Dodaj do ulubionych

Neutrogena visibly refined

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 09:18
czy któras z was zdąrzyła juz przetestowac ten krem?nie wiecie dla kobiet w
jakim wieku jest przeznaczony i czy ma duze stężenie kwasów i retinolu?
Obserwuj wątek
    • silie Re: Neutrogena visibly refined 18.09.02, 09:26
      Czy to jest seria z miedzią? Mylą się te dwie serie: Visibly Refined i Visibly
      Young...
      pzdr, s.
      • Gość: kasia Re: Neutrogena visibly refined IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 14:15
        silie napisała:

> Czy to jest seria z miedzią? Mylą się te dwie serie: Visibly Refined i
        Visibly
        > Young...
        > pzdr, s
        chodzi mi o ten krem z kwasami i retinolem.pzdr
    • Gość: Kaśka Re: Neutrogena visibly refined IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 17:07
      Szczerze mowiac to nie wiem dla kogo on jest przeznaczony tzn jaki wiek. Ja mam
      20 lat i stosuje, czy widac poprawe... trudno powiedziec. Jak na razie - czekam
      na efekty. Mam tez tonik - dosyc przyjemny.
    • ruda_102 Re: Neutrogena visibly refined 18.09.02, 17:51
      Ja stosuje ten kremik od jakiegos czasu i jestem raczej zadowolona,
      ale ja nigdy nie zauwazylam u siebie rewolucyjnych zmian
      po dowolnym kosmetyku (od AA po Helene Rubinstein),
      wiec mozna uznac to "raczej zadowolona" za plus.
      Stosuje go na reszte twarzy (nie strefa T i nie oczy :)
      i jest troche wygladzona i odswiezona.

A co do wieku - sadze, ze visibly refined jest ok dla mlodych.
      Pan w sklepie, w ktorym to kupowalam, powiedzial
      "to jest dobry kosmetyk do pani wieku, bo np. ta seria z miedzia
      to raczej dla pani mamy".
      Zmartwialam, bo wlasnie konczylam wtedy ten miedziany pod oczy.
      Najpierw pomyslalam, ze facet chce mi sie podlizac i sugeruje,
      ze wygladam na 20 lat. Ale nawet wtedy moja mama musialaby byc znacznie
      ode mnie starsza, wiec z ta miedzia nie jestem pewna.
      • basia_kwiat Re: Neutrogena visibly refined 18.09.02, 17:59
        seria Visible Refined jest odpowiednia takze i dla 20 latki, retinol pelni
        kilka zadan, nie tylko dziala na zmarszczki, ale takze jest pomocny w
        przypadku tustej cery i wypryskow.
        natomiast seria Visibly Young jest odpowiednia juz od 25 roku zycia
        • ruda_102 Re: Neutrogena visibly refined 18.09.02, 18:18
          Dzieki, Basiu.
          Ten pan ze sklepu musial widocznie uznac,
          ze mam 5-10 lat. A ja juz tak blizej 15tu :-)))))
          • basia_kwiat Re: Neutrogena visibly refined 18.09.02, 18:21
            wiele ekspedientek w sklepach bedzie polecac serie z miedzia dla satrszych
            osob, jednak nie ma zadnych przeciwwskazan by stosowac ja wczesniej
    • Gość: kragmel Re: Neutrogena visibly refined IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 20:32
      od 2 tygodni uzywam toniku i kremu (tylko na dzien). efekt: gladsza skora i
      mniejsze pory. wniosek: dziala :-)
    • Gość: elli Re: Neutrogena visibly refined IP: *.proxy.aol.com 19.09.02, 19:19
      Hej! Rzadko sie tutaj odzywam, ale teraz przyznam ze musze! Z tej serii uzywam
      emulsji do mycia twazy, toniku i kremu na noc, a na dzien kremu nawilzajacego i
      musze przyznac,ze ostatnio budze sie rano i swoim wygladem jestem poprostu
      zachwycona. Tonik lekko sie kleji,ale efekty sa spektakularne! POLECAM GORACO!
      Wlasnie zastanawiam sie nad kupnem kremu na dzien. Pozdrawiam wszystkie panie!
      • coralin Re: Neutrogena visibly refined 19.09.02, 19:36
        Gość portalu: elli napisał(a):

> Hej! Rzadko sie tutaj odzywam, ale teraz przyznam ze musze! Z tej serii
        uzywam
        > emulsji do mycia twazy, toniku i kremu na noc, a na dzien kremu nawilzajacego
        i
        >
        > musze przyznac,ze ostatnio budze sie rano i swoim wygladem jestem poprostu
        > zachwycona. Tonik lekko sie kleji,ale efekty sa spektakularne! POLECAM GORACO!
        > Wlasnie zastanawiam sie nad kupnem kremu na dzien. Pozdrawiam wszystkie panie!

Odzywaj sie częściej.Po to to forum, by doradzać sobie nawzajem i nie kupować
        dobrze reklamowanych bubli. Przymierzam sie do tej serii(na jesień), bo
        uważam,że kwasy i retinol są niezrównane w utrzymaniu swieżej cery.Dzięki.
        Pozdrawiam:)
        • Gość: monias1 Re: Neutrogena visibly refined IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 20.09.02, 09:03
          oczywiscie chodzi i o ta seria z kwasami i retinolem
    • Gość: Monika Re: Neutrogena visibly refined IP: *.kopernik.silesianet.pl 19.09.02, 22:13
      Hej
      Kupilam sobie cala serie Visibly Refined 3 miesiace temu w USA i od tej pory
      uzywam regularnie. W moim przypadku poprawa stany skory jest bardziej niz
      spektakularna. Pory zdecydowanie sie zmiejszyly, cera nabrala jasnosci i
      swiezosci. Zauwazylam tez, ze po zastosowaniu kremu na dzien, moj podklad
      dluzej sie utrzymuje w idealnym stanie (wczesniej 5-7 h, teraz nawet i 10 h).
      W USA mozna dostac takze maseczke zelowa z troszke bardziej skoncentrowanymi
      kwasami. Nie widzialam jej jeszcze w Polsce, ale jesli sie pokaze, to goraco
      ja polecam. Ogolnie, jestem bardzo zadowolona z tej serii. Aha, mam 23 lata i
      cere mieszana, bardzo wrazliwa, ze sklonnoscia do uczulen. Nie bylo zadnych
      problemow. Pozdrawiam
      • Gość: ikusia Re: Neutrogena visibly refined IP: *.4it.pl / *.4it.pl 20.09.02, 08:51
        Do cery mieszanej i dojrzałej (tak jak moja) też się świetnie nadaje. Polecam.
        • Gość: monias1 Re: Neutrogena visibly refined IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 20.09.02, 09:03
          A ciekawa jestem czy ten krem na dzien ma filtry UVA?????
          • Gość: ikusia Re: Neutrogena visibly refined IP: *.4it.pl / *.4it.pl 20.09.02, 09:06
            Ma, o ile dobrze pamiętam-15.
          • Gość: kragmel filtry UVA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 09:15
            Owszem ma filtry UVA. Basia poleca Visible Refined SPF15 w artykule na wizazu
            wlasnie jako krem z filtrami na dzien.
            • silie Re: Prosze mnie oświecić! 20.09.02, 10:03
              Hej; już się pogubiłam:
              -Visibly Young, to seria z miedzią, juz od 25 roku ż.
              -Visiblu Refined, to ta seria z kwasami i retinolem??? Dla jakiego wieku
              przeznaczona?
              Plizzzz;)
              pzdr, s.
              • basia_kwiat Re: Prosze mnie oświecić! 20.09.02, 15:50
                silie przeczytaj watki wyzej pisalam tam dokladnie ktora seria jaki wiek!!
    • Gość: agata Re: Neutrogena visibly refined IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 08:17
      Czy ktos z was stosował może żel do mycia twarzy z tej serii?dobry był?
      • Gość: kasica Re: Neutrogena visibly refined IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 14:49
        mam ten zel i stosuje go raz na jakis czas jako peeling.
        on ma drobinki zluszczajace, ktore - przynajmniej dla mojej skory - sa zbyt
        ostre i w zwiazku z tym wg mnie nie nadaje sie do regularnego stosowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka