Dodaj do ulubionych

L`Oreal Hot`Liss

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:29
Właśnie wracam z drogerii z Hot Liss`em (krem wygładzający na gorąco do
włosłów) i odżywką Gliss kur w sprayu z jedwabiem. Moje włosy są w strasznym
stanie od prostowania (wypadają >!<, są szorstkie i łamliwe) :( Może
pomoże... o efektach napiszę ;) Swoją drogą dostałam masę próbek i ulotkę
nowego tuszu L`Oreala Volumne Shocking, wygląda całkiem nieźle, myślę, że
warto spróbować (sugerowana cena ok.55 zł). Jakby na prawdę dawał taki efekt
jaki jest opisany przestałabym przepłacać za DiorShow :)
Obserwuj wątek
    • Gość: marika Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:47
      ile kosztuje ten HOT LISS?
      • Gość: Shakirzycusia Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:23
        Płaciłam za niego 17,99 zł. Niestety żadnej promocji nie było, ale jeśli okaże
        się skuteczny to postaram się poszukać gdzieś taniej ( o ile w ogóle może być
        taniej ;)
        • Gość: mini Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 00:09
          a możesz napisać do czego on słuzy?
          • Gość: jo Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.chello.pl 28.09.05, 00:53
            A mozesz sobie przeczytac pierwszy post?
            • Gość: Shakirzycusia Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 07:58
              Hot Liss ma za zadanie chronić włosy przy prostowaniu, ułatwiać to i przedłużyć
              efekt ;) Jestem zachwycona, dziś rano spróbowałam i tak wygładził moją szopę,że
              prostowanicą wyprostowałam tylko grzywkę, resztę po prostu przeczesałam palcami-
              może nie są idelanie proste, ale są gładkie i mięciutkie.
              • Gość: kiddo Re: L`Oreal Hot`Liss IP: 217.153.94.* 28.09.05, 11:51
                setio kosztował tylko tyle? Ale to jest przecież chyba produkt profesjonalny,
                dostępny tylko u fryzjera lub w sklepie z takimi rzeczami i kosztuje jakikes
                45-50 zł...? Ten kosmetyk jest w takim czarnym opakowaniu? pzdr
                • Gość: kiddo Re: L`Oreal Hot`Liss IP: 217.153.94.* 28.09.05, 12:03
                  a nie, to o czym myśle to jest "hot style iron finish", mleczko do stosowania z
                  prostownicą (na suche włosy) i tak jak pisałam, kosztuje ok. 50 zł ;/ pzdr
                  • Gość: Shakirzycusia Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:03
                    Ten mój jest w różowej buteleczce, a płaciłam za niego tyle w drogerii sieci
                    Natura.
                    • Gość: Aga Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 28.09.05, 19:02
                      Widzialam go w Naturze w promocji za 13 zł :)
                      • Gość: mazia79 Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.net133.okay.pl 29.09.05, 09:52
                        A czy jest już z u nas ta wersja dla włosow kręconych??
                        • Gość: Shakirzycusia Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:06
                          Nie wiem.
                          • zebra83 Re: L`Oreal Hot`Liss 29.09.05, 16:06
                            mam pytanie o spray gliss kur- w jakim jest opakowaniu?
                            • Gość: Shakirzycusia Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:48
                              W takej przezroczystej butelce-tubie.
                              • Gość: basia Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 03.12.05, 15:23
                                gdzie mozna dostac ten hot liss? bo ja go nigdzie znalezc nie moge..
                                • Gość: Shakirzycusia Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:50
                                  Nie wiem skąd jesteś, ale w 3mieście bez poroblemu można go dostać w drogeriach
                                  sieci Rossman, Natura itd. Czasem też w zwyczajnych sklepich z kosmetykami.
                                  • Gość: aurelia Re: L`Oreal Hot`Liss IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.12.05, 18:02
                                    ja kupiłam w INTERMARCHE za 15,99
    • Gość: ania Re: L`Oreal Hot`Liss IP: 83.168.125.* 03.12.05, 21:00
      mam go od 2 miesięcy.dzięki niemu nie musze prostowac codziennie wlosów. tak jak
      napisalas moze nie sa idealnie proste ale nie ma szopy (acha uzywam rownoczesnie
      jedwabiu).kiedys juz przewijal sie watek na ten temat i dziewczyny uzywające
      profesjonalnego l'oreala (tego w czarnej)twierdzily ze ten rozowy niczym nie
      ustepuje tylko cena 3xnizsza.
      ostatnio widzialam w makro 2 butelki za 19,90!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka