Gość: megi IP: *.f.dial.de.ignite.net 22.09.05, 09:53 duzo przyeczytalam pozytywnach opinii na temat tego salonu, wiec mysle ze sie tam wybiore w przyszlym tyg, bedäc w k-cach. polecacie tam kogos konkretnego? Pozdrawiam ze slonecznego frankfurtu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Violet Re: Salon Berendowicz-Kublin, Katowice IP: *.crowley.pl 22.09.05, 11:27 Ja też słyszałam, że to dobry salon. Moja znajoma była- zapisała się do samego właściciela ;) Ma teraz fajną, odważną fryzurę. Niestety nie pamiętam ile płaciła, ale jestem skłonna też się wybrać. Napisz po swojej wizycie, jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
solbi Re: Salon Berendowicz-Kublin, Katowice 22.09.05, 14:15 moja kolezanka byla u dziewczyny o wdziecznym nazwisku Kochana:) imie> chyba Kasia... jeszcze to sprwdze! byla bardzo zadowolona:) strzyzenie kosztuje 60 zl Odpowiedz Link Zgłoś
ritta27 Re: Salon Berendowicz-Kublin, Katowice 23.09.05, 12:38 Dzieki za namiary i ceny..ja chce tam zrobic wszystko, strzyzenie, kolor.. Jak sie nazywa wlasciciel ktory tam pracuje? B czy K ? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś