Gość: Ala IP: *.roee.org.pl 18.09.02, 11:10 Czy możecie cos polecić, dobrze kryjącego zaczerwienienia Pzdr A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: dobry zielony korektor IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 11:16 NA pewno ma coś takiego w swojej ofercie la roche posay, różne korektory w tubkach, jest też i zielony, może spróbuj tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna1 Re: dobry zielony korektor IP: *.torun.dialup.inetia.pl 18.09.02, 11:27 uzywalam zielonego korektora w tubce la roche posay, jest bardzo dobry (zwlaszcza w polaczeniu ze swietnie kryjacym podkladem tej firmy). Moge polecic z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: dobry zielony korektor IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 18.09.02, 11:39 jeśli mieszkasz lub bywasz na pradze południe, to zajrzyj do sephory w promenadzie - w weekend widziałam tam mocno przecenione zielone pudry bourjois. korektora nie zastapia, ale moga uzupełnić, a czytałam o nich na tym forum wiele pochwał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: dobry zielony korektor IP: *.roee.org.pl 18.09.02, 11:41 Dzięki serdeczne za info, sprobuje tego z LRP. Mieszkam w Krakowie, więc wpadne tez do tutejszej sephory i sprawdze jeszcze te pudry. Pzdr A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: dobry zielony korektor IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.09.02, 17:20 Alu, moze chcesz się zamienić? Ja mam ten korektor LRP, uzyty dwa razy, nie wiem po diabła go kupiłam bo nie potrzebuję :) Używałam go punktowo więc ubyło moze 1% :) Jak masz coś fajnego na wymianę albo interesowało by Cię kupienie go taniej niż w aptece (zamierzałam wystawic go na allegro) to napisz na priva katrina1980@interia.pl pozdrawiam Katrina Odpowiedz Link Zgłoś