Dodaj do ulubionych

dobry zielony korektor

IP: *.roee.org.pl 18.09.02, 11:10
Czy możecie cos polecić, dobrze kryjącego zaczerwienienia
Pzdr A.
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: dobry zielony korektor IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 11:16
      NA pewno ma coś takiego w swojej ofercie la roche posay, różne korektory w
      tubkach, jest też i zielony, może spróbuj tego?
      • Gość: vesna1 Re: dobry zielony korektor IP: *.torun.dialup.inetia.pl 18.09.02, 11:27
        uzywalam zielonego korektora w tubce la roche posay, jest bardzo dobry
        (zwlaszcza w polaczeniu ze swietnie kryjacym podkladem tej firmy). Moge
        polecic z czystym sumieniem
        • Gość: gAndzia Re: dobry zielony korektor IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 18.09.02, 11:39
          jeśli mieszkasz lub bywasz na pradze południe, to zajrzyj do sephory w
          promenadzie - w weekend widziałam tam mocno przecenione zielone pudry bourjois.
          korektora nie zastapia, ale moga uzupełnić, a czytałam o nich na tym forum
          wiele pochwał:)
          • Gość: Ala Re: dobry zielony korektor IP: *.roee.org.pl 18.09.02, 11:41
            Dzięki serdeczne za info, sprobuje tego z LRP. Mieszkam w Krakowie, więc wpadne
            tez do tutejszej sephory i sprawdze jeszcze te pudry.
            Pzdr A.
            • Gość: katrina Re: dobry zielony korektor IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.09.02, 17:20
              Alu, moze chcesz się zamienić? Ja mam ten korektor LRP, uzyty dwa razy, nie
              wiem po diabła go kupiłam bo nie potrzebuję :) Używałam go punktowo więc ubyło
              moze 1% :) Jak masz coś fajnego na wymianę albo interesowało by Cię kupienie go
              taniej niż w aptece (zamierzałam wystawic go na allegro) to napisz na priva
              katrina1980@interia.pl
              pozdrawiam
              Katrina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka