gosica37 02.10.05, 12:05 Co sadzicie o osobach z dreadami na glowie? Dodaja uroku czy szpeca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosica37 Re: dreadlocks 09.10.05, 18:32 To moze mala ankieta;) 1.Co sadzicie o osobie majaca dready? 2.Czy uwazacie ze dready sie myje? 3.Czy chcielibyscie znac kogos majacego dready? 4.Czy kojarzycie dready z okresla subkultura? 5.Czy wiecie jak sie robi dready? 6.Czy znacie kogs slynnego(wykluczajac Boba Marleya) z dreadami? Ciekawia mnie wasze spostrzezenia,wiec z gory dzieki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: dreadlocks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:43 A co ankiete prowadzisz? To odpowiedam: 1. Idiotyczne pytanie, jak mozna sądzic coś o człowieku jedynie na podstawie fryzury? może jedynie to ze jest nietuzinkowa 2. nie uwazam lecz wiem ze się myje 3. znam kogos i nie mam nic przeciwko 4. nie 5. nie i nieinteresuje mnie to 6. nie kojarze Poza tym dreay szczegolnie u dziewczyny uwazam za paskudną fryzurę poroniony pomysł i coś co jedynie szpeci Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: dreadlocks 09.10.05, 23:14 1. nie mam pojęcia, ale lubię ludzi o nietypowym wyglądzie, więc osoby z dredami wzbudzają moją sympatię:) tyle mogę sądzić na pierwszy rzut oka. 2. oczywiście. 3. znam kilka osób. nie no, sporo nawet. 4. raczej nie. 5. dokładnie nie, ale mniejwięcej. wiem jak się dokręca- przyglądam się często jak kumpela robi to swojej koleżance i facetowi:) 6. nie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: dreadlocks 09.10.05, 23:33 OOO!!! Wielkie dzieki za odpowiedz! Pozytywniej tym razem,to mi sie podoba:D(choc prosze sie nie sugerowac i nie podlizywac na przyszlosc;))) pozdrawiam,a w nagrode zdjecie oryginalnej "Mama's gun" www.afilhadomaestro.blogger.com.br/Erykah-Badu--C10039115.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: dreadlocks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 00:07 Widziałam jednak i rzecz taką:na imprezie budzi się przepity koleś, skrobie się nieprzytomnie po głowie i nagle w ręce zostaje mu dred! -Co, jest, k...?!-wrzeszczy -Rozkładasz się, stary-odpowiedzieli mu inni A mówią, że alkohol konserwuje... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsza Re: dreadlocks 10.10.05, 02:06 O osobie z dreadami myślę jaknajcieplej, choć sama nie wiem czemu. Kojarzę dready z wolnością, młodością i szaleństwem, czyli ze wszystkim co piękne. A mam 40 lat(za to artystyczną duszę). Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: dreadlocks 10.10.05, 09:07 zawsza napisała: > O osobie z dreadami myślę jaknajcieplej, choć sama nie wiem czemu. > Kojarzę dready z wolnością, młodością i szaleństwem, czyli ze wszystkim co > piękne. A mam 40 lat(za to artystyczną duszę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: dreadlocks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:39 Mój brat metalowiec ogląda się jak głupi za każdą panną z dredami, a szczególnie jak są długie i ciemne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epox123 Re: dreadlocks IP: *.sti.net.pl 10.10.05, 00:14 1.lubie ludzi z dredami :) 2.dredy się myje 3.no pewnie :) 4.nie 5.nie,ale mam nadzieję że ktoś mnie tego nauczy :) 6.whoopi goldberg Odpowiedz Link Zgłoś