Gość: perełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 18:04 Szukam dobrego fryzjera w Nowym Sączu. Chciałam zrobić sobie balejaż. Czy macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai hej ,nikt nie wie o zakladach fryzjerskich?? 22.11.03, 21:49 Ja zwykle chodzilam do zakladu ktory byl przy dworcu autobusowym,byl ok,raz bylam w rynku i nie bylam zadowolona, jakos tak sobie te wlosy mialam sciete: (( Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 teraz też jest niezły przy dworcu PKS 22.11.03, 22:00 a właściwie ul. Długosza. To zresztą zależy co kto lubi. Zakładów fryzjerskich w NS jest wiele. Obok nobliwych, wręcz ekstrawaganckie. Każdy może jeśli chce znaleźć swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teraz też jest niezły przy dworcu PKS 22.11.03, 22:07 no wlasnie o tym przy dworcu PKS mowilam, ten lubilam,teraz nie wiem jak to jest.Ja niestety nazw ulic to nie bardzo znam:(((( buuuuuuuu,moze ktos jeszcze sie wypowie na temat zakladow dobrze poczytac co kto lubi i sie zasugerowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Perełka chyba znalazła "dobrego" 23.11.03, 15:56 Gość portalu: perełka napisał(a): > Szukam dobrego fryzjera w Nowym Sączu. Chciałam zrobić sobie balejaż. Czy > macie jakieś propozycje? poszła i nie wraca :( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Perełka chyba znalazła "dobrego" 23.11.03, 18:57 no i nie chce sie podzielic informacja bu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś