Dodaj do ulubionych

SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA

06.09.02, 12:22
Chciałam się was zapytać co sądzicie na temat serii ogórkowej firmy Ziaja,
tzn. krem do twarzy ogórkowy, tonik ogórkowy, mleczko kosmetyczne i peeling
ogórkowy, ponieważ teraz jest promocja tej serii w supermarkecie?
PS. Chce zaznaczyć, że jestem nastolatką i mam cerę tłustą, na której czasami
wyskakują jakieś pryszcze.
Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • cherry18 Re: SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA 06.09.02, 12:30
      Niech ktoś wyrazi swoją opinie na temat tych kosmetyków, ponieważ nie sądzę, że
      nikt ich nie używał.
      Pozdrowionka
      • Gość: Oriana Re: SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA IP: *.datastar.pl 06.09.02, 12:42
        są to poprawne kosmetki, używa ich mój młodszy brat (ma cerę tłustą) i jest
        zadowolony
        myślę że możesz je kupić
        pozdrawiam
        oriana
        • Gość: Anja Re: SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.02, 12:45
          Ziaję ogólnie bardzo polecam, choć kilka rzeczy mnie podrażniło, ale z
          ogórkowej nie. Wypróbuj!
          • Gość: Marta Re: SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA IP: *.pl 06.09.02, 13:14
            Uzywałam toniku z tej serii, jest dobry,nie lepi się na skórze,ładnie nawilża
            chociaż ten ogórkowy zapach trochę drażni.Ale generalnie polecam,zwłaszcza ,że
            jest tani.
    • Gość: Kaśka Re: SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 06.09.02, 13:22
      Bardzo polecam tonik, jest naprawdę ok no i zapach mi się podoba :) O mleczkach
      Ziaji słyszałam, że są trochę zbyt tłuste, ale sama nie używałam więc nie wiem.
      Peelingu ogórkowego również nie używałam, za to mam peeling z serii TinTin i
      jest w porządku. Jeśli masz rzeczywiście tłustą cerę i bardzo się świeci to
      polecam Ci krem nawilżająco-matujący Garnier Czysta Skóra - świetnie matuje (za
      to nie nawilża chyba wcale :P).
      • Gość: Monczus Re: SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA- odradzam IP: *.piscataway-08rh16rt.nj.dial-access.att.net 06.09.02, 15:26
        Hej, jesli jeszcze nie kupilas - to sie wstrzymaj - ze wzgeldu chociazby na
        krem. Krem ogorkowy kupilam rok temu (mozliwe, ze od tego czasu cos ulepszyli)
        i byl to po prostu krem niemilosiernie tlusty. Nie mam pojecia, jak on mial
        dzialac na tlusta cere. Krem podrzucilam tacie, ktory tez sie nie mogl
        nadziwic, jaki ten krem jest ciezki i tlusty i ze sie w ogole nie wchlania...A
        co dopiero na tlustej buzi?
        • cherry18 Re: SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA- odradzam 06.09.02, 17:11
          Chciałam się was zapytać jak często w tygodniu powinnam używać peeling ogórkowy
          Ziaji?
          • Gość: Kaśka Re: SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA- odradzam IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 06.09.02, 21:11
            To zależy od Twojej cery, raczej nie częściej niż 1-2 razy w tygodniu. Zresztą
            myślę, że sama będziesz wiedziała, kiedy Twoja skóra potrzebuje peelingu.
        • Gość: Kaśka Re: SERIA OGÓRKOWA - ZIAJA- odradzam IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 06.09.02, 21:09
          Nie odradzaj jej całej serii tylko ze względu na krem :) Tonik jest naprawdę
          dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka