Gość: Paris ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.05, 15:08 operacjeplastyczne.blog.onet.pl/2,ID36324725,DA2005-08-28,index.html bylam w szoku po zobaczeniu naturalnej Hiltonowny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kleopatraa Re: Uroda Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:23 byla ladniejsza przed operacjami. Zreszta to nie tajemnica ze 90% kobiet- gwiazd jest po operacjach, mniej lub bardziej zmieniajacych image. Najkorzystniej wg mnie dzieki op wyglada Angelina Jolie, moja ulubienica, Monica Bellucci, Gisele Bundchen (miala wielki nos) i Catherina Zeta Jones. Jesli interesuja cie takie rzeczy zajrzyj na www.goodplasticsurgery.com . Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: Uroda Paris Hilton 22.09.05, 15:28 Najbardziej widzę innego rozdzaju zmiany tj.makijaż (np.oczy), opalenizna, wyszczuplała, nos, usta - zdecydownie bez zmian. Więc gdzie te operacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleopatraa Re: Uroda Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:39 ,,siedze" troche w temacie wiec rzuce zdjecia : www.awfulplasticsurgery.com/paris_hilton_rhino.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Uroda Paris Hilton IP: *.chello.pl 22.09.05, 16:40 Naprawdę nie widzisz że zmiany są wyraźne.To nie kwestia makijażu czy opalenizny,bez przesady.A rysy twarzy przez kilka lat nie mogą się aż tak zmienić.Dla nas to wydaje się może absurdalne,ale w Usa już młode dziewuchy się poprawiają w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela heidi klum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:41 ciekawe ile operacji potrzeba by miec taki cinki nos www.goodplasticsurgery.com/archives/005459.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleopatraa Re: heidi klum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:58 sadze, ze heidi ma wlasny :-) takie przeciez tez zdarzaja sie w naturze. Dam kilka fotek, gdzie po operacji gwiazdy naprawde wygladaja super: H. Berry www.goodplasticsurgery.com/archives/005386.html M.Bellucci www.goodplasticsurgery.com/archives/004937.html G.Bundchen www.goodplasticsurgery.com/archives/004911.html Zeta Jones www.awfulplasticsurgery.com/archives/001047.html moim zdaniem - zmiany na duzy plus :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Uroda Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:54 A ja nadal na tych wszystkich zdjeciach nie widze co niby ona sobie zmieniła - może ktoś mnie oswieci?? Dla mnie jedyną widoczną zmianą jest duża utrata wagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: Uroda Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:56 Ja nie bylabym taka pewna czy Paris rzeczywiscie miala tyle operacji... Na tych zdjeciach z lewej strony ma jakies 16-17 lat, teraz ma chyba 23 czy 24, jest zmalowana i utleniona jak nieboskie stworzenie. Moze po prostu wydoroslala. Ja majac teraz 20 lat wygldam zupelnie inaczej niz jakies 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Uroda Paris Hilton 22.09.05, 16:03 Ożesz! Ale Zeta Jones ochydna była!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Uroda Paris Hilton IP: *.udn.pl 22.09.05, 16:26 a coz innego miala robic Paris, jak nie fundowac sobie kolejne operacje plestyczne? Jesli jest sie analfabetka, to co miala lepsezgo do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Uroda Paris Hilton IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.09.05, 17:21 dokladnie-zeta wygladala tragicznie,taka ciotka klotka ,zero seksu ,fuj! a gisele jest dalej brzydka Odpowiedz Link Zgłoś