Gość: renia IP: *.radio.com.pl 09.09.02, 12:37 Czy ktoś mnie oświeci, gdzie warto pójść zakupić coś ładnego na wczesną jesień? Jakie nowe ciuchy w Zarze, Jackpocie, Promodzie, Camaieu itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: nowe kolekcje IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 09.09.02, 13:08 we wszystkich tych sklepach są już nowe kolekcje, ew. nowe + smętne resztki przecen:) zalezy co lubisz, ale najlepiej przeleciec sie po galerii mokotów, tam są wszystkie te sklepy (poza zarą na razie). ja już w zasadzie w kazdym coś kupiłam - w promodzie super zamszową spódniczke, w zarze dwie koszule i puchową kurtkę przecudną, w cottonfieldzie czerwoną princeskę, w camaieu cygańską bluzkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: nowe kolekcje IP: *.pl 09.09.02, 13:16 Bardzo fajna jest kolekcja w zarze. W jackpocie byłam ze dwa tygodnie temu to jeszcze nic mi się nie podobało, ale czerwona princeska brzmi fajnie:-) Ja oczywiście wykupiłam już pół benettona, ale to moje zboczenie i nic na to nie poradzę:> Dość fajne rzeczy są też w promodzie. W pozostałych sklepach na razie dno:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: nowe kolekcje IP: *.radio.com.pl 09.09.02, 13:25 Hm, zacheciłaś mnie tym Benettonem. Co mają? A Sisley? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha Re: nowe kolekcje IP: *.helion.pl 09.09.02, 13:39 Mają fajne dzinsowe spódnice,poza tym jak zawsze świetne sportowe koszule- zakupiłam taką szarą w delikatne prążki (z bawełny z dodatkiem lycry-jest taka fajna-gumowa).A jak ktoś ma małą córeczkę,to były przecudne plaszczyki-futerka w pastelowych kolorach,cudo!!!Ale jako matka dwóch synów musiałam sobie darować.O Benettonie mówię.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: nowe kolekcje IP: *.pl 09.09.02, 13:55 Gość portalu: renia napisał(a): > Hm, zacheciłaś mnie tym Benettonem. Co mają? A Sisley? W sisleyu jeszcze nie byłam. W benettonie kupiłam sobie już spódniczkę, lekko cygańską czarną w drobniutkie kwiatuszki, sliczna:) Dwa sweterki rozpinane - beżowy i czerwony. Bluzeczki - czerwoną z 'gołym brzuchem' i dużym dekoltem z jakimiś napisami i drugą, czarną, z rozszerzanymi rękawami, z jakimiś fragmentami firanek itp. Fajna:) No i spódniczkę beżową, prostą, klasyczną. Fajne są też kurteczki dżinsowe, spódniczki i tysiące;-) sweterków - głównie beże, brązy, ecru, czerwień, ciemny róż i czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: nowe kolekcje 09.09.02, 13:38 Hmmm, od zawsze nie wiem co to jest "princeska".Dopraszam się o oświecenie mnie. pzdr, s.-zielona;) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: nowe kolekcje 09.09.02, 13:43 sukienka z szelkami:) mam taka jedna, dkny kupione za chyba 10 dolkow;))) smiesznie sie w tym chodzi, bo mi moje kopytka optycznie wyciaga:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: nowe kolekcje IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 09.09.02, 14:09 to taka sukienka bez rekawów do noszenia z marynarką. oczywiscie raczej nie na gołe ciało, tylko z bluzką koszulową. to rzecz jasna wersja oficjalna. ja noszę po prostu z jakąś bluzeczką czy cienkim swetrem pod spód, jest to bardzo fajne, bo eleganckie ale bez przesady, wygodne, zgrabnie sie wygląda. mam już jedna czarną od jakiegoś polskiego projektanta, bodajże z atelier zień czy cuś, i jedna szarą z promodu nieco znoszoną:) ta cottonfieldowa jest z wełny, zimowa, dość blisko ciała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: nowe kolekcje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 17:07 Ja princeski strasznie ale to strasznie lubię, to sukienka bez rękawów ( taki bezrękawnik, lub na szelkach). Fajną mają w Solarze ale ciut drogą - ja lubie takie wełniane. pozdr Vera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: nowe kolekcje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.02, 20:04 dziewczyny kochane oświećcie mnie co jest modne w tym sezonie :) bo ja taka nie trendy jestem ;) jak czytam o tych cygańskich ciuszkach to czuję ze czas przekopać szafę i odnaleźć niektóre genialne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mwm Re: nowe kolekcje 09.09.02, 20:22 Dzis przelecialam sklepy. Modne sa tweedy, sztruks, zamsze, a wszystko w brazach, bezach, czerniach. To podobno wyciszona elegancja okresu recesji... Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: galeria centrum i okolice IP: *.chello.pl 09.09.02, 20:25 Byłam dziś w gc, po raz pierwszy od dośc dawna i utwierdziłam się w przekonaniu, że słusznie. Nie widze tam zmian na lepsze. Niby jest rochę fajnych ciuchów, ale raczej kolekcje na stoiskach firm, które u nich wynajmują powierzchnie (esprit czy jeansy). Ale te wszystkie kolekcje "galeriowe" - autograf, fredo czy inne tam hofflandy - do bani. Żeby znalezc jakas perelke trzeba się naszukać. A może to ja nie umiem szukac? Druga sprawa to Chmielna - aż żal nią przechodzić (szczególnie w nocy): likwidacja, likwidacja, likwidacja.. i nowopowstające bary sałatkowe, kebeby itp. Brr, co to się porobiło :((( Nie ma wyjścia - trzeba do centrow handlowych. Mi osobiscie podobaja sie nowe kolekcje Zary, Esprit i parę rzeczy w vero modzie. I sporadycznie w Reserved. W nowych kolekacjach sporo zamszy i takie mięciutkie, milutkie tkaniny i kolory. Oj sporo będzie wydatków tej jesieni. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rauser jesienne wydatki 09.09.02, 21:21 A ja mam ułatwioną sytuację, bo nie cierpię sztruksu i zamszu w dotyku :))) Serio. Przymierzałam dziś za to miły płaszczyk w Veromodzie, ale po pierwsze był za duży i wyglądałam jak dziecko wojny, a po drugie może jeszcze gdzieś znajdę coś taniej niż za te 220pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: jesienne wydatki IP: *.chello.pl 09.09.02, 21:26 To nie wiem, czy masz ułatwiona, bo teraz wszędzie króluje zamsz i sztruks. A nie było mniejszych rozmiarów? 220 to dużo za płaszczyk? :) Odpowiedz Link Zgłoś