Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o szamponach koloryzujących MARION?

IP: 62.233.195.* 04.10.05, 17:27
Znacie tą firmę? Co o niej sądzicie? Mają ładne odcienie czerwieni szamponów
koloryzujących. Wiecie gdzie można dostać je w Lublinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Emka Re: Co sądzicie o szamponach koloryzujących MARIO IP: 62.233.195.* 04.10.05, 17:30
      A tu macie link.
      www.marionkosmetyki.pl/
    • Gość: justyna Re: Co sądzicie o szamponach koloryzujących MARIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:57
      moja znajoma używała szampony marion i kolor był super,ja nigdy nie mogłam ich
      dostać i z braku laku zaczęłam używać venity-kolor złoty oranż,który też był
      super,ale po zmianie palety już nic mi nie odpowiada,genaralnie ładne były
      kolorki czerwone i rude
      • Gość: Karolina Re: Co sądzicie o szamponach koloryzujących MARIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:58
        A gdzie w Wawie można dostac??
    • Gość: Kamila farba marion IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:50
      Farba do włosów jest naprawdę bardzo dobra, bije na głowę na moich włosach
      Safirę czy L'Oreal Expertise. Z tych ogólnodostępnych dla mnie najlepsza.
      Nawet brązowa nie farbuje na wściekle ciemny, wręcz czarny kolor (ja miałam
      chyba orzechowy brąz) i wyszedł trochę ciemniejszy niż na pudełku, ale niewiele.
      Zmywa się też trochę wolniej niż inne.
      Jest w opakowaniu podzielona na dwie porcje i na moje krótkie włosy taka porcja
      w zupełności wystarczyła, tak że koszt koloryzacji był groszowy, bo całe
      pudełko kosztowało z 7 zł.

Minus jest taki, że bardzo ciężko te farby dorwać, zwaszcza sensowne brązy.
      A w ogóle to teraz pofarbowałam włosy pierwszy raz farbą "profesjonalną" w domu
      i zobaczymy jak będzie z trwałością koloru, bo to moja "bolączka" w farbowaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka