Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy dla 20-latki

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:47
Czy powinnam już zacząć takiego kremu używać? Jeśli tak,to polećcie mi coś,
prosze (najlepiej ze sredniej półki cenowej). Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • basia_kwiat Re: Krem pod oczy dla 20-latki 04.09.02, 19:57
      polecam tekst znajdziesz tam kilka propozycji

www.wizaz.pl/basia_kremy_pod_poczy_1.php

oprocz tego dobre sa tez kremy z Dax Cosmetics z serii dla wrazliwej cery oraz
      mineraly
    • Gość: Magda Re: Krem pod oczy dla 20-latki IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 09:32
      Ja już swój krem znalazłam. Nie radzę Ci używać kremu jakiegokolwiek jeżeli nie
      masz żadnych problemów ze skórą pod oczami. Bo łatwo przyzwyczaisz skórę do
      kremu (nie wiem czemu, ale mimo obalenia tej tezy, bardzo dużo kobiet tak ma).
      Ja mam strasznie suchą skórę pod oczami. Więc zaczęłam stosować krem Dermiki
      (49zł). Uważam że b. dobrze nawilża, i zniknęły mi zmarszczki, które robiły mi
      się jak się uśmiechałam (bo miałam strasznie wysuszoną skórę, pewnie od
      samoopalacza). Ten krem jest super.
      PZDR
      • isia67 Re: Krem pod oczy dla 20-latki 05.09.02, 18:28
        Magda, który krem Dermiki? Dermika ma kilka kremów pod oczy i nie wszystkie
        nadają się dla 20-latki. Czy to może z serii Spa? Jest (był?) jeszcze krem z
        serii Algamarina, ale chyba serię wycofują. Podobno dobrze nawilża i likwiduje
        opuchliznę serum z nowej serii aptecznej Dermicea, tylko nie wiem czy nie
        za "poważny" dla 20-stki.
        A tak na marginesie Dermika jest bardzo dobra, nie tylko kremy pod oczy.
        Podobno komponenty sprowadzają z Francji i z Japonii. No i mają próbki- to
        znaczy firma, bo bywa, że panie w sklepach mówią, że nie. No, ale to temat
        poruszany setki razy na tym forum.
        • basia_kwiat Re: Krem pod oczy dla 20-latki 05.09.02, 18:34
          Ja takze bardzo sobie cenie Dermike, wielka szkoda, ze ostatnio tyle dobrych
          serii zostalo wycofanych, teraz takze Algamarina:( Kilka moich ulubionych
          produktow przestalo byc produkowanych, ja sie akurat nei zgadzam z tym
          posunieciem firmy, ale nie mam przeciez na to zadnego wplywu:(( W zasadzie nie
          lubie firm ktore czesto zmieniaja swoj asortyment, sa takie produkty ktore
          moglabym uzywac juz stale, a tu po czasie okazuje sie ze przestaly byc
          produkowane.
          Moim zdaniem po serum z serii Dermicea moze siegnac takze 20-stka.
          Pozdrawiam:)
          • isia67 Re: Krem pod oczy dla 20-latki 05.09.02, 20:56
            Coś tam obiło mi się o uszy, że Spa ma być lepszą wersją Algamariny. Nie wiem
            czy to prawda? A za kupionych pięć produktów Dermicei dają krem pod oczy
            właśnie z serii Algamarina. Tak mi powiedziała pani w aptece. Mam już trzy
            produkty, jeszcze tylko 2 i kremik pod oczy będzie mój.
            Swoją drogą to ciekawe dlaczego rezygnują z pewnych linii? Przecież tracą w ten
            sposób jakąś część klienteli. Owszem przychodzą nowi, ale zamiast większej w
            sumie pozostaje ta sama ilość używający produkty danej firmy. No nic. Pewnie i
            tak nie dowiemy się dlaczego. Można tylko uronić łezkę ;) po starych dobrych
            seriach Dermiki. Pozdrawiam
            PS. Podobno salon SPA Dermiki jest super
            • Gość: Helena Re: Krem pod oczy dla 20-latki IP: 213.134.140.* 06.09.02, 13:04
              Ja swego czasu nabylam Hydrafresh Yeux L'Oreala. Badzo przyjemny, leciutki,
              ladnie sie wchlania. To kremik podstawowy z tylko mineralami i witaminami.
              Teraz go wykanczam, bo juz mam cos nowego, ale to spokojnie moge polecic, polka
              srednia, jakosc fajna i dla 20. bedzie jak zloto.
              H.
    • dziewczyna1 Re: do basi_kwiat:) 06.09.02, 11:26
      Kwiatuszku:)a moze Ty mi pomozesz?czy jest jakis krem(lub cos innego)na skore z
      takimi oto problemami-na lini brwi robia sie czerwone plamki dosc miekkie a
      nieraz przesuszone to samo obok noska.bylam juz u dermatologa i przepisany mam
      krem leczniczy-Elocom ale moze Ty mi cos poradzisz?i to samo mam niestety na
      glowie ale tu nic mi nie mize jak na razie pomoc:(.jezeli bedzisz potrafila
      zaoferowac mi swoja pomic bede bardzo wdzieczna:).dziekuje i pozdrawiam!
      ps.prosze o preparaty niezbyt drogie(jezeli takie sa)i o ich ceny:).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka