Gość: Emka IP: 62.233.195.* 04.10.05, 17:27 Znacie tą firmę? Co o niej sądzicie? Mają ładne odcienie czerwieni szamponów koloryzujących. Wiecie gdzie można dostać je w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emka Re: Co sądzicie o szamponach koloryzujących MARIO IP: 62.233.195.* 04.10.05, 17:30 A tu macie link. www.marionkosmetyki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Co sądzicie o szamponach koloryzujących MARIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:57 moja znajoma używała szampony marion i kolor był super,ja nigdy nie mogłam ich dostać i z braku laku zaczęłam używać venity-kolor złoty oranż,który też był super,ale po zmianie palety już nic mi nie odpowiada,genaralnie ładne były kolorki czerwone i rude Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Co sądzicie o szamponach koloryzujących MARIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:58 A gdzie w Wawie można dostac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila farba marion IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:50 Farba do włosów jest naprawdę bardzo dobra, bije na głowę na moich włosach Safirę czy L'Oreal Expertise. Z tych ogólnodostępnych dla mnie najlepsza. Nawet brązowa nie farbuje na wściekle ciemny, wręcz czarny kolor (ja miałam chyba orzechowy brąz) i wyszedł trochę ciemniejszy niż na pudełku, ale niewiele. Zmywa się też trochę wolniej niż inne. Jest w opakowaniu podzielona na dwie porcje i na moje krótkie włosy taka porcja w zupełności wystarczyła, tak że koszt koloryzacji był groszowy, bo całe pudełko kosztowało z 7 zł. Minus jest taki, że bardzo ciężko te farby dorwać, zwaszcza sensowne brązy. A w ogóle to teraz pofarbowałam włosy pierwszy raz farbą "profesjonalną" w domu i zobaczymy jak będzie z trwałością koloru, bo to moja "bolączka" w farbowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś