uxmal 11.09.02, 12:57 Spodobał mi sie, ale nie mogę się do końca przekonać... Co sądzicie o Alchimie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul1 Re: Rochas - Alchimie 11.09.02, 13:02 Kurczę, co jest, dzień opisywania moich ulubionych zapachów??:-)) NAjpierw boudoir teraz alchimie!;-) Ja uwielbiam i na Twoim miejscu bym się nie wahała ani chwili, ale wiadomo, że każdy zapach na każdym inaczej pachnie, więc może idź z narzeczonym czy koleżanką, spsikaj się i niech oni ocenią?:) Odpowiedz Link Zgłoś
uxmal Re: Rochas - Alchimie 11.09.02, 13:07 Dziękuję za radę, powąchałam Alchemie i zapach zawrócił mi w głowie, jest wspaniały - nie ma nad czym się zastanawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
lylith Re: Rochas - Alchimie 11.09.02, 13:12 jest CUDOWNY! jedyny i najpiekniejszy:) troche za cieplo jeszcze na niego, ale juz sie nie moge doczekac:) to chyba jedyne perfumy, ktore pokochalam od pierwszego wejrzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
uxmal Re: Rochas - Alchimie 11.09.02, 13:16 Widzę, że nie tylko ja jestem "opętana"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Rochas - Alchimie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 18:54 Ja również jestem oczarowana tym zapachem, na jesień i zimę jak znalazł, taki optymistyczny na jesienne dni. pozdrawiam Vera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Re: Rochas - Alchimie IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 19:02 O matko! To w nich sie wlasnie zakochalam i kupuje na allegro! Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitka7 Re: Rochas - Alchimie 17.09.02, 19:58 Ja tez poluje na Alchemie na allegro. Na razie bezskutecznie... Uwielbiam ten zapach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Re: Rochas - Alchimie IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 21:05 Ja polowalam 4 mies., az sie doczekalam. Co prawda tester, ale to nawet lepiej. Zapytaj BUSU, moze bedzie jeszcze mial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Rochas - Alchimie IP: *.netland.gda.pl 18.09.02, 01:18 dla mnie i na mnie jest tandetny - o, właśnie tego słowa mi brakowało, by go opisać, jak pachnidło starej ciotki, słodki i duszny - i nic więcej. kompletny brak głębi, nuży mnie po minucie, po dłuższym czasie wręcz przygnębia. Odpowiedz Link Zgłoś