Dodaj do ulubionych

nowe kolekcje

IP: *.radio.com.pl 09.09.02, 12:37
Czy ktoś mnie oświeci, gdzie warto pójść zakupić coś ładnego na wczesną
jesień? Jakie nowe ciuchy w Zarze, Jackpocie, Promodzie, Camaieu itp?
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: nowe kolekcje IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 09.09.02, 13:08
      we wszystkich tych sklepach są już nowe kolekcje, ew. nowe + smętne resztki
      przecen:) zalezy co lubisz, ale najlepiej przeleciec sie po galerii mokotów,
      tam są wszystkie te sklepy (poza zarą na razie). ja już w zasadzie w kazdym coś
      kupiłam - w promodzie super zamszową spódniczke, w zarze dwie koszule i puchową
      kurtkę przecudną, w cottonfieldzie czerwoną princeskę, w camaieu cygańską
      bluzkę:)
      • Gość: agul Re: nowe kolekcje IP: *.pl 09.09.02, 13:16
        Bardzo fajna jest kolekcja w zarze. W jackpocie byłam ze dwa tygodnie temu to
        jeszcze nic mi się nie podobało, ale czerwona princeska brzmi fajnie:-)
        Ja oczywiście wykupiłam już pół benettona, ale to moje zboczenie i nic na to
        nie poradzę:>
        Dość fajne rzeczy są też w promodzie.
        W pozostałych sklepach na razie dno:((
        • Gość: renia Re: nowe kolekcje IP: *.radio.com.pl 09.09.02, 13:25
          Hm, zacheciłaś mnie tym Benettonem. Co mają? A Sisley?
          • Gość: Acha Re: nowe kolekcje IP: *.helion.pl 09.09.02, 13:39
            Mają fajne dzinsowe spódnice,poza tym jak zawsze świetne sportowe koszule-
            zakupiłam taką szarą w delikatne prążki (z bawełny z dodatkiem lycry-jest taka
            fajna-gumowa).A jak ktoś ma małą córeczkę,to były przecudne plaszczyki-futerka
            w pastelowych kolorach,cudo!!!Ale jako matka dwóch synów musiałam sobie
            darować.O Benettonie mówię..
          • Gość: agul Re: nowe kolekcje IP: *.pl 09.09.02, 13:55
            Gość portalu: renia napisał(a):

> Hm, zacheciłaś mnie tym Benettonem. Co mają? A Sisley?
            W sisleyu jeszcze nie byłam.
            W benettonie kupiłam sobie już spódniczkę, lekko cygańską czarną w drobniutkie
            kwiatuszki, sliczna:)
            Dwa sweterki rozpinane - beżowy i czerwony.
            Bluzeczki - czerwoną z 'gołym brzuchem' i dużym dekoltem z jakimiś napisami i
            drugą, czarną, z rozszerzanymi rękawami, z jakimiś fragmentami firanek itp.
            Fajna:)
            No i spódniczkę beżową, prostą, klasyczną.
            Fajne są też kurteczki dżinsowe, spódniczki i tysiące;-) sweterków - głównie
            beże, brązy, ecru, czerwień, ciemny róż i czarne.
        • silie Re: nowe kolekcje 09.09.02, 13:38
          Hmmm, od zawsze nie wiem co to jest "princeska".Dopraszam się o oświecenie mnie.
          pzdr, s.-zielona;)
          • anexxa Re: nowe kolekcje 09.09.02, 13:43
            sukienka z szelkami:) mam taka jedna, dkny kupione za
            chyba 10 dolkow;))) smiesznie sie w tym chodzi, bo mi
            moje kopytka optycznie wyciaga:)

xx.
          • Gość: gAndzia Re: nowe kolekcje IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 09.09.02, 14:09
            to taka sukienka bez rekawów do noszenia z marynarką. oczywiscie raczej nie na
            gołe ciało, tylko z bluzką koszulową. to rzecz jasna wersja oficjalna. ja noszę
            po prostu z jakąś bluzeczką czy cienkim swetrem pod spód, jest to bardzo fajne,
            bo eleganckie ale bez przesady, wygodne, zgrabnie sie wygląda. mam już jedna
            czarną od jakiegoś polskiego projektanta, bodajże z atelier zień czy cuś, i
            jedna szarą z promodu nieco znoszoną:) ta cottonfieldowa jest z wełny, zimowa,
            dość blisko ciała:))
          • Gość: Vera Re: nowe kolekcje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 17:07
            Ja princeski strasznie ale to strasznie lubię, to sukienka bez rękawów ( taki
            bezrękawnik, lub na szelkach). Fajną mają w Solarze ale ciut drogą - ja lubie
            takie wełniane.
            pozdr
            Vera
    • Gość: LadyBlue Re: nowe kolekcje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.02, 20:04
      dziewczyny kochane oświećcie mnie co jest modne w tym sezonie :) bo ja taka nie
      trendy jestem ;)
      jak czytam o tych cygańskich ciuszkach to czuję ze czas przekopać szafę i
      odnaleźć niektóre genialne rzeczy...
      • mwm Re: nowe kolekcje 09.09.02, 20:22
        Dzis przelecialam sklepy. Modne sa tweedy, sztruks, zamsze, a wszystko w
        brazach, bezach, czerniach. To podobno wyciszona elegancja okresu recesji...
        Brrr...
    • Gość: Ada Re: galeria centrum i okolice IP: *.chello.pl 09.09.02, 20:25
      Byłam dziś w gc, po raz pierwszy od dośc dawna i utwierdziłam się w
      przekonaniu, że słusznie. Nie widze tam zmian na lepsze. Niby jest rochę
      fajnych ciuchów, ale raczej kolekcje na stoiskach firm, które u nich wynajmują
      powierzchnie (esprit czy jeansy). Ale te wszystkie kolekcje "galeriowe" -
      autograf, fredo czy inne tam hofflandy - do bani. Żeby znalezc jakas perelke
      trzeba się naszukać. A może to ja nie umiem szukac?
      Druga sprawa to Chmielna - aż żal nią przechodzić (szczególnie w nocy):
      likwidacja, likwidacja, likwidacja.. i nowopowstające bary sałatkowe, kebeby
      itp. Brr, co to się porobiło :((( Nie ma wyjścia - trzeba do centrow
      handlowych.
      Mi osobiscie podobaja sie nowe kolekcje Zary, Esprit i parę rzeczy w vero
      modzie. I sporadycznie w Reserved.
      W nowych kolekacjach sporo zamszy i takie mięciutkie, milutkie tkaniny i
      kolory. Oj sporo będzie wydatków tej jesieni.
      A.
      • rauser jesienne wydatki 09.09.02, 21:21
        A ja mam ułatwioną sytuację, bo nie cierpię sztruksu i zamszu w dotyku :)))
        Serio. Przymierzałam dziś za to miły płaszczyk w Veromodzie, ale po pierwsze
        był za duży i wyglądałam jak dziecko wojny, a po drugie może jeszcze gdzieś
        znajdę coś taniej niż za te 220pln
        • Gość: Ada Re: jesienne wydatki IP: *.chello.pl 09.09.02, 21:26
          To nie wiem, czy masz ułatwiona, bo teraz wszędzie króluje zamsz i sztruks.
          A nie było mniejszych rozmiarów?
          220 to dużo za płaszczyk?

:)
    • troy2 Re: nowe kolekcje 24.09.02, 23:31
      bgnmgfm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka