Dodaj do ulubionych

Biotherm- co polecacie?

IP: *.chomiczowka.net.pl 15.09.02, 19:09
Kupiłam niedawno polecany na forum Hydra- Detox
jest po prostu rewelacyjny!
Aż niemożliwe, że w tak krótkim czasie
tak poprawiła mi się cera.
Firma gwarantuje poprawę w ciągu 5 dni
( najlepiej zacząć "kurację" w weekend,
bo przez pierwsze dni wychodzą wszelkie zaskórniki,
pojawiają się krostki- efekt oczyszczania).

Na które kosmetyki Biothermu
warto jeszcze zwrócić uwagę?

Obserwuj wątek
    • staua Re: Biotherm- co polecacie? 15.09.02, 19:14
      Ja bardzo lubie D-stress (cala serie), cera wygladza sie i jest jednolita,
      przestaje sie luszczyc i nie pojawiaja sie drobne krostki.
      Ciagle polecam tez Base Magic, ale Gandzia napisala, ze tego nie ma w Polsce, a
      szkoda.
      Napisz wiecej o Hydra-Detox, co mialas i czy rzeczywiscie w pierwszych dniach
      pojawily Ci sie wypryski, ktore potem zniknely?
      • Gość: nell Re: Biotherm- co polecacie? IP: *.chomiczowka.net.pl 15.09.02, 19:30
        Mam Hydra-Detox lotion
        do cery mieszanej.
        Jest napisane, że
        na lato ta konsystencja
        właściwie nadaje się do
        każdego rodzaju cery.
        Idealna jest pod makijaż.
        Na drugi dzień trochę mnie
        wysypało, ale czwartego dnia
        wszystko zaczęło wracać do normy.
        Jestem naprawdę zachwycona tym
        kosmetykiem, bo jakoś nie mogłam
        sobie nic dobrać odpowiedniego.
        Zaznaczam, że jestem strasznym
        uczuleniowcem i jak do tej pory
        jedynie nie wywołał alergii La
        Roche-Posay i właśnie Biotherm.
        Jestem po prostu zaskoczona, że
        w tak krótkim czasie są już efekty.
        Teraz zastanawiam się nad D-Stess.

• Gość: agul Re: Biotherm- co polecacie? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.09.02, 19:35
          Ja też polecam D-stress, miałam krem na dzień, maseczkę i krem pod oczy,
          wszystkie baardzo fajne - cudny zapach, fajny niebieski kolorek i ślicznie
          wygładzają cerę - krem na dzień zostawia na buzi taki cieniutki film i jak
          przejedziesz potem ręką po buzi to jest jak aksamit:-) Mi się co prawda trochę
          wałkował fluid na tym kremie, ale może u Ciebie akurat nie będzie. Fajna jest
          też emulsja Age fitness czy jakoś tak:)
          No i hydra detox - to też jedna z moich ukochanych serii, dokup sobie maseczkę,
          też jest wspaniała:-)
    • Gość: nene Re: Biotherm- co polecacie? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.09.02, 21:20
      a czy ten krem ma filtry?
      • Gość: katrina Re: Biotherm- co polecacie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 21:23
        nie ma :(
    • Gość: Trishna Re: Biotherm- co polecacie? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.09.02, 23:35
      A czym rożni się Hydra-Detox od D-stress?
      Miałam D-stress i uczulał mnie.
    • ala_s Re: Biotherm- co polecacie? 16.09.02, 12:29
      Kupiłam Hydra-detox pod oczy i na buzke i D-stress. I płaczę. Cały zeszły
      tydzień miałam podrażnione oczy. Dziś jest już lepiej. Jak do końca tygodnia
      nie przejdzie to się zezłoszczę. A mnie nigdy nic nie uczulało.
    • Gość: magamaga Re: Biotherm- co polecacie? IP: *.ost-poland.com.pl 16.09.02, 13:08
      Bardzo lubie Biotherm, ale wyglada na to, ze ich kremy pod oczy zawieraja cos,
      co podraznia nawet "niewrazliwe" dziewczyny. Ponoc od tego najnowszego kremu
      Age-Fitness tez wiele dziewczyn placze. Szkoda, bo mialam na niego ochote, ale
      w tej sytuacji chyba sobie daruje. A z B. mam ukochany peeling Biopur (trzecia
      tubka). Wyprobowuje inne peelingi przy kazdej okazji, ale ten jest
      bezkonkurencyjny. Uzywalam kiedys calej serii Biopur, ale nie bylam zadowolona,
      tylko ten peeling okazal sie super. Na lato bardzo fajna jest maseczka
      Aquasource do cery mieszanej i tlustej, ale nie jakas rewelacyjna. Teraz mam D-
      Stress Nuit do mieszanej i tlustej - bardzo go lubie, cera faktycznie troche
      lepiej wyglada i mniej sie przetluszcza (testuje go w warunkach bojowych, bo
      juz od dluzszego czasu mam duzo stresow). A moja kosmetyczka poleca Hydra-
      Detox, co jest o tyle godne uwagi, ze ona raczej nie poleca kosmetykow z
      najwyzszej polki, twierdzac, ze srednia w zupelnosci wystarczy. A o HD
      powiedziala, ze warto, wiec chyba sie skusze.
      • Gość: Anja D-Stress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.02, 13:14
        Dziewczyny, a czy ten D-Stress nie zawiera czasem alkoholu? Basia, zdaje się,
        coś takiego o nim wspomniała....
        • Gość: magamaga Re: D-Stress IP: *.ost-poland.com.pl 16.09.02, 14:27
          Zajrzalam na strone Biotherm, nie wymieniaja wsrod skladnikow alkoholu, nie
          wiadomo jednakze, czy to sa wszystkie skladniki. a tak przy okazji, Hydra-detox
          ma filtry UV.
          • Gość: katrina Re: D-Stress IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 16.09.02, 20:02
            ma napisane że ma :) nie ma podanego faktora - czyli jest mniej niż 4, to tak
            jakby nie miał. poza tym prawdopodobnie jest to i tak filtr tylko anty UVB,
            więc znów sie nie liczy. Niestety. Prawdopodobnie go kupie w końcu, ale będę na
            niego nakładać prawdziwe filtry :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka