Gość: czuczilek IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 17.09.05, 12:42 Czy ktos miał lub słyszał cokolwiek o podkładzie Revlon Colorstay Natural ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annika_vik Re: Podkład Revlon... 17.09.05, 13:05 Używam od półtora roku i szczerze polecam. Jest bardzo trwały i upiększa twarz, dzięki rozświetlającym drobinkom. Trochę się ściera w ciągu dnia, wiec nie jest super kryjący. Zmian / blizn na twarzy nie ukryje, ale świetnie wyrównuje koloryt. Poproś o próbkę w Galerii Centrum (przyjdz z własnym małym pojemniczkiem). Kosztuje 69 zł w sklepie i 49 na allegro (tam ostatnio kupiłam). W sklepach nie ma najjaśnieszego koloru, na allegro jest. Sprawdź jeszcze opinie na www.wizaz.pl Pozdrawiam! av Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa Re: Podkład Revlon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 01:00 bardzo porzadny, dosc dobrze kryje, najwieksza zaleta jest to, ze dlugo trzyma sie na twarzy. ladnie sie rozprowadza, mi sie nie sciera z twarzy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
barbi20 Re: Podkład Revlon... 18.09.05, 09:17 Mam ten podklad i jestem z niego bardzo zadowolona.....dobrze kryje niedoskonalosci, dlugo sie trzyma na twarzy, nie tworzy efektu maski na twarzy gdyz ladnie stapia sie z cera....tylko trzeba bardzo szybko go rozprowadzic zeby nie tworzyl plam .....ale szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś