margaretka20 11.09.05, 15:45 ktos zna i moze doradzic? wiem ze magnolia jest z avonu, ale moze cos jeszcze? moga byc z gornej polki choc nizsza tez mile widziana :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii 11.09.05, 16:20 1. o zapachu konwalii( ale z domieszką jakiś owoców) - Gabriela Sabatini - Muelhens 2. magnolia+orchidea- Naomi - Naomi Campbell / Miracle - Lancome Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii 11.09.05, 16:25 konwalia też jest z Avonu - pod nazwą Always ;) Odpowiedz Link Zgłoś
larysa86 Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii 11.09.05, 20:52 w Ives Rocher była woda toaletowa o zapachu konwalii kiedyś ale nie wiem czy jeszcze jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 OZON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:16 zdecydowanie najpiekniejszym perfumem o zapachu konwalii jest OZONE, biała buteleczka,taka okragla. jak bedziesz np w Sephorze to zapytaj..ja sie zakochalam w tym zapachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 konwalie wg Avonu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:17 z tym, ze to cos z avonu po prostu smierdziiiii...moja mam dostala w prezencie i jak powachalam to myslalam ze zejde.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii IP: *.kutno.mediaclub.pl 11.09.05, 21:31 diorissimo, diora, czysta konwalia, piękne Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii 11.09.05, 21:52 Jeśli chodzi o Y.Rocher to Evidence, czy jakoś tak, a oprócz tego Blue Ralpha Laurena, ale nie wiem czy w Polsce można to kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:25 Oczywiscie Diorissimo jak wyzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:43 OCZYWIŚCIE DIORISSIMO !!! SAMA KONWALIA, UKOCHANE MOJE OD LAT Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii 12.09.05, 00:09 miałam kiedyś konwaliową wodę toaletową eau de givenchy, w granatowym flakonie, ale nie mam pojęcia, czy jest dostępna na polskim rynku Odpowiedz Link Zgłoś
arnika04 Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii 12.09.05, 00:57 Kiedyś Yves Rocher miała perfumy "Magnolia", pamietam były cuudowne, ale może dlatego że miałam wtedy 13lat i absolutnie pierwszy kontakt z pachnidłem:) W końcu spomnienia są zawsze piekniejsze niż rzeczywistość:) Niestety teraz woda juz niedostepna:( Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka20 Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii 12.09.05, 09:24 wielkie dzieki za dotychczasowe rady :) na pewno niebawem sprawdze i znajde cos dla siebie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day jeszcze coś. 12.09.05, 10:24 jest taka seri wód Currara, w warszawie kiedys widzialam w galerii centrum i niedawno w geancie w forcie wola, wody toaletowe, po 32 zł., same czyste zapachy, wiem ze magnolia wlasnie, moze i konwalia. butelka jest w pudełku z przezroczystego plaatiku. chociaz uwazaj i lepiej sprawdz wczesniej jak pachną bo stwierdzilam ze ichnia freezja to kolo frezji stała :/ -- Mam czyściutkie sumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia Lily of the Valley IP: 62.111.173.* 12.09.05, 10:52 firmy Woods of Windsor. Linia o zapachu konwalii Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: Lily of the Valley 13.09.05, 16:48 magnolia- "Curious" Britney Spears Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: perfumy o zapachu konwalii lub magnolii 13.09.05, 16:55 Czysta konwalia - Lilia Bella z linii Aqua Allegoria Guerlaina i juz wyżej wspomniane Diorissimo. Odpowiedz Link Zgłoś