Dodaj do ulubionych

Spadły mi żele!!!! Łeeeeeeeee

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:39
2 tygodnie przetrwały moje przedłużone paznokcie tipsy + na to żel.
W tym czasie nie robiłam żadnych remontów ani nic szczególnego - normalna
codzienna kąpiel, mycie rąk itd, nawet specjalnie często nie zmywałam naczyń!

Czy to jest ok?
Obserwuj wątek
    • Gość: łeeee Re: Spadły mi żele!!!! Łeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:12
      Dziewczyny, proszę o opinię.
      • gocha500 Re: Spadły mi żele!!!! Łeeeeeeeee 03.10.05, 15:17
        bo zele sa nietrwale przy byle czym mozesz sobie je odlamac lepiej zainwestuj w
        akryle!!!sa trwale!
    • solitoad Re: Spadły mi żele!!!! Łeeeeeeeee 03.10.05, 15:29
      Reklamuj.Moje trzymają się od 2 miesięcy bez problemów.
      • Gość: Ela Re: Spadły mi żele!!!! Łeeeeeeeee IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.05, 15:49
        To dobrze, ze Ci spadly. Nie gniewaj sie za te opinie, ale zele i tipsy to
        strasznie wulgarny atrybut. Dziewczyny po co Wy to robicie?
        • solitoad Re: Spadły mi żele!!!! Łeeeeeeeee 03.10.05, 15:59
          Żele normalnej długości, ładnie pomalowane nie są wulgarne i nie stanowią
          atrybutu tylko i wyłącznie idiotki w typie Dody.
          Przy "robieniu" paznokci sama wybierasz długość i niekoniecznie musza to być
          różowe brokatowe szpony.
          • Gość: scayla Re: Spadły mi żele!!!! Łeeeeeeeee IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 03.10.05, 16:40
            misie tipsy zelowe 3maja miesiac;]
    • Gość: manicurzystka Powody "spadania" :) tipsów IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawina.eu.org 03.10.05, 21:08
      Jest kilka powodów dla, których tipsy sie nie trzymaja i w konsekwencji
      odpadaja. Jednym z nich jest złe przygotowanie naturalnej płytki paznokcia- nie
      prawidłowe odtłuszczenie (niestety najczestrzy bład stylistek).
      Założenie tipsów w salonie kosmetycznym nie zawsze oznacza, że sa one
      profesjonalnie wykonane. Myśle, że powinnaś je reklamować :)
      • Gość: Daria Re: Powody "spadania" :) tipsów IP: *.eu.org 03.10.05, 21:33
        Jeśli paznokcie odpadły od tak po prostu,to nie zostały odpowiednio "zbudowane".
        Paznokieć przede wszystkim nie powinien być płaski jak deska.
        Modelowanie paznokci nie polega na zaciapaniu ich żelem ale na własnie
        zbudowaniu ich odpowiedniej konstrukcji(na wzór naturalnego
        paznokcia),zachowaniu wszelkich wypukłości,itp.
    • pietnacha40 Re: Spadły mi żele!!!! Łeeeeeeeee 03.10.05, 22:17
      Reklamacja koniecznie.I nie daj sobie wmówić,że to z twojej winy.Były żle
      zrobione i tyle.Mam żele chyba trzy lata i nigdy nie odpadły.
      • Gość: serene Re: Spadły mi żele!!!! Łeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:53
        a po takich żelach paznokcie się bardzo niszczą ??????????????
        • Gość: łeee Metoda wykonania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 12:01
          moje były troche zdrachane po tych 2 tygodniach, ale nakładam od kilku dni
          odżywkę i polepsza im się :)

kurcze, będę musiała tam iśc z reklamacją faktycznie, ale hmmm, tak sie
          zastanawiam - czy to może były tylko zwykłe tipsy?
          Dziewczyna w salonie kosmetycznym zrobiła je tak: przygotowała moje paznokcie,
          na nie nakleiła tipsy, powlekła to wszystko żelem i wkładałam ręce do takiej
          lampy UV, potem ozdabianie. Cena całosci 120 zł.
          Może to jest jakaś inna metoda?
          • Gość: manicurzystka Dziwna ta metoda.. IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawina.eu.org 04.10.05, 23:52
            Hmm.. czyli ozdoby na "suchy" zel? Dziwne, bardzo dziwne.. Oczywiscie te ozdoby
            MUSZA byc zatopione wiec mam nadzieje ze po ozdobach byla "chociaz" druga
            warstwa zelu (jeszcze powinna byc trzecia warstwa ale moze Pani chciala
            zaoszczedzic.. :/ #mam jednak cicha nadzieje ze to Ty nie napisalas o kolejnych
            etapach (warstwach)# :) bo inaczej to ta "nic nie warta metoda" jest skandalem!
            Wlasciwie to powinnam to zostawic bez dluzszego komentarza.. :/ pozdrawiam i
            trzymam kciuki za pomyslna reklamacje :)
            • marzka4 a mi sie nie trzymają.. 05.10.05, 09:24
              ponoc niektóre Panie tak mają. Najdłuzej miałam przez jakies 7 miesiecy, po
              czym zaczeły sie odklejac....zrobiłam przerwe chyba roczna i ponownie
              załozyłam. Trzymały sie dwa miesiace i znow to samo-odklejanie i odpadanie...
              Czytałam gdzies ze u niektorych kobiet tipsy sie nie trzymaja (na skutek
              branych lekarstw lub innych czynnikow)....ten typ tak ma:-)

pozdrawiam
              • Gość: Daria Re: a mi sie nie trzymają.. IP: *.eu.org 05.10.05, 14:28
                przypadku,ze materiał nie trzyma sie paznokci to jakieś 3% ogółu,a i na to
                przeważnie jest jakaś rada,wiec nie dajcie sobie wmówić,ze niestety ale to wina
                wasych paznokci :/
                prawidłowo wykonane zele czy akryle,powinny trzymać się tak samo dobrze.
    • parowar zainwestuj w zmywarke! 05.10.05, 20:51

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka