozesz?czy jest jakis krem(lub cos innego)na skore z takimi oto problemami-na lini brwi robia sie czerwone plamki dosc miekkie a nieraz przesuszone to samo obok noska.bylam juz u dermatologa i przepisany mam krem leczniczy-Elocom ale moze Ty mi cos poradzisz?i to samo mam niestety na glowie ale tu nic mi nie mize jak na razie pomoc:(.jezeli bedzisz potrafila zaoferowac mi swoja pomic bede bardzo wdzieczna:).dziekuje i pozdrawiam! ps.prosze o preparaty niezbyt drogie(jezeli takie sa)i o ich ceny:). Odpowiedz Link Zgłoś