Gość: marta IP: *.246.jawnet.pl 23.09.05, 15:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: co sadzicie o kosmetykach firmy rimmel? 23.09.05, 15:07 jak dla mnie trója z minusem. Miałam kieydś tusz do rzęs - osypywąl się, koleżankę uczulił; pomadka oraz cienie mnie uczuliły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: co sadzicie o kosmetykach firmy rimmel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:11 Ja mam błyszczyk w tubce z drobinkami. Dla mnie jest super, bo nie klei się, łatwo go rozprowadzić. Dla tych, które zniechęciły się jakością Inglota (chodzi o błyszczyki), to polecam Rimmel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rai ja lubie ich szminki IP: *.tele2.pl 23.09.05, 15:14 lasting finish, infinite color i te przejrzyste takze w wersji z brokatem. tylko full volume sa straszne i szczypią :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: co sadzicie o kosmetykach firmy rimmel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:22 Mam podkład Hydrasence-jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa11 Re: co sadzicie o kosmetykach firmy rimmel? 23.09.05, 15:46 lubię kosmetyki rimmel, używałam wprawdzie podkładu i tuszy, ale na pewno będę do nich często wracać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co sadzicie o kosmetykach firmy rimmel? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.05, 16:22 uwielbiam blyszczyk vinyl lip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: co sadzicie o kosmetykach firmy rimmel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:48 kiedys mialam blyszczyk, byl taki sobie, teraz mam 2 lakiery fun coś tam:p i jestem z nich zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
vertige Re: co sadzicie o kosmetykach firmy rimmel? 23.09.05, 18:12 Beznadziejne podkłady, tusze do rzęs i błyszczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: co sadzicie o kosmetykach firmy rimmel? 23.09.05, 18:15 srednio nienajlepsze....:) niezle sa tylko lakiery do paznokci, wyjatkowo dlugo nadaja sie do uzycia nie gestniejac (albo mialam szczescie) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: co sadzicie o kosmetykach firmy rimmel? 23.09.05, 18:25 powiem tak: podklady, pudry, tusze do rzes, w zasadzie wszystko - do d*** ale kocham ta firme za rewelacyjne cienie do powiek - JEDYNE, ktore nie zbieraja sie w zalamaniach powieki i sa baaardzo trwale. w dodatku maja przyjemna, miekka konsystencja, latwo sie rozprowadzaja, nie wysuszaja skory na powiekach, moze troche za maly wybor kolorow ale ja i tak preferuje klasyke w makijazu. dodam, ze mialam juz przerozne cienie chanel, diora i niestety lyyypa :) Odpowiedz Link Zgłoś