kasiunia62 07.10.05, 15:42 najpiękniejsza kobieta jaką w życiu widziałam! sps.sandouville.free.fr/wallpaper/images/girl/girl_adriana_sklenarikova004.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donetta Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! 07.10.05, 15:50 Wiesz,każdy ma swój gust.Nawet uroda jest rzeczą względną.No ładna jest . Ale chowa się przy Monice Bellucci i Isabelle Adjani . Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! 07.10.05, 22:47 też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: *.crowley.pl 07.10.05, 16:08 Racja ładna,ale nie naturalna,na pewno opalenizna sztuczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serene Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:43 Piękna, ale nie wiadomo czy naturalnie też. Widziałam kobietki które z zerem makijazu wygladją prawie jak ona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:46 Bardzo ładna,ale wole brunetki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: *.chello.pl 12.10.05, 21:10 Wytwór komputerowy i tyle...wolę Sophie Marceau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta no to chyba jesteś ślepa IP: *.nowiny.net 07.10.05, 16:57 bo ja jakoś jej urody nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu ładna ale do piekności jej daleko!!! 07.10.05, 17:23 ładna ale przedewszystkim ZROBIONA jedyne czego moge jej pozazdrościć to figury... no i zdecydowanie bardziej wole kobiety o brązowych włosach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdf Re: ładna ale do piekności jej daleko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:59 wygląd rzecz względna PAMIĘTAJMY że ile ludzi tyle gustów i upodobań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: *.chello.pl 07.10.05, 18:26 gdybyś zobaczyła ją bez makijażu, niezrobioną, nawet byś nie spojrzała... gwarantuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolumbia O rany, to Sklenarikowa??? IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.05, 18:45 Nie poznałam jej, na tym zdjęciu wygląda zjawiskowo ( brawa dla fotografa ) . Widziałam ją "na żywo" w paryskiej restauracji i wcale nie jest tak cudowna. Owszem zgrabna i wysoka ale twarz i włosy ( na moje oko rozjaśnione) dość przeciętne. Acha i nie miała aż taakiej opalenizny. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! 07.10.05, 18:59 ladnie zrobione zdjecie i ladnie zrobiona kobieta. Ciekawa jestem tylko ile w tym zaslugi photoshopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.10.05, 20:40 Sklenarikova?juz dawno wypadla z obiegu.wysoka i nic wiecej.usta i piersi robione. ladna ale ktora topmodelka nie jest ladna?pozatym daleko jej do nieprzecietnej urody typu Evangelista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheehhe HEHEHEHEH IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:37 gdybys ja zobaczyla bez makijazu, bez obrobki komputerowej- to co innego bys mowila- hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! 07.10.05, 21:39 wiem, że ona nie jest taka na codzien, ale jestem pod wrażeniem jak wygląda na tym zdjęciu. Gdybym była facetem zakochałabym się. Przeszukuję zdjęcia gwiazd, ponieważ szukam dla siebie nowej fryzurki. Myślę o krótkich włosach, w stylu Hilary Swank lub Kasi Skrzyneckiej Może ma ktoś fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: *.elpos.net 07.10.05, 23:16 to chyba malo pieknych kobiet widzialas :P btw. jesli piszesz ze chcialabys byc taka jak ona - ja wnioskuje ze nie lubisz siebie, bynajmniej swojego wygladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.10.05, 09:25 Ale wy jestescie wszystkie zawistne. Jesli ktos mowi ze ladna to zaraz tylko narzekanie. Wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kateksja Ten sam CUD trochę wcześniej.ZOBACZCIE 09.10.05, 14:04 Widać dobra chirurgia plastyczna może zdziałać cuda. www.nude-celebrity-gallery.com/female/adriana_karembeu/photos/rsz_9.jpg zdjęcie stąd więc to ona www.nude-celebrity-gallery.com/female/adriana_karembeu/base2.htm i jeszcze to: www.ilgeko.com/topcelebs/01/01/gallery/adk14.jpg stąd: www.ilgeko.com/topcelebs/01/01/gallery/ A teraz: www.ilgeko.com/topcelebs/01/01/gallery/ Niezle co??? Odpowiedz Link Zgłoś
kateksja Re: Ten sam CUD trochę wcześniej.ZOBACZCIE 09.10.05, 14:10 Sorki ale pierwszy link to nie ten o który chodzilo, bo jakoś dziwnym trafem przekierowywuje na inną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Bardzo przeciętna. Za jasne włosy, za ciemna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:03 ...skóra. Szczęśliwie jestem ładniejsza :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Bardzo przeciętna. Za jasne włosy, za ciemna. 08.10.05, 12:37 nie widzialam na zywo, wiec nie wiem, czy macie racje piszac ze jest przecietna, czy nie:)) [o ile znam photoshopa, to pewnie macie racje;))] ale na tym zdjeciu wyglada bardzo ladnie:) i bardzo zmyslowo (chyba:)) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Bardzo przeciętna. Za jasne włosy, za ciemna. 08.10.05, 13:17 Moni nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Na innym wątku piszę o moich problemach z trądzikiem. Mam bardzo niską samoocenę, nie czuję się ładna ani pociągająca. I dlatego chciałabym tak wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagódka Sophie Marceau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 02:07 Ja wolę dziewczęcą świeżość Sophie Marceau www.sophiemarceau.stopklatka.pl/galeria17/foto/sophie62.jpg (szczególnie kiedy była jeszcze młoda) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Sophie Marceau IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.10.05, 02:36 obróbka komputerowa swoją drogą, ale ładnych kilka lat temu widziałam w Pałacu Kultury na pokazie mody Naomi C., naprawdę robi wrażenie, jest czego zazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Sophie Marceau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 07:29 a popatrzcie na to : www.dooffy.com/0_pictures/3_dooffy_funny/001_karikatury/02_world/karikatury_001/dooffy_adriana_sklenarikova_kari.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet 26 Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: 82.177.41.* 09.10.05, 16:02 Te cienkie Pióra co ma na głowie - są ohydne. Zero fryzury, tylko jakieś cienkie nitki- moim zdaniem ohyda. Często kobiety po 50-tce mają ładniejsze fryzury i włosy i gęstsze - przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:21 ohydna ta baba... Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! 10.10.05, 12:49 Mysle ze strasznie tak wygladac i byc przez wszystkich traktowana jak cukiereczek,albo laleczka barbi. Brrrr... Lubie kobiety wygladajace naturalnie pieknie,ale jeszcze wiecej takie,ktore sa w 100% SOBA,a nie slepo goniace za modelem kobiecosci jaki prezentowany jest w mediach i w reklamach! Co za brak wyobrazni. Dziwi mnie,ze tyle dziewczyn jest tak slepo bezkrytycznych...Na wlasne zyczenie wpadacie w pulapke konformizmu i bylejakosci,bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Zainwestuj w dobry retusz zdjecia... IP: *.botany.gu.se 11.10.05, 10:37 ...i tez bedziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Zainwestuj w dobry retusz zdjecia... IP: *.crowley.pl 11.10.05, 14:46 Widziałam Sklenarikową kilka lat temu, była w POlsce promować biustonosze Wonderbra. Na żywo jest ładna, ale bez rewelacji, na pewno nie jest to najpiekniejsza kobieta, jaką widzialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka111 Re: Chciałabym być taka piękna!!!!! CUD! 12.10.05, 22:19 Jest zjawiskowa!!! Z ciemnymi wlosami na tym zdjeciu w bialym sweterku wyglada cudnie....Sophie sie do niej nawet nie umywa!! Odpowiedz Link Zgłoś